monia1110
Fanka BB :)
witam!!! wlasnie wrocilam z pracy i chyba nigdy nie nadrobie tego co namazalyscie ehhh oj ciezko dzisaj sie pracowalo i glowka starsznie bolala. witam nowe mamusie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witam wszystkie Styczniówki 2010 :-) Ja mam termin na 06-01-2010. Fajnie, że są tu też dziewczyny z Legnicy jak ja![]()
Wróciłam z USG. Dzidzia większa, niż wynika z OM o 5 dni. Ma 10 cm i fika.
Gin powiedział, że on chłopaka tam nie widzi, bardziej mu na dziewczynkę maleństwo wygląda, ale nie jest w 100% pewny. Czyli nadal niepewność. Mi jest obojętne: córka czy synek, ale mąż z sentymentem myśli o synku:-)
Niestety łożysko nadal przodujące, od ostatniego USG nie ruszyło się nic i lekarz twierdzi, że nie ma szans, aby to się zmieniło. Generalnie mnie nastraszył, że to fatalnie - takie czarnowidztwo. Idę jeszcze do innego lekarza, bo stres mnie zabije.
Najważniejsze, aby z dzidzią było wszystko ok...
Witam wszystkie Styczniówki 2010 :-) Ja mam termin na 06-01-2010. Fajnie, że są tu też dziewczyny z Legnicy jak ja![]()
Witaj i gratulacjeWitam wszystkie Styczniówki 2010 :-) Ja mam termin na 06-01-2010. Fajnie, że są tu też dziewczyny z Legnicy jak ja![]()
Wróciłam z USG. Dzidzia większa, niż wynika z OM o 5 dni. Ma 10 cm i fika.
Gin powiedział, że on chłopaka tam nie widzi, bardziej mu na dziewczynkę maleństwo wygląda, ale nie jest w 100% pewny. Czyli nadal niepewność. Mi jest obojętne: córka czy synek, ale mąż z sentymentem myśli o synku:-)
Niestety łożysko nadal przodujące, od ostatniego USG nie ruszyło się nic i lekarz twierdzi, że nie ma szans, aby to się zmieniło. Generalnie mnie nastraszył, że to fatalnie - takie czarnowidztwo. Idę jeszcze do innego lekarza, bo stres mnie zabije.
Najważniejsze, aby z dzidzią było wszystko ok...
witam!!! wlasnie wrocilam z pracy i chyba nigdy nie nadrobie tego co namazalyscie ehhh oj ciezko dzisaj sie pracowalo i glowka starsznie bolala. witam nowe mamusie