reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

No to Wronek, faktycznie jesteś pod murem. Myślałam, że to ktoś całkiem obcy i zastanawiałam się czemu się tak męczysz. I cię podziwiam, że to znosisz. Zycze duuuużo cierpliwości, może jak babcia zobaczy maleństwo, to się jej odmieni. Starzy ludzie mają swoje dziwactwa.

Hej Dziewczynki :-)
Tylko się z Wami przywitam i chcę Wam życzyć miłej końcówki dnia, bo moja deprecha się pogłębia i w sumie nie mam nic konstruktywnego do napisania i nie chcę Wam smęcić.

A ty gdzie kochaniutka uciekasz, możesz smęcić, po to nas masz:tak::tak::tak: My też czasami smęcimy:szok:

reklama
Andzia, żebym tylko znała powód tej deprechy to bym posmęciła, a tak się nałożyło kilka pierdółek i już urosły mi one do rangi góry lodowej :baffled: Ogólnie pogoda do bani, mam wrażenie, że jestem złą matką i za mało dla Olisia robię, z T. się pokłóciłam, wszystko mnie swędzi i w ogóle tak jakoś do bani jest :-( Jeszcze do tego cholernie mnie kręgosłup boli i nic, ale to kompletnie nic mi się nie chce robić (no poza ryczeniem):-(

Jola a jaki szpital wybrałas?i jak tam z cenami jest?

Szpital Specjalistyczny Św. Zofii: Cennik usług dla Pacjentek ubezpieczonych

Niestety tak to jest zeby sie dostac do szpitala to trzeba oplacic polozną, a co za tym idzie sale indywidualna, a jak chce sie do tego znieczulenie to niezly rachunek wychodzi:( Ciekawe czy to tylko tak w wawie?
Zwykle jest tak ze jedziesz na porodowke, a oni ci mowia ze np zapraszamy na wolne miejsa do nowego dworu mazowieckiego. A ten brak miejsc = czytając miedzy wierszami - wszystkie miejsca zostaly oplacone wiec dla takich za darmo juz brak!

Właśnie tego sie boje i decyduje sie zapłacic byle nie jeżdzic po warszawie. Moja koleznke odesłali - pojechała do innego - szczęsliwie były miejsca no i za 30 min urodziła. A gdyby nie było w tym drugim miejsca? to zapewne taka sytuacja - tylko że w taxówce : mój dobry poród :) (długie) - Dobry poród - Forum dyskusyjne | Gazeta.pl

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Andzia, żebym tylko znała powód tej deprechy to bym posmęciła, a tak się nałożyło kilka pierdółek i już urosły mi one do rangi góry lodowej :baffled: Ogólnie pogoda do bani, mam wrażenie, że jestem złą matką i za mało dla Olisia robię, z T. się pokłóciłam, wszystko mnie swędzi i w ogóle tak jakoś do bani jest :-( Jeszcze do tego cholernie mnie kręgosłup boli i nic, ale to kompletnie nic mi się nie chce robić (no poza ryczeniem):-(

Lepiej nam posmęcić, niż tak samej się zamykać. Nie masz prawa mówić, że jesteś złą matką. Przeczytaj sobie kilka postów wstecz. Nie znam Cię, ale jedno wiem na pewno: żyć bez Olisia nie potrafisz. Z mężczyznami zawsze bywają dni gorsze i lepsze, a pomyśl, że my ciężarówki mamy swoje gorsze dni. Zjedz kostkę czekolady i pomyśl, że wszystko będzie dobrze.

Kacha, porycz sobie toroszke to będzie ci lżej. A poza tym mamy lato, a góry lodowe się topią jak jest ciepło.
Ja ostatnio wyłam jak syrena przez cały dzień i też bez powodu. Oj, te nasze hormony. Rano wyglądałam jak chomik - opuchnięta. no i to był następny powód do płaczu:-D

Jolcia, to na poważnie z tymi opłatami:confused::confused::confused: makabra
a ten poród w łazience, dobre.:tak::tak::tak: Niezapomniane przeżycie dla wszystkich:-D

Ostatnia edycja:
dziewczyny czy was też łapie mania sprzątania już? ja od rana się obudzić nie mogłam, a od 15 jakbym miała motorek w d... i myję podłogi, piorę, myję fotele... zaraz za okna się zabiorę jak tak dalej pójdzie:szok::szok::szok::szok:

no niestety Ivi, ja jeszcze nie mam takiego pola do popisu bo jestem w trakcie remontu i nie ma sensu mycie okien, czy jakieś grubsze porzątki. Tylko na bieżąco. Ale już mnie nosi:-p:-p:-p

Nikki u mnie dzidzia miała 130, ale gin nic nie powiedział, że jest źle więc chyba to w normie kurcze, byłam bez śniadania więc może nie miał tyle werwy :-(

reklama
hehe to moja pobiła was na głowę ;) miała 160 ;)
z tego co wiem to chyba od 120 do 160 jest w normie :)

podłogi na parterze umyte (nawet 2 razy ;) ) ale i tak ciągle wydają mi się brudne...
teraz albo zabiorę się za łazienkę, albo za okna :-D

andzia76 my jesteśmy na etapie wykańczania naszego domku - parter jest już w miarę mieszkalny (nie mamy tylko paru rzeczy dokończonych, generalnie jest nieźle) ale piętro całe czeka na wykończenie... m.in. nasza właściwa sypialnia i dwa pokoje dla maluszków :)

Do góry