reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

:-) Aj chodzi o to że jak wpisuję w ten kalendarz swoją datę urodzenia to wychodzi że w chwili zapłodnienia miałam rocznikowo mniej niż mam:)
A propo tego, że napisałaś:
jakbym była chinką i urodziła się wtedy kiedy się urodziłam byłabym o rok młodsza:biggrin2:
czy ten kalendarz podał Ci zły wiek w chwili zapłodnienia?

zAgatka, może Morka pomyślała, że to wiek aktualny, a to wiek w dniu zapłodnienia, albo kalendarz źle liczy...

Ja mam wyliczone prawidłowo, a urodziłam się w pierwszym półroczu, może jakiś błąd programu.

reklama
A propo tego, że napisałaś:
jakbym była chinką i urodziła się wtedy kiedy się urodziłam byłabym o rok młodsza:biggrin2:
czy ten kalendarz podał Ci zły wiek w chwili zapłodnienia?

zAgatka, może Morka pomyślała, że to wiek aktualny, a to wiek w dniu zapłodnienia, albo kalendarz źle liczy...
hahahahah i temat na cały wieczór i zagadki przy okazji:-D:-D:-D:-D:-D

Namiąchałam że hej:-) W dniu zapłodnienia miałam już ukończone 29 a chinka miałaby 28:-) według tego. Dobra kończę temat bo namiącham jeszcze bardziej i się sama pogubię:-D Dobrej nocki kochaniutkie:-)

W sumie fajnie, ja wiem ze w dniu zaplodnienia miałam 39 ale chinka 38 - nawet miło mieć odjęty rok, nawet w kalendarzu chińskim :-D:-D:-D:-D i tak głupawo się wśród was czuję. :-)
Ide spac, idę i dojśc nie mogę - też mnie to ubawiło na koniec dnia.

Witam Dziewczyny Chciałam nadrobić zaległości, ale tak jak przypuszczałam, mojej mamy komp ledwo zipie (nawet emotikonków nie chce wklejać). No więc podczas lotu tak bujało, że myslałam że zaliczę kibelek, syn podczas lądowania strasznie się wydzierał, a dekiel to myślałam, że mi rozerwie! No ale przeżyłamZ moim planem zrobienia usg4d nic nie wyjdzie, bo jestem w złym tyg i może nie wyjść, więc wolę nie ryzykować wydawania 250zł za nic. Więc umówiłam się na czwartek na normalne usg, mam nadzieję, że dzidziolek sie rozkraczy i pokaże co tam chowa:)Pozdrawiam Was wszystkie

a ja mam drugi dzień ogromną zgagę i nie mogę sobie poradzić bez rennie nie ma szans,a nie chce brać :baffled: i jestem zła, że biorę, a już tak ładnie mi szło bez leków żadnych :-(
koniki polne ładnie mi tu grają za oknem aż idę się położyć i ich posłuchać, dobranoc pa pa

reklama
Ja słyszałam inną teorię, z dziewczynką się kobieta lepiej czuje i nie ma tylu zachcianek bo dziewczynki są bardziej tolerancyjne :-D:szok::-D
Powaliło mnie to ale tonący brzytwny się chwyta. Myślę sobie to super bo ja jem wszystko i czuję się wspaniale. Kurcze a gin znalazł coś miedzy nogami maleństwa i co... ? :-D:-D
hehe to ja z córą czułam się okropnie wiec też się ta teoria nie sprawdza może u mnie w tej ciąży się sprawdzi kto wie ;-)

Ale bądź co bądź w poprzedniej ciąży miałam cerę piękną jak księżniczka, teraz jest inaczej - wyskakuje mi ciągle coś nowego na twarzy i dekolcie. :baffled:
to tak jak u mnie jest :baffled:

jeszcze z tego co słyszałam wróży się igłą powieszoną nad brzuszkiem ...okrągłe ruchy igły to dziewczynka a podłużne chłopiec czy jakoś tak :-D

Z niego tez wychodzi mi chlopak. Bylam mega zdziwiona jak sie okazalo, ze wszystkim osobom, ktorym znam wyszla dobra plec dzidzi ... Zobaczymy ...

a mi wychodzi wszędzie córa :tak: ;-)

Hmmm wydawalo mi sie ze był chlopak jak ostatnio sprawdzalam..
nie umialam znalezc tego kalendarza co poprzednio ogladałam i sprawdziłam na tej stronie i jest jak byk GIRL ...zreszta cale moje 21 lat to sa dziewczynki...
Pregnancy and Baby: Chinese conception gender chart

mi też dziewczynka wychodzi

troszkę to śmieszne bo wszystkie powiedzmy ....19,21 , 22, 25 i 26 latki w styczniu urodzą dziewczynki tak jak i 28 ,29 i 30 , 31 latki to w styczniu wysyp dziewczynek będzie :-D

jasne ze tak. mi lekarz powiedzial ze jak pojde do rodzinnego to moge dostawac pozniej od zusu 80% pensji, a jak wezme u niego to on tam cos zaznacza i 100% dostane.
dziewczyny mają racje jakiś bzdur ci nagadał lekarz :sorry::sorry::sorry:

może mu chodziło o to że pójdziesz na zwolnienie u rodzinnego przez np przeziębienie to rodzinny by nie wpisał że przez ciążę poszłaś na zwolnienie tylko przez przeziębienie ????

*-spam-*
KŁAMIE ale macie:-D:-D
dziewczynka mi wyszła ;-)

To o moją mamę chodzi?:-) Bo już nie wiem :-D Ja wkleiłam kiedyś to
Baby sex prediction test. Choose sex of baby. Gender predictor niby na 86% . Wszędzie to samo mi wychodzi a ja wiem swoje:-D Może w czwartek się pokaże:-D
mi dziewuszka :sorry:

Do góry