reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2010 !!

No to Wronek, faktycznie jesteś pod murem. Myślałam, że to ktoś całkiem obcy i zastanawiałam się czemu się tak męczysz. I cię podziwiam, że to znosisz. Zycze duuuużo cierpliwości, może jak babcia zobaczy maleństwo, to się jej odmieni. Starzy ludzie mają swoje dziwactwa.

Hej Dziewczynki :-)
Tylko się z Wami przywitam i chcę Wam życzyć miłej końcówki dnia, bo moja deprecha się pogłębia i w sumie nie mam nic konstruktywnego do napisania i nie chcę Wam smęcić.

A ty gdzie kochaniutka uciekasz, możesz smęcić, po to nas masz:tak::tak::tak: My też czasami smęcimy:szok:

reklama
Andzia, żebym tylko znała powód tej deprechy to bym posmęciła, a tak się nałożyło kilka pierdółek i już urosły mi one do rangi góry lodowej :baffled: Ogólnie pogoda do bani, mam wrażenie, że jestem złą matką i za mało dla Olisia robię, z T. się pokłóciłam, wszystko mnie swędzi i w ogóle tak jakoś do bani jest :-( Jeszcze do tego cholernie mnie kręgosłup boli i nic, ale to kompletnie nic mi się nie chce robić (no poza ryczeniem):-(

Jola a jaki szpital wybrałas?i jak tam z cenami jest?

Szpital Specjalistyczny Św. Zofii: Cennik usług dla Pacjentek ubezpieczonych

Niestety tak to jest zeby sie dostac do szpitala to trzeba oplacic polozną, a co za tym idzie sale indywidualna, a jak chce sie do tego znieczulenie to niezly rachunek wychodzi:( Ciekawe czy to tylko tak w wawie?
Zwykle jest tak ze jedziesz na porodowke, a oni ci mowia ze np zapraszamy na wolne miejsa do nowego dworu mazowieckiego. A ten brak miejsc = czytając miedzy wierszami - wszystkie miejsca zostaly oplacone wiec dla takich za darmo juz brak!

Właśnie tego sie boje i decyduje sie zapłacic byle nie jeżdzic po warszawie. Moja koleznke odesłali - pojechała do innego - szczęsliwie były miejsca no i za 30 min urodziła. A gdyby nie było w tym drugim miejsca? to zapewne taka sytuacja - tylko że w taxówce : mój dobry poród :) (długie) - Dobry poród - Forum dyskusyjne | Gazeta.pl

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Andzia, żebym tylko znała powód tej deprechy to bym posmęciła, a tak się nałożyło kilka pierdółek i już urosły mi one do rangi góry lodowej :baffled: Ogólnie pogoda do bani, mam wrażenie, że jestem złą matką i za mało dla Olisia robię, z T. się pokłóciłam, wszystko mnie swędzi i w ogóle tak jakoś do bani jest :-( Jeszcze do tego cholernie mnie kręgosłup boli i nic, ale to kompletnie nic mi się nie chce robić (no poza ryczeniem):-(

Lepiej nam posmęcić, niż tak samej się zamykać. Nie masz prawa mówić, że jesteś złą matką. Przeczytaj sobie kilka postów wstecz. Nie znam Cię, ale jedno wiem na pewno: żyć bez Olisia nie potrafisz. Z mężczyznami zawsze bywają dni gorsze i lepsze, a pomyśl, że my ciężarówki mamy swoje gorsze dni. Zjedz kostkę czekolady i pomyśl, że wszystko będzie dobrze.

Kacha, porycz sobie toroszke to będzie ci lżej. A poza tym mamy lato, a góry lodowe się topią jak jest ciepło.
Ja ostatnio wyłam jak syrena przez cały dzień i też bez powodu. Oj, te nasze hormony. Rano wyglądałam jak chomik - opuchnięta. no i to był następny powód do płaczu:-D

Jolcia, to na poważnie z tymi opłatami:confused::confused::confused: makabra
a ten poród w łazience, dobre.:tak::tak::tak: Niezapomniane przeżycie dla wszystkich:-D

Ostatnia edycja:
dziewczyny czy was też łapie mania sprzątania już? ja od rana się obudzić nie mogłam, a od 15 jakbym miała motorek w d... i myję podłogi, piorę, myję fotele... zaraz za okna się zabiorę jak tak dalej pójdzie:szok::szok::szok::szok:

no niestety Ivi, ja jeszcze nie mam takiego pola do popisu bo jestem w trakcie remontu i nie ma sensu mycie okien, czy jakieś grubsze porzątki. Tylko na bieżąco. Ale już mnie nosi:-p:-p:-p

Nikki u mnie dzidzia miała 130, ale gin nic nie powiedział, że jest źle więc chyba to w normie kurcze, byłam bez śniadania więc może nie miał tyle werwy :-(

reklama
hehe to moja pobiła was na głowę ;) miała 160 ;)
z tego co wiem to chyba od 120 do 160 jest w normie :)

podłogi na parterze umyte (nawet 2 razy ;) ) ale i tak ciągle wydają mi się brudne...
teraz albo zabiorę się za łazienkę, albo za okna :-D

andzia76 my jesteśmy na etapie wykańczania naszego domku - parter jest już w miarę mieszkalny (nie mamy tylko paru rzeczy dokończonych, generalnie jest nieźle) ale piętro całe czeka na wykończenie... m.in. nasza właściwa sypialnia i dwa pokoje dla maluszków :)

Do góry