reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2010 !!

Elza1 na pewno się doczekacie, no i nam na forum pierwszą fotkę Szkraba pokarzecie;-). Ja powoli zaczynam zdawać sobie sprawę, że ciąża to jedno wielkie czekanie na kolejną wizytę, na usg, na wyniki badań, na koniec trymestru, na ruchy dzidzi ......itd. Niczego sie nie przeskoczy choć tak już jest z nami ciężarówkami że jesteśmy strrrasznie niecierpliwe.:-D:-D:-D

reklama
Witajcie:-)

Wczoraj miałam pierwszą wizytę w drugiej ciąży:-D Maleństwo ma 1cm. i ślicznie bije mu serduszko :-D:-D:-D Jestem w 7-dmym tygodniu a termin z miesiączki to 12 stycznia:-D:-D:-D już się nie mogę doczekać:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Gosia_k23

Super, że odczyn minusowy :-D

Pozdrawiam Wszystkie Mamusie i Wasze Kruszynki:-D:-D:-D

Bardzo się cieszę:-):yes: Dbajcie o siebie.

Pysia - nie lekceważ zabarwionego śluzu.. To nie musi być nic złego, ale tak nie powinno być. Idź pędem go gina, może będziesz musiała brać luteinę albo duphaston? do czasu wizyty staraj się jak najbardziej oszczędzać - unikaj wysiłku i więcej leż niż chodź lub siedź..

misiaction - gratulacje dzidzi i serduszka! ja też nie mogę się doczekać pierwszego USG... a to jeszcze tydzień! ;-)

Czytam i czytam co piszecie i mi smutno
Praktycznie każda z was widziała już swoje maleństwo a ja jak nie zobaczę 1 czerwca u gina w przychodni to dopiero 17 na prywatnej wizycie. Tak bardzo chciałabym już mojego maluszka zobaczyć:-(.
Jeszcze dziś się tak zdenerwowałam że już dwie godziny mnie brzuch boli na szczęście delikatnie i chyba nic poważnego z tego nie będzie.
Jeszcze ta moja babcia:wściekła/y:
Chyba łapie doła

Witajcie,
jeszcze niedawno wchodziłam na forum bo przygotowywałam się do drugiej ciąży a tu już 6 tydzień... wg obliczeń termin to 23 styczeń... Póki co dmucham na zimne bo pierwsza ciąża była zagrożona i praktycznie całą musiałam leżeć.. Jestem już po pierwszej wizycie i po pierwszym USG (najpierw lekarz podejrzewał torbiel na jajniku).. pęcherzyki są dwa, zobaczymy za dwa m-ce co to będzie... Pozdrawiam Wszystkie mamusie :)

wronek - ja też nie miałam jeszcze usg.. i pocieszam się tylko ładnie rosnącą betą :tak:ale będzie dobrze!! proszę myśleć pozytywnie i dzidzi nie stresować ;-)mi dobrze robi robienie testów ciążowych ;-)jak widze 2 krechy to mi się lżej na sercu robi i łatwiej doczekać do przyszłej środy....

szczęście - trzymam kciuki za prawidłowo rozwijające się dzidziolki :tak::tak:

ja wieczorkiem czuję się juz lepiej, chociaż czuję że muszę coś zjeść bo mnie mdlić zaczyna ;-)Niedawno wróciliśmy z moim TŻ ze spacerku po ogródku i wróciłam do pozycji półleżącej ;-)

Wronek jeśli to Cię pocieszy to Ci powiem, że ja swojego malucha zobaczę dopiero za jakieś 8 tygodni :baffled: Kurcze to prawie dwa miesiące jeszcze :-(
Szczęście gratulacje !!!

witam, jejku parę dni mnie tu nie było i jestem bardzo w plecy z czytaniem :-) a idę dzisiaj do gina i zobaczę serduszko jakoś się tak dziwnie boję, głupie no nie:crazy:
to ja już jestem po pęcherzyku ostatnio go widziałam. Śmigam do pracy, miłego dnia.

reklama
:-)jeszcze kilka dni i zobaczę moją fasolkę:):):):-)
fajnie dziewczyny że już macie to za sobą......tylko pozazdrościć:):):)
cierpliwie czekam na moją kolej............
DZIEŃ DZIECKA tuż tuż....wszystkie czekające na 1 czerwca.... :):):):-)ale nas dużo....:):):):)
hmm... czy wy tez jesteście takie senne w ciąży...bo ja to bym mogła spać spać i spać... co dziwne wstaje przed budzikiem do pracy.... jak nigdy - zawsze słynęłam ze spóźnialstwa hihi
no i ta zgaga.... 24h :(

a mam pytanko.....:)
jak myślicie kiedy powinno się powiadomić szefa o ciąży??żeby nie było ani za szybko ani za późno....

pozdrawiam.... .M

Ostatnia edycja:
Do góry