tak wiem jest niedziela można pospać ale nie ja już na nogach moja kićka mnie obudziła wandalka mała no chyba mnie przygotowuje na dzidzie psychicznie
a ja mam pytanko już Wam robili usg przez brzuszek czy jeszcze dowcipnie:-)
co do USG to jeszcze ostatnio 2 tygodnie temu miałam dopochwowe a teraz pewnie przez brzuszek
a co do kotki hihi pewnie zaczyna przyzwyczajać przyszłą mamusię do porannych pobudek ;-)
i mi się na wspomnienia zebrało ;-)bo
ja z córą mimo że tak super spała to wstawałam pół przytomna jako noworodek budziła sie co 4 godziny potem co 6 a potem całe nocki spała a mnie mleko przez sen zalewało a miała wtedy 4-5 miesięcy ale najpierw ją karmiłam siedząc i dosłownie przyłapałam sie na tym że zasypiam z dzieckiem w rękach i się bałam że mi wypadnie z rąk i zaczęłam karmić na leżąco a wtedy to mała lądowała między nas nakarmiłam i przysypiałam z nią na godzinę i jak sie ocknęłam do kładałam ją do siebie i potem kilka razy miałam tak że sie przebudziłam w nocy i mojego dziecka kołomnie nie było i byłam w szoku gdzie ona jest a ona w łóżeczku sobie smaczenie spała i wcale sie na karmienie nie budziła ;-)
Ivi niestety mnie bóle głowy w 1 ciąży też strasznie męczyły miałam 4 dni ból głowy i 2 dni przerwi i tak w kłóko ale tabletek nie brałam bo ile można wiec ratowałam sie właśnie jakimiś domowymi sposobami