Karoli4
Fanka BB :)
Ja jem camembert i brie z pasteryzowanego mleka a dla pewności pleśniową skórkę odkrawam i jest ok.
Nikki, skorka wlasnie najlepsza
![tak :tak: :tak:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes2.gif)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja jem camembert i brie z pasteryzowanego mleka a dla pewności pleśniową skórkę odkrawam i jest ok.
ano muszę podpatrzyć czy te pleśniaki są z pasteryzowanego mleka czy nie :-)
Mi gin juz dawno powiedział, żebym wątróbkę sobie odpuściła.Dziewczyny, wątróbka jedzona z umiarem nie jest szkodliwa, jednak zawiera bardzo dużo wit. A, którą można przedawkować.
Także odpowiedzcie sobie same, czy to faktycznie takie przesadzanie z ostrożnością wobec wątróbki... A to, że ktoś jadł i nic się nie stało to super, wiele osób jeździ autem po pijaku i też nic im nie jest....
Valbon też z pasteryzowanego i Sekret Mnicha też, ja nie lubię skórki, więc odkrawam bez żalu.wsystkie Presidenta czy Turka na pewno tak:-)) takze milego wybierania
ja Wam zazdroszcze, bo niestety tutaj znalazlam tylko zwykly President camembert, a ja bym zjadla sobie takiego turka z pieprzemmusze kolejna rzecz dopisac do listy, ktora musze zjesc jak pojade do Polski
Naprawde bede sie toczyc pozniej, aby mnie samolot udzwignal w powrotna droge![]()
Ja mam w lodówce turka z grzybami leśnymi, mniam mniam...a więc skoro mówicie, że pasteryzowane to w drodze powrotnej zakupie sobie jakiś dobry serek :-) zrobiłam się jeszcze bardziej głodna :-)
ja też nieJa nie lubie serów pleśnowych![]()