reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

Cześć dziewczyny cały dzień nie zaglądałam a tu proszę tyle do nadrobienia,że ho ho ja chyba cierpię na bezsenność ale to przez to że w dzień ucinam sobie drzemki.

Kaja 10
nie powinno być Ci głupio nie ma powodów,my tu wszystkie jesteśmy po to samo żeby się wspierać doradzać i trochę poplotkować,a wiek nie ma tu znaczenia!W końcu wszystkie będziemy albo i już jesteśmy mamuśkami.

Ivi duża dzidzia Gratulację!:-)

zAgatka gratuluję córki! i zazdroszczę bo też chciałabym już znać płeć mojej fasolki.

katarzyna miazga witam nową mamusię!

Ostatnia edycja:
reklama
Witam słonecznie i porannie :-)

No więc podczas lotu tak bujało, że myslałam że zaliczę kibelek, syn podczas lądowania strasznie się wydzierał, a dekiel to myślałam, że mi rozerwie!
Na szczęście skończyło się dobrze. :-) Ja lece za tydzien i pomyslalam teraz,że i mnie to może spotkać - kurcze pewnie średnio przyjemne. Dotąd nie reagowałam na nic w samolotach ale teraz... kto wie :szok:

Kaja 10 nie powinno być Ci głupio nie ma powodów,my tu wszystkie jesteśmy po to samo żeby się wspierać doradzać i trochę poplotkować,a wiek nie ma tu znaczenia!W końcu wszystkie będziemy albo i już jesteśmy mamuśkami.
!
Generalnie o tym swoim wieku tak negatywnie nie myslę wciąż :-) ale jednak różnica jest. Dziękuję za miłe słowa :-)

Witam sie serdecznie z rana:rofl2:
U mnie zapowiada sie dzis upalnie, bo nie jest mi tak dobrze jak wczoraj.
Trudno, w koncu lato mamy.

Witam słonecznie i porannie :-)

Na szczęście skończyło się dobrze. :-) Ja lece za tydzien i pomyslalam teraz,że i mnie to może spotkać - kurcze pewnie średnio przyjemne. Dotąd nie reagowałam na nic w samolotach ale teraz... kto wie :szok:

Jejku, to ja zaczynam sie bac lotu teraz naprawde. Nie znosze latac, zawsze mam stracha i nie czuje sie nigdy za dobrze. A teraz trzesiawki i do tego zamkniete pomieszczenie z roznego rodzaju zapachami perfum :szok::szok::szok:

Gratulacje :-)

dzięki i witam wSzytkie mamy!!!!!!!!!!!

Witamy, witamy i gratulujemy :-D

Wczoraj miałam kiepski dzień, co chwilę jakiś dół mnie łapał...w sumie to dziś od rana czuję to samo...smutno mi jak nie wiem co, no i nie wiem w sumie czemu...

Pozdrawiam Was kobietki...

Cześć dziewczyny,
zwlokłam się z łóżka włąściwie to mój labek mi pomógł oblizując wystające z łóżka części ciała i piszcząc:-D

gino kazał mi zrobić kolejne badanka strasznie mi się nie chce bo muszę wstać o szóstej :szok: co jest jakąś masakrą może jutro tym razem mam WR, Hbs, i odczyn Coombsa cokolwiek to znaczy:baffled:

pijemy herbatkę, szamiemy śniadanko i mamy ogromnego lenia bo pogoda za oknem prawdziwie wakacyjna więc zapowiada się koczowanie w domu

wczorajsza dyskusja dotyczyła między innymi płci mnie wyszła dziewuszka chociaż od początku nastawialismy się na synusia zwłaszcza mój P
a mi się tak skrycie wydaje, że jednak dziewczynka to dziewczynka i chociaż wolałabym, żeby miała starszego brata najpierw to jednak baaaardzo sie po cichu cieszę:-D

Cześć dziewczyny,
zwlokłam się z łóżka włąściwie to mój labek mi pomógł oblizując wystające z łóżka części ciała i piszcząc:-D

gino kazał mi zrobić kolejne badanka strasznie mi się nie chce bo muszę wstać o szóstej :szok: co jest jakąś masakrą może jutro tym razem mam WR, Hbs, i odczyn Coombsa cokolwiek to znaczy:baffled:

pijemy herbatkę, szamiemy śniadanko i mamy ogromnego lenia bo pogoda za oknem prawdziwie wakacyjna więc zapowiada się koczowanie w domu

wczorajsza dyskusja dotyczyła między innymi płci mnie wyszła dziewuszka chociaż od początku nastawialismy się na synusia zwłaszcza mój P
a mi się tak skrycie wydaje, że jednak dziewczynka to dziewczynka i chociaż wolałabym, żeby miała starszego brata najpierw to jednak baaaardzo sie po cichu cieszę:-D

WR to jest chyba badanie na kiłe,odczyn Combsa to jest oznaczenie przeciwciał zapewne masz grupe krwi Rh- i lekarz chce sprawdzic czy nie wytworzyłas przeciwciał.
Ja tez teraz mam do zrobienia WR,Hbs i Morfologie,teraz jak pójde na wizyte mam dostan na zbadanie glukozy:-(fuj jakie niedobre.

U mnie po staremu,wczoraj prawdopodobnie poczułam dwa razy kopniaczka takiego delikatnego,nie wiem dokładnie czy to jest to ale chyba tak:-)

AGATKO gratuluje córy;-)

reklama
Mantezowa to może pojadę dzisiaj to jutro już będą wyniki i jak zwykle pobuszuję w necie interpretując wyniki bo nie mam cierpliwości żeby czekać 2 tygodnie:-)
a nie trzeba być na czczo? bo już zjadłam:)

Do góry