reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

ASIOWO tak mi przykro:-(co do dzidzi w brzuszku nie martw się ja także raz czuje a raz nie:tak:a co do Paulinki ach biedna córcia może to faktycznie jakaś infekcja:sorry2:a wymiotuje bo tak miał mój synek biegunka gorączka i wymioty i to była grypa żoładkowa i było to okropne i wiem jak to jest patrzeć na takie dziecko równe 3 doby tak miał dopiero w 4 coś się czuł bardziej na siłach ale nie powiem już byliśmy gotowi jechać na pogotowie ale właśnie zauważyliśmy małą poprawe i wtedy już było tylko lepiej:sorry2:zdrowka dla córci:tak:

reklama
Patrysiu... nie wymiotuje:zawstydzona/y: wyglada tak jakby biegunka była wynikiem tej goraczki:-(dobrze, ze mi chociaz pije to sie nie odwodni...
Jutro zrobimy badania i bedziemy szukac jakiegos prywatnego pediatre... :-( choroba dziecka to najwiekszy koszmar:-(

Witam kobietki :-)

wczoraj wieczorem poruszałyście takie smutne tematy... :-( nie będę nic na ten temat pisać, bo praktycznie wszystko napisałyście, co mogłabym w tej kwestii powiedzieć. W niedzielę i wczoraj coś mocniej brzuszek mnie bolał, dziś jak na razie jest ok.

Pozdrawiam kobietki :-)

Patrysiu... nie wymiotuje:zawstydzona/y: wyglada tak jakby biegunka była wynikiem tej goraczki:-(dobrze, ze mi chociaz pije to sie nie odwodni...
Jutro zrobimy badania i bedziemy szukac jakiegos prywatnego pediatre... :-( choroba dziecka to najwiekszy koszmar:-(
Asiowo współczuje, mam nadzieje ze ten koszmar szybko sie skonczy!
3maj sie!:nerd:

Okazuj się, że będę mieć dziś gości więc zmykam się organizować.
Oby żadnej z was brzuszki nie bolały - miłego dnia :-)

duzo zdrówka oby było to tylko przez ząbki:tak:

witam

Ja tez przepraszam, ze was zaniedbuje, ale pewnie przez najblizszy czas tak bedzie:-( P. w robocie ciagle albo w 1 albo w 2... a jak ma tylko chwile jedzie na remont:zawstydzona/y:a ja juz chodze jak zombi:-(

Paulinka znów od niedzieli ma goraczke:-( wczoraj biegunka doszła, mała sie wylewa z rąk znów:-( Bylam dzis u lekarza to ta zołza stwierdziła, ze to pewnie przez ząbki:wściekła/y: Ale mi to spokoju nie daje, bo mała sie strasznie meczy. Dzis kupie ten woreczek i jutro siuski zawioze na badania, bo to moze cos z drogami moczowymi byc... , ale lekarka oczywiscie nic takiego nie stwierdziła:zawstydzona/y:
Jeszcze od ostatniego usg dzidzia w ogole sie nie rusza:-(a juz tak wyraznie je czułam... :-( Co ja z tymi moimi dzieciaczkami mam:zawstydzona/y: Paulinka do roczku w ogole chora nie była, a teraz w przeciagu 2 tygodni 2 raz goraczka i biegunka:-:)-:)-(

3majcie sie mamuski!
biedna coreczka wiem co to jest my to niestety mamy czesto a zwykle jak jeden z nas mam grype to i drugi tez czyli zawsze mamy razem ja i moj synek :-(
a nie wiesz skad ta goraczka...:confused::confused::confused:

zdrowka zycze :tak::tak:

ja dziewczyny spadam bo musze isc umyc glowe a zaraz trza wychodzic wiec trzymajcie kciuki :tak::tak::tak:

:-DCześć Kochane,
usiadłam tu dziś już o 8 i dopiero skończyłam czytać wczorajsze wpisy:szok:tyyyle tego było że aż miło (miło, że nadrobiono wpisy po niedzieli:-))

Wczoraj niestety nie dostałam się do komputera bo mój M chyba zachorował na te literaki w necie i grał nawet w łóźku!:confused2: i zasnęłam "bez przytulania":cool2:

póki pamiętam...
cześć dziewczyny :)
Ranyśku ja bym chciała już poczuć dzieciaczka!!

Ivi cierpliwości ja jestem teraz w 16tc chociaż mi coś suwaczek przekłamuje i juz od czterech dni czuję dzieciaczka takie łaskotanie ale coraz wyraźniejsze ty też niedługo poczujesz i na pewno z niczym innym tego nie pomylisz:-D w końcu nasze dzidzie to już nie małe fasolki:-D:-D:-D

Jednak aby nie było tak kolorowo mój chłop wziął się za czytanie gazet dla przyszłych mam i łazi za mną cały czas z całą serią dobrych rad. Nawet mi mówi jak mam spać

Morka dziewczyno jak ja Ci chłopa zazdroszczę!!!! mój M jedynie mi zakupy nosi hehe i w kościele pomógł mi wstać z klęczek bo mi jakoś tak ciężko było to mnie wzruszył ale tak cisza...

Wczoraj byłam na zakupach i oczywiście nie mogłam się powstrzymać są takie piekne rzeczy dla dzidziolków że masakra no i teraz zaczynają się przeceny naprawdę dobre jakościowo ciuszki nawet po 10zł z 30!! oczywiście że kupiłam;)
No a poza tym to myślę, zę warto się teraz rozejrzeć za tymi letnimi ciuszkami bo nasze maluszki latem będą już półroczne i można im coś teraz fajnego taniej chwycić:-D jak zapytałam ekspedientkę to mówiła, że wtedy tak kupować na 68-74 rozmiar co sądzicie?

oj jak macie fox life to teraz leci serial "poślubione armii" i oni tam maja taaaaki piękny pokoik dla niemowlaczka masakra ach te filmy amerykańskie...;)

Może to rota wirus?

Moja to miała jakieś pół roku temu - objawy były takie same

reklama
Do góry