reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

*-spam-*
KŁAMIE ale macie:-D:-D
No kłamie:-) Wychodzi na to że jakbym była chinką i urodziła się wtedy kiedy się urodziłam byłabym o rok młodsza:-)

PS Hhahahahah . Ale jak wpisałam rok urodzenia 1934 to wyszło:

Wynik: Chinka mająca 74 lat, zapłodniona w 6 miesiącu księżycowym powinna mieć...
Dziewczynkę UWAGA! Według kalendarza przy takiej kombinacji dat istnieje wysokie ryzyko że płeć będzie innej

Ostatnia edycja:
reklama
ten kalendarz jest dla lasek w wieku 32-45 ja patrzyłam na 18-31
chociaż czuję że to wszytko bujda na resorach
wystukali sobie k i m jak leciało :-D

Mi wyszedł dobry wiek, tzn. tyle lat miałam w dniu zapłodnienia.
Może te księzyce inaczej w Chinach dzielą rok :-):-D
Zabawa - zabawą - zobaczymy niebawem, ja niestety (albo stety) za dwa miesiące dopiero, wcześniej nie planuje kolejnego USG. Tym dłużej się pobawię. ;-)

Miłej nocki ;-)

reklama
Do góry