reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

wiecie co, ja chyba dzisiaj tego mojego chłopa pomęczę żeby mi już przeniósł komodę do tego pokoju bo zwariuję, poukładam w niej te parę sztuk dosłownie ubranek które juz mam i oczy nacieszę:-D

reklama
Naprawde?:-) a u mnie dwojeczka i nic jeszcze nie czuje..ale lekarz mowil ze w ciagu 3 tyg powinnam zaczac cos czuc..a w ktorym miejscu dokladnie odczuwasz? i jakie to ruchy?moze ja jakas nieczuła jestem:-)

czuje jakies 3-4 cm pod pepkiem, takie pływanie rybki, a dzisiaj to juz sie tłucze bo zamiast rybki to mnie tak puka od środka.

ruchy czuje tylko wtedy gdy siedze na wyrku albo w fotelu w pozycji pół siedzącej i leżącej i tylko wtedcy jak moje domowe spodenki nakrywają gumka cały brzuszek, jak jest goły to nie czuje, tak samo nie czuje jak ręke przyłoże- wtedy to tulko puls mój:-)ale z tego co widze po usg to ten mój bobasiu szaleje za każdym razerm wiec może jakieś takie bardziej ruchliwe i dlatego czuję:-p jak się urodzi to tez pewnie takie narwane jak ja będzie:-D

upały!! paru dni ciągle upały i tak się chyba utrzyma... (mieszkam niedaleko Pucka)

Dziekuje,ja jade do Jasienia..o ile dobrze pamietam to chyba niedaleko Bytowa...Z tym ze dziwne bo w necie znalazlam info ze raz to woj. pomorskie a raz kujawsko-pomorskie...Chyba ze tych Jasieni wiecej jest...
Ale dzieki..oby tylko nie lalo bez przerwy:-)Upaly moga byc:-)

oj Rokpol tak, uwielbiam, ja tez im bardziej smierdzacy tym lepszy:tak:
mniaaaaaaaaaaaaaam

ja w tej ciazy to odkrywam smak owocow na nowo. Przed ciaza doslownie jadlam tylko jablka i od czasu do czasu jakas mandarynke, pomarancza, gruszke, a teraz to tak pozeram, bo nie moge powiedziec, ze kulturalnie jem, pozeram, wchlaniam owoce w takich ilosciach, przerozne. Wlasnie mam kolejny ulubiony po melonie, to ananas.

no właśnie, tylko mnie w tej ciąży odrzucilo od tych przepysznych śmierdziaków:-:)-D nawet sosy serowe przestały mi smakować, ale to z drugiej strony dobrze
świeży ananas -pychotka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
W zyciu nie jadłam tyle zdrowej żywności co teraz:-D

wiecie co, ja chyba dzisiaj tego mojego chłopa pomęczę żeby mi już przeniósł komodę do tego pokoju bo zwariuję, poukładam w niej te parę sztuk dosłownie ubranek które juz mam i oczy nacieszę:-D

Szczęściara, zanim mój zrobi mebelki, to ja chyba zdąże urodzić :-D:-D:-D:-D:-D

ja to chyba swojego zaczne meczyc o jakis mały kredyt na te całe remonty,bo jak bede czekac az on ze swoich wypłat się dorobi,to co tam jedno-dwójke zdaze urodzić;-)

Ha, ha znam to....;-) i pewnie wnuków też się dorobimy :-D:-D:-D oczywiście żartowałam, mam nadzieje, ze do porodu zdązy:-D:-D:-Du mnie to też dochodzi problem z czasem, bo moja druga połowa to czasem mam wrażenie, że z pracy nie wychodzi.:) Ale, niech pracuje na rodzinke:)

reklama
Do góry