reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

reklama
ano muszę podpatrzyć czy te pleśniaki są z pasteryzowanego mleka czy nie :-)

wsystkie Presidenta czy Turka na pewno tak:-)) takze milego wybierania

ja Wam zazdroszcze, bo niestety tutaj znalazlam tylko zwykly President camembert, a ja bym zjadla sobie takiego turka z pieprzem :-p musze kolejna rzecz dopisac do listy, ktora musze zjesc jak pojade do Polski
Naprawde bede sie toczyc pozniej, aby mnie samolot udzwignal w powrotna droge :-D:szok:

:-) no tak to już jest, że zazwyczaj to co najlepsze to nie najzdrowsze :-) ale w sumie w najgorszym wypadku można się przemęczyć i pewnych rzeczy nie jeść w sumie ciąża czy okres karmienia to nie wieczność :-) co do okresu karmienia to ja mam znajomą która dwa miesiące po urodzeniu syna i ciągle go karmiąc zajadała się pomidorami a nawet gyrosem i mały ani zaparć ani innych dolegliwości, a bratowa mojego męża odżywiała się książkowo w okresie karmienia i mały ciągle miał kolki i zaparcia :-) trochę zmieniłam temat ale taki mi jakoś to na myśl przyszło sorrki :-)

Dziewczyny, wątróbka jedzona z umiarem nie jest szkodliwa, jednak zawiera bardzo dużo wit. A, którą można przedawkować.

Także odpowiedzcie sobie same, czy to faktycznie takie przesadzanie z ostrożnością wobec wątróbki... A to, że ktoś jadł i nic się nie stało to super, wiele osób jeździ autem po pijaku i też nic im nie jest....
Mi gin juz dawno powiedział, żebym wątróbkę sobie odpuściła.:tak:

wsystkie Presidenta czy Turka na pewno tak:-)) takze milego wybierania

ja Wam zazdroszcze, bo niestety tutaj znalazlam tylko zwykly President camembert, a ja bym zjadla sobie takiego turka z pieprzem :-p musze kolejna rzecz dopisac do listy, ktora musze zjesc jak pojade do Polski
Naprawde bede sie toczyc pozniej, aby mnie samolot udzwignal w powrotna droge :-D:szok:
Valbon też z pasteryzowanego i Sekret Mnicha też, ja nie lubię skórki, więc odkrawam bez żalu.

a więc skoro mówicie, że pasteryzowane to w drodze powrotnej zakupie sobie jakiś dobry serek :-) zrobiłam się jeszcze bardziej głodna :-)

reklama
a powiedzcie jak tam u was jest z jedzeniem typu fast food? bo ja miewam takie dni, że ciągle myślę, że zjadłabym sobie hamburgera z Mc Dicka albo coś z KFC (dobrze, że do najbliższej tego typu knajpy mam daleko, więc na myślach się kończy) :-)

Do góry