Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Naprawde?:-) a u mnie dwojeczka i nic jeszcze nie czuje..ale lekarz mowil ze w ciagu 3 tyg powinnam zaczac cos czuc..a w ktorym miejscu dokladnie odczuwasz? i jakie to ruchy?moze ja jakas nieczuła jestem:-)
upały!! paru dni ciągle upały i tak się chyba utrzyma... (mieszkam niedaleko Pucka)
oj Rokpol tak, uwielbiam, ja tez im bardziej smierdzacy tym lepszy
mniaaaaaaaaaaaaaam
ja w tej ciazy to odkrywam smak owocow na nowo. Przed ciaza doslownie jadlam tylko jablka i od czasu do czasu jakas mandarynke, pomarancza, gruszke, a teraz to tak pozeram, bo nie moge powiedziec, ze kulturalnie jem, pozeram, wchlaniam owoce w takich ilosciach, przerozne. Wlasnie mam kolejny ulubiony po melonie, to ananas.
wiecie co, ja chyba dzisiaj tego mojego chłopa pomęczę żeby mi już przeniósł komodę do tego pokoju bo zwariuję, poukładam w niej te parę sztuk dosłownie ubranek które juz mam i oczy nacieszę
upały!! paru dni ciągle upały i tak się chyba utrzyma... (mieszkam niedaleko Pucka)