reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

Witam laseczki:-)
ja dziś jakaś niedorobiona jestem:szok:
Mąż mnie obudził o 6 rano (dla mnie to jeszcze środek nocy) bo na 8 rano jechaliśmy po mebelki ( tzn. same płyty wycięte na wymiar na mebelki- bo reszte ma zamiar sam robić) Jak przywieżliśmy je, zanim rozładowałiśmy to była już 12,00. Potem zakupy, obiad i już popołudnie. Mój pojechał na ryby, a ja chyba zaraz pójde odespać, chociaż te pół godzinki. Poza tym głowa mnie boli i mam doła, oczywiście bez powodu.:dry:
Nadrobiłam zaległości, ale nie mam dzisiaj weny twórczej do pisania.
A miseczki, pare dni temu kupiłam E, do tej pory nosiłam DD. Więc niewielka różnica. I może lepiej niech tak zostanie (mam nadzieje):-D;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Aga79 jak znajdziesz ten sklep, albo jakis inny, to prosze napisz dokladnie gdzie ten sklep sie znajduje. Ja sie tam wybiore we wrzesniu jak bede w domu.
Z gory dzieki
Hej
Znalazłam : sklep się nazywa 9 miesiecy maja tam min. happy mum i wiele innych
oto adresy w Warszawie

Warszawa, ul. Grochowska 230
(przy Rondzie Wiatraczna)
Praga Południe
tel. (022) 813-93-25
Mapka dojazdu

Warszawa, ul. Targowa 2
(vis a vis Teatru Powszechnego)
Praga Południe
tel. (022) 741-32-75
Mapka dojazdu

Warszawa, ul. Pasaż Ursynowski 1
(przy stacji Metro Stokłosy)
Ursynów
tel. (022) 648-96-71
Mapka dojazdu

Warszawa, ul. Wrocławska 7E
(vis a vis ZUS-u)
Bemowo
tel. (022) 638-81-34
Mapka dojazdu

Hej dziewczynki

Widze ze nastroje rozne ale jak to w ciazy. Ja wlasnie wrocilam z zakupow i jestem happy bo udalo mi sie kupic wszystko co planowalam i jeszcze bardzo fajna toaletke z lustrem do sypialni i to w dobrej cenie, tylko kurka moj T tak zaslony wymierzyl ze za krotkie i jutro musze wymienic, co mnie podkusilo zeby mu uwierzyc:wściekła/y:
Obiad zaliczylismy na miescie wiec gotowanie odpadlo ale za to padnieta jestem i chyba sie poloze. Milego wieczoru kobietki:-)

co do biustu to mój też jest bigggggggg:-D ale jakoś się przyzwyczaiłam już, z D przeszłam już na E:zawstydzona/y: ale cóż uroki ciąży ;-) tylko mój T. się cieszy jak dziecko tylko, że już ma ręce za małe do nich:-)

Oj dziewuszki a ja wlasnie ze szczescia pod sufit skacze ze mi wreszcie rozmiar stanika na male C przeskoczyl;) Chociaz ostatnio jest tak jakby mniejszy znow... hmmm ale moze mi sie tylko wydaje;)

dormark a jak humorek troche lepiej juz??

reklama
kruszynka nie jestes sama skarbie.... moj facet wlasnie sobie poszedl imprezowac z kolegami a ja siedze sama w domku i tylko staram sie nie myslec co tam wyprawiaja;) ale i tak jestem z siebie dumna bo dzis po raz pierwszy udalo mi sie nie zrobic sceny o impreze...robie postepy;)

Do góry