reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

reklama
Anulka - gratulacje! Ale masz fajnie, że wiesz na 100% i chyba jesteś druga już czy trzecia z przesuniętym terminem na 2009 jednak :-) Chyba, że będzie sylwester wielki i mała urodzi się po połnocy - ale byłoby :-D
Znam miasto, gdzie dla pierwszego urodzonego dziecka w roku prezydent funduje niezłą wyprawkę :-)

moja koleżanka miała termin na 25.12.08 a małemu się nie śpieszyło i urodził się 01.01.09 i nie wspomina tego najlepiej stwierdziła, że najgorzej rodzić w sylwka i nowy rok bo personel szpitala wolałby się na imprezce bawić a nie porody odbierać ponoć dziwne podejście mają, może więc lepiej żeby dzidzia nie czekała aż do ostatniego dnia roku :-) ale w sumie to nie zasada :-) a ja pewnie się dowiem dopiero 26.08 bo dopiero mam wizytę bo moja p. Ginekolog ma super długi urlop ponad miesiąc!

reklama
Ja na 100% dowiem się 17 sierpnia, bo jakoś to, że będzie córcia, jeszcze do mnie nie dociera....

tak samo ja :tak:niby gin powiedział słowo chłopiec co już tak w miare jestem nastawiona no ale kurka to jednak nie jest powiedziane'no na 100% będzie synek"dlatego ciężko mi co kolwiek kupić itp.:tak:

Do góry