reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2010 !!

reklama
Anulka - gratulacje! Ale masz fajnie, że wiesz na 100% i chyba jesteś druga już czy trzecia z przesuniętym terminem na 2009 jednak :-) Chyba, że będzie sylwester wielki i mała urodzi się po połnocy - ale byłoby :-D
Znam miasto, gdzie dla pierwszego urodzonego dziecka w roku prezydent funduje niezłą wyprawkę :-)

moja koleżanka miała termin na 25.12.08 a małemu się nie śpieszyło i urodził się 01.01.09 i nie wspomina tego najlepiej stwierdziła, że najgorzej rodzić w sylwka i nowy rok bo personel szpitala wolałby się na imprezce bawić a nie porody odbierać ponoć dziwne podejście mają, może więc lepiej żeby dzidzia nie czekała aż do ostatniego dnia roku :-) ale w sumie to nie zasada :-) a ja pewnie się dowiem dopiero 26.08 bo dopiero mam wizytę bo moja p. Ginekolog ma super długi urlop ponad miesiąc!

reklama
Ja na 100% dowiem się 17 sierpnia, bo jakoś to, że będzie córcia, jeszcze do mnie nie dociera....

tak samo ja :tak:niby gin powiedział słowo chłopiec co już tak w miare jestem nastawiona no ale kurka to jednak nie jest powiedziane'no na 100% będzie synek"dlatego ciężko mi co kolwiek kupić itp.:tak:

Do góry