Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Niekoniecznie --- ja miałam cesarkę i muszę powiedzieć że już następnego dnia czułam się świetnie.....
Bardzo pozytywnie to wspominam - wiem dziwnie to brzmi ale tak było - szwy się pięknie goiły (mimo że kroił i zszywał mnie student), szybko doszłam do siebie, kilka godzin po zabiegu (jak zeszło już również znieczulenie) mogłam chodzić do łazienki..... więc to nie musi tak źle .......
Nie wiem skąd tak dużo ludzi uważa że cc to takie straszne przeżycie....
Nie mogę sobie przypomnieć ale w 14 tygodniu może być trochę za wcześnie by powiedzieć jaka to płeć (tak na 100%) ale może się mylę..... cóż starość nie radość....
Beti dość niecodzienne stwierdzenie :-)
Ja nie myśle, że stwierdzenie Beti jest niecodzienne. Czytując fora to dośc częste. Poza tym strach to uczucie naturalne, nieobce chyba żadnej z nas.
Beti, myslę, że to byłaby dobra pozycja
Gabinet Ginekologiczny Preeti Agrawal
z tego co czytam ta Pani udziela też rad przez internet, prowadzi szkołę rodzenia. Brzmi ciekawie
Sprobuj, może strach będzie miał mniejsze oczy. Jeśli nie przekona cie, nie katowałabym się. Najważniejsze jest aby wszystko zakończyło się dobrze a jakim sposobem to już zupełnie co innego i mniej ważne.