reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

Karoli4 - Do wrzesnia jeszcze duuuzo czasu, ze spokojem dasz rade. W kazdym badz razie trzymam kciuki!:)

A co do hormonkowych humorkow to wyobrazcie sobie ze siedzialam sobie wczoraj w domu i nagle ni z tego ni z owego zachcialo mi sie plakac... i tak sobie poplakalam z 5 minut... ale najsmieszniejsze w tym wszystkim jest to ze ani nie bylo mi smutno ani wesolo ani nawet nie bylo przyczyny... skonczylam plakac i jakby nigdy nic wrocilam do swoich zajec... no i o co w tym chodzi?;) :huh:[/QUOTE]

Agugucha - Dzieki za kciuki.

Do takich dziwnych zachowan, to chyba naprawde normalne, bo ja woczoraj w mtv zobaczylam piosenke Georgea Michaela, co wiecej nie byla to zadna sentymentalna piosenka sprzed 20 lat, ale Outside!!!! mega kontrowersyjna i sie poplakalam :szok::szok::szok:
Rozumiem jakies Carless Whisper, ktora zawsze wyzwala u mnie gesia skorke, ale nie Outside :rofl2::rofl2:

A i dziendoberek wszystkim:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
cześć mamusie
wczoraj odpadłam
po tym jak zepsułam odkurzacz jednak złapałam za miotłę, niestety miałam taki bandżaj że lenistwo ucierpiało;-) odgruzowałam całą chatą(2piętra) i strasznie dobrze się czułam bo miałam wręcz ślimacze tempo i zrobiłam pranie i obiadek normalnie anthea turner:-)
a potem wybrałam się ze znajomą na szwęda po deptaku przy plaży i kiedy dotarłam do domu okazało się że pleców nie czuję:baffled: i zasypiam na stojąco!
ze zmeczenia spać nie mogłam poród mi się śnił i ten przeklęty masaż szyjki macicy:baffled:szkoda słów...

Mamy ten sam termin porodu:-)ale fajowo.A ruchy ja wczoraj poczułam dwa lekkie kopniaczki,dzis tez czułam jak by mnie smyrło ale nie było takie jak wczoraj.

wczoraj choć może to za wcześnie z lewej strony brzucha poczułam coś takiego jakby jakiś motyl smyrał mnie ze cztery razy skrzydełkami:laugh2: myślicie, że to dzidzia!?

tak nadrabiałam wczorajsze zaległości i tak się zastanawiam, czy jesteście już na zwolnieniach do końca ciąży?
bo ja mam teraz wakacje a od wrzesnia niestety wracam w piątym miesiącu i choć strasznie mi się nie chce to pocieszam się myślą ,że od listopada chyba zawinę się na zwolnienie:-D

Karoli ja płaczę już nawet na faktach i reklamach:)

Dorciaa - plakanie na Faktach to normalne, bo tam mowi sie tylko o tragediach. Wiec mysle, ze to i kobeta, ktora nie jest w ciazy czesto lezke uroni. Na reklamach tez sie wzruszam, zwlaszcza tych z malymi dziecmi.

No ale na klipie o gejach to jeszcze mi sie nie zdazylo :szok:

Dorciaa - ja zamierzam również wrócić na jakieś 2 miesiące ale zobaczymy jakie będzie samopoczucie. Narazie wakacje jak Ty :-)

Dziendobry wszystkim , ja dzisiaj chumor. Pogoda do kitu wiec zapowiada sie siedzenie w domu , nie wiem jak ja to przezyje .Odezwe sie pozniej , zycze milego dnia.

Hellou kobitki! No ja się nareszcie doczekałam. Dzisiaj idę na spotkanie z dzidzolkiem. Właśnie przeprowadziłam z nim poważną rozmowę aby pokazał co tam ma:-) Miłego dzionka :tak:

Hej dziewczyny:-) Ja dzisiaj weszłam na wage i sie przestraszylam..przybylo 0,5kg..to znaczy ze chyba sie zaczynaa:szok:brzucha juz lekko widac.

Ja tak ogladam reklamy i tam zawsze jedno dzieciatko maja i sie zastanawiam zawsze jak to jest z dwojka naraz:szok: ostatnio super niania odwiedzila blizniaki..jakies straszne lobuzy..ale moje beda grzeczne napewno:-D:-D:-D

Morka pozdrow dzidziolka i koniecznie daj znac czy cos pokazal:tak:

a ja chciałam isc do pracy(nowej)a tu nagle przedzien matki 25maja dowiaduje sie ze jestem w ciąży:szok: i :-)
Dzisiaj u nas ma byc 29stopni wiec raczej nie ruszam sie za bardzo z domu choc marzy mi sie jakas kąpiel w jeziorku bo jak na razie to słabo w tych tematach pogoda nie rozpieszcza...

DZIEŃ DOBRY:-)
Witam wszystkie Styczniówki 2010 :-) Ja mam termin na 06-01-2010. Fajnie, że są tu też dziewczyny z Legnicy jak ja :laugh2:

witam i GRATULACJE:-)

Wróciłam z USG. Dzidzia większa, niż wynika z OM o 5 dni. Ma 10 cm i fika.
Gin powiedział, że on chłopaka tam nie widzi, bardziej mu na dziewczynkę maleństwo wygląda, ale nie jest w 100% pewny. Czyli nadal niepewność. Mi jest obojętne: córka czy synek, ale mąż z sentymentem myśli o synku:-)
Niestety łożysko nadal przodujące, od ostatniego USG nie ruszyło się nic i lekarz twierdzi, że nie ma szans, aby to się zmieniło. Generalnie mnie nastraszył, że to fatalnie - takie czarnowidztwo. Idę jeszcze do innego lekarza, bo stres mnie zabije.
Najważniejsze, aby z dzidzią było wszystko ok...

suuuper że dzidzia zdrowo bryka:-)a łożysko no trudno oszczędzaj sie będzie wszystko dobrze:tak:

reklama
Anusia8309 a ja sie dowiedzialam w Dzien Matki:) Moj pierwszy prezent z tej okazji... :)

anulka!!! tylko 0,5 kg?? To Ty sie Kochana ciesz!!! Mi juz 3,5 kg przybylo:) a brzuch juz mam calkiem dobrze widoczny... :)

A co do pracy to ja na poczatku mialam male problemy zdrowotne wiec dla dobra dzidzi trzeba bylo zrezygnowac z pracy... A teraz znalesc cos nowego w 4 miesiacu ciazy wcale nie jest tak latwo... Szukam juz od ponad miesiaca i nic;/ a czas ucieka...

Do góry