reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2010 !!

reklama
Ja pracuje w markecie i w przepisach Bhp jest, że kobieta w ciąży może podnieść do 3 kg i nie częściej niż 4 razy na godzine do 5 kg. Wiem, że nie chodzi ci o prace, tylko zakupy, ale zawsze jakieś tam odzwierciedlenie jest. Także 3 kg , to jest bezpieczne. Oczywiście, jak nie ma żadnych komplikacji, bo wtedy to pytaj gina.

Hej dziewczynki

Jestem. Ktos tesknil?:nerd: Tak myslalam ze wszyscy:-D Ja juz przeprowadzona do nowej sypialni i juz ja lubie:-) A poza tym praca i praca, nie moge sie doczekac urlopu we wrzesniu:tak: Moja dzidzia nadal nie puka i juz zaczynam sie martwic:-( Brzucho codziennie wieksze, mecze sie jakbym juz w conajmniej osmym miesiacu byla:szok: az obciach. Mam nadzieje ze u was ok bo przyznam sie ze zbraklo czasu na nadrobienie zaleglosci. Buziaki dla was wszystkich:-)

Patrysia super fotka!!!

Ostatnia edycja:
ja dziewczyny dzisiaj wymiekam...
nie mam juz na nic sil wiec spadam do wyrka sie wyspac bo nie wysiedze

nawet nic nie odp :-(
wybaczcie - jutro rano nadrobie obiecuje :tak:;-):-)

Zwykłe 3 d , laduje filmik na youtuba moze mi sie uda wam pokazac, ale jutro bede musiala go wykasowac bo moje dane tam sa

A ile dzidzia miala cm?Bo ja znalazlam wiele rozbierznosci, na jednych stronach pisza, ze ok14cm, a gdzies znalazlam ze ok18!To chyba przesda, to juz bylby jakis gigant?

wkleilam na usg

Ogladalam, ale czaderskie, na prawde sie rozkraczyla:)
Fajoska pamiatka!
Cos pieknego!:tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry