reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2010 !!

Karoli4 - Do wrzesnia jeszcze duuuzo czasu, ze spokojem dasz rade. W kazdym badz razie trzymam kciuki!:)

A co do hormonkowych humorkow to wyobrazcie sobie ze siedzialam sobie wczoraj w domu i nagle ni z tego ni z owego zachcialo mi sie plakac... i tak sobie poplakalam z 5 minut... ale najsmieszniejsze w tym wszystkim jest to ze ani nie bylo mi smutno ani wesolo ani nawet nie bylo przyczyny... skonczylam plakac i jakby nigdy nic wrocilam do swoich zajec... no i o co w tym chodzi?;) :huh:[/QUOTE]

Agugucha - Dzieki za kciuki.

Do takich dziwnych zachowan, to chyba naprawde normalne, bo ja woczoraj w mtv zobaczylam piosenke Georgea Michaela, co wiecej nie byla to zadna sentymentalna piosenka sprzed 20 lat, ale Outside!!!! mega kontrowersyjna i sie poplakalam :szok::szok::szok:
Rozumiem jakies Carless Whisper, ktora zawsze wyzwala u mnie gesia skorke, ale nie Outside :rofl2::rofl2:

A i dziendoberek wszystkim:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
cześć mamusie
wczoraj odpadłam
po tym jak zepsułam odkurzacz jednak złapałam za miotłę, niestety miałam taki bandżaj że lenistwo ucierpiało;-) odgruzowałam całą chatą(2piętra) i strasznie dobrze się czułam bo miałam wręcz ślimacze tempo i zrobiłam pranie i obiadek normalnie anthea turner:-)
a potem wybrałam się ze znajomą na szwęda po deptaku przy plaży i kiedy dotarłam do domu okazało się że pleców nie czuję:baffled: i zasypiam na stojąco!
ze zmeczenia spać nie mogłam poród mi się śnił i ten przeklęty masaż szyjki macicy:baffled:szkoda słów...

Mamy ten sam termin porodu:-)ale fajowo.A ruchy ja wczoraj poczułam dwa lekkie kopniaczki,dzis tez czułam jak by mnie smyrło ale nie było takie jak wczoraj.

wczoraj choć może to za wcześnie z lewej strony brzucha poczułam coś takiego jakby jakiś motyl smyrał mnie ze cztery razy skrzydełkami:laugh2: myślicie, że to dzidzia!?

tak nadrabiałam wczorajsze zaległości i tak się zastanawiam, czy jesteście już na zwolnieniach do końca ciąży?
bo ja mam teraz wakacje a od wrzesnia niestety wracam w piątym miesiącu i choć strasznie mi się nie chce to pocieszam się myślą ,że od listopada chyba zawinę się na zwolnienie:-D

Karoli ja płaczę już nawet na faktach i reklamach:)

Dorciaa - plakanie na Faktach to normalne, bo tam mowi sie tylko o tragediach. Wiec mysle, ze to i kobeta, ktora nie jest w ciazy czesto lezke uroni. Na reklamach tez sie wzruszam, zwlaszcza tych z malymi dziecmi.

No ale na klipie o gejach to jeszcze mi sie nie zdazylo :szok:

Dorciaa - ja zamierzam również wrócić na jakieś 2 miesiące ale zobaczymy jakie będzie samopoczucie. Narazie wakacje jak Ty :-)

Dziendobry wszystkim , ja dzisiaj chumor. Pogoda do kitu wiec zapowiada sie siedzenie w domu , nie wiem jak ja to przezyje .Odezwe sie pozniej , zycze milego dnia.

Hellou kobitki! No ja się nareszcie doczekałam. Dzisiaj idę na spotkanie z dzidzolkiem. Właśnie przeprowadziłam z nim poważną rozmowę aby pokazał co tam ma:-) Miłego dzionka :tak:

Hej dziewczyny:-) Ja dzisiaj weszłam na wage i sie przestraszylam..przybylo 0,5kg..to znaczy ze chyba sie zaczynaa:szok:brzucha juz lekko widac.

Ja tak ogladam reklamy i tam zawsze jedno dzieciatko maja i sie zastanawiam zawsze jak to jest z dwojka naraz:szok: ostatnio super niania odwiedzila blizniaki..jakies straszne lobuzy..ale moje beda grzeczne napewno:-D:-D:-D

Morka pozdrow dzidziolka i koniecznie daj znac czy cos pokazal:tak:

a ja chciałam isc do pracy(nowej)a tu nagle przedzien matki 25maja dowiaduje sie ze jestem w ciąży:szok: i :-)
Dzisiaj u nas ma byc 29stopni wiec raczej nie ruszam sie za bardzo z domu choc marzy mi sie jakas kąpiel w jeziorku bo jak na razie to słabo w tych tematach pogoda nie rozpieszcza...

DZIEŃ DOBRY:-)
Witam wszystkie Styczniówki 2010 :-) Ja mam termin na 06-01-2010. Fajnie, że są tu też dziewczyny z Legnicy jak ja :laugh2:

witam i GRATULACJE:-)

Wróciłam z USG. Dzidzia większa, niż wynika z OM o 5 dni. Ma 10 cm i fika.
Gin powiedział, że on chłopaka tam nie widzi, bardziej mu na dziewczynkę maleństwo wygląda, ale nie jest w 100% pewny. Czyli nadal niepewność. Mi jest obojętne: córka czy synek, ale mąż z sentymentem myśli o synku:-)
Niestety łożysko nadal przodujące, od ostatniego USG nie ruszyło się nic i lekarz twierdzi, że nie ma szans, aby to się zmieniło. Generalnie mnie nastraszył, że to fatalnie - takie czarnowidztwo. Idę jeszcze do innego lekarza, bo stres mnie zabije.
Najważniejsze, aby z dzidzią było wszystko ok...

suuuper że dzidzia zdrowo bryka:-)a łożysko no trudno oszczędzaj sie będzie wszystko dobrze:tak:

reklama
Anusia8309 a ja sie dowiedzialam w Dzien Matki:) Moj pierwszy prezent z tej okazji... :)

anulka!!! tylko 0,5 kg?? To Ty sie Kochana ciesz!!! Mi juz 3,5 kg przybylo:) a brzuch juz mam calkiem dobrze widoczny... :)

A co do pracy to ja na poczatku mialam male problemy zdrowotne wiec dla dobra dzidzi trzeba bylo zrezygnowac z pracy... A teraz znalesc cos nowego w 4 miesiacu ciazy wcale nie jest tak latwo... Szukam juz od ponad miesiaca i nic;/ a czas ucieka...

Do góry