reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

przepraszam ale to bzudura jakaś wielka
100% dostaje się od lekarza ginekologa który zaznaczy na L4 kod "B" czyli zwolnienie dla cieżarnych, nie ma znaczenia czy to lekarz prywatny czy państwowy wystawi.. wiec chyba Cię ten Twój ciut naciągnął w tym wypadku.... ;)

cos mi gadal wlasnie o tych kodach ale ja sie nie znam..no napewno mu zalezy zeby do niego chodzic i mu placic..zawsze chodzilam do przychodni do gina ale teraz wole prywatnie.bo ten jest jest naprawde super lekarz.

reklama
Tabela dla matek będących w chwili poczęcia w wieku 32 do 45 lat

Wiek matki 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45
Styczeń M K M M K M K M K M K M M K
Luty K M K M M K M K M K M K M M
Marzec M M M K M M K M K M K M K M
Kwiecień K M K M K M M M M K M K M K
Maj K K K K M K M M K M K M M K
Czerwiec K K K K K M K K M K M K M K
Lipiec K K K K K K M K M M K M K M
Sierpień K M K M K M K M K M M K M K
Wrzesień K K K K M K M K M K M M K M
Październik K K K K M M K M K M K M M K
Listopad K K M M M K M K M K M M K M
Grudzień M M M M M M K K K M K M K M

A mnie wychodzi dziewczynka!!! chociaż myslimy że to chłopczyk :):happy:

Poruszyłam temat zwolnienia, ponieważ ostatnio gienio wypisał mi skierowanie do poradni, ale chciał, żeby rodzinny (nfz) je podbił, czego oczywiście odmówił, i moje skierowanie okazało się właściwie nieważne i muszę zapłacić za wizyte.

A propos, mój gienio jest git, do tego pracuje w szpitalu, mieszka 3ulice dalej i bierze tylko 50zł za wizytę:)

Ostatnia edycja:
Wpisz w google - jest tego troche, patrzysz na swój wiek i miesiąc w którym doszłó do poczęcia :-) Mi wyszło, że chłopiec - oczywiście z przymróżeniem oka to traktowac należy. Pokazałam dzis mojej siostrze - matce od 4 dzieci. Każde jej wyszło odwrtonie - kazała mi się popukać :-D:-D
*-spam-*
KŁAMIE ale macie:-D:-D

Dorciaa - dopatrzeć się nie mogę bo sie rozsypało :-D:-D
W ogóle to te chińskie kalendarze też widziałam już w kilku wersjach :-D

a ja nie mam jakiś szczególnych zachcianek jem teraz wszystko bardzo często ale nie dużo bo się przy tym męczę:tak:
myślałam, że zachce mi się ogórków ale nic z tego
nie mam za to w ogóle chęci na jakąkolwiek czekoladę
no i nie tęsknię już za kawą
a i nie jem już jajek bo po ostatniej porcji odwiedziłam łazienkę:baffled:

Kaja tylko taki znalazłam i już był rozsypany :) ja dopatrzyłam się dziewczynki

w każdym razie dziewczynki za 2-3tygodnie wszystkie się dowiemy i tatusiowie będą mogli w naszym imieniu wypić zimne piwko bądź białe winko na które mam straszną ochotę:-D

reklama
Do góry