reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2010 !!

wiecie co, ja chyba dzisiaj tego mojego chłopa pomęczę żeby mi już przeniósł komodę do tego pokoju bo zwariuję, poukładam w niej te parę sztuk dosłownie ubranek które juz mam i oczy nacieszę:-D

reklama
Naprawde?:-) a u mnie dwojeczka i nic jeszcze nie czuje..ale lekarz mowil ze w ciagu 3 tyg powinnam zaczac cos czuc..a w ktorym miejscu dokladnie odczuwasz? i jakie to ruchy?moze ja jakas nieczuła jestem:-)

czuje jakies 3-4 cm pod pepkiem, takie pływanie rybki, a dzisiaj to juz sie tłucze bo zamiast rybki to mnie tak puka od środka.

ruchy czuje tylko wtedy gdy siedze na wyrku albo w fotelu w pozycji pół siedzącej i leżącej i tylko wtedcy jak moje domowe spodenki nakrywają gumka cały brzuszek, jak jest goły to nie czuje, tak samo nie czuje jak ręke przyłoże- wtedy to tulko puls mój:-)ale z tego co widze po usg to ten mój bobasiu szaleje za każdym razerm wiec może jakieś takie bardziej ruchliwe i dlatego czuję:-p jak się urodzi to tez pewnie takie narwane jak ja będzie:-D

upały!! paru dni ciągle upały i tak się chyba utrzyma... (mieszkam niedaleko Pucka)

Dziekuje,ja jade do Jasienia..o ile dobrze pamietam to chyba niedaleko Bytowa...Z tym ze dziwne bo w necie znalazlam info ze raz to woj. pomorskie a raz kujawsko-pomorskie...Chyba ze tych Jasieni wiecej jest...
Ale dzieki..oby tylko nie lalo bez przerwy:-)Upaly moga byc:-)

oj Rokpol tak, uwielbiam, ja tez im bardziej smierdzacy tym lepszy:tak:
mniaaaaaaaaaaaaaam

ja w tej ciazy to odkrywam smak owocow na nowo. Przed ciaza doslownie jadlam tylko jablka i od czasu do czasu jakas mandarynke, pomarancza, gruszke, a teraz to tak pozeram, bo nie moge powiedziec, ze kulturalnie jem, pozeram, wchlaniam owoce w takich ilosciach, przerozne. Wlasnie mam kolejny ulubiony po melonie, to ananas.

no właśnie, tylko mnie w tej ciąży odrzucilo od tych przepysznych śmierdziaków:-:)-D nawet sosy serowe przestały mi smakować, ale to z drugiej strony dobrze
świeży ananas -pychotka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
W zyciu nie jadłam tyle zdrowej żywności co teraz:-D

wiecie co, ja chyba dzisiaj tego mojego chłopa pomęczę żeby mi już przeniósł komodę do tego pokoju bo zwariuję, poukładam w niej te parę sztuk dosłownie ubranek które juz mam i oczy nacieszę:-D

Szczęściara, zanim mój zrobi mebelki, to ja chyba zdąże urodzić :-D:-D:-D:-D:-D

ja to chyba swojego zaczne meczyc o jakis mały kredyt na te całe remonty,bo jak bede czekac az on ze swoich wypłat się dorobi,to co tam jedno-dwójke zdaze urodzić;-)

Ha, ha znam to....;-) i pewnie wnuków też się dorobimy :-D:-D:-D oczywiście żartowałam, mam nadzieje, ze do porodu zdązy:-D:-D:-Du mnie to też dochodzi problem z czasem, bo moja druga połowa to czasem mam wrażenie, że z pracy nie wychodzi.:) Ale, niech pracuje na rodzinke:)

reklama
Do góry