reklama
ania98765
Fanka BB :)
Aniu, super, bardzo się cieszę! Czy nastawienie też masz bardziej pozytywne?
Dziękuję bardzo za zainteresowanie :-) Tak, moje nastawienie jest bardziej pozytywne:-) ale teraz troszkę boli mnie brzuch, może to już ze zmęczenia, ale już jest o niebo lepiej!!!
Witam wszystkie mamy :-)
Postanowiłam do Was dołączyć, mimo, iż jestem od was dużo starsza i mam bagaż dość nietypowych doświadczeń.
Mam syna 16 letniego, który jest niepełnosprawny - to efekt porodu i dużo by opowiadać.
Ciężko mi nagle przestawić się na myślenie, że Pan Bóg wystawia mnie na drugą próbę bycia mamą. Czuję sięświetnie, jestem w 13 tygodniu.
Czasem czuję się jakbym była w ciązy pierwszy raz - 16 lat temu były inne opcje i moja mózgownica inna :-)
Chętnie czasem z wami porozmawiam, może się dowiem czegoś " na czasie" lub też podzielę sięswoim doświaczeniem
pozdrawiam was serdecznie :-)
Witamy bardzo serdecznie
Dziękuję bardzo za zainteresowanie :-) Tak, moje nastawienie jest bardziej pozytywne:-) ale teraz troszkę boli mnie brzuch, może to już ze zmęczenia, ale już jest o niebo lepiej!!!
To super, już się proszę nie zamartwiać, jak się gorzej poczujesz, to od razu się kładź i odpoczywaj.
kacha_wawa
12.2007/01.2010/09.2011
W końcu moje dziecię padło, czasami się zastanawiam skąd on ma w sobie tyle energii Mój mały kochany złośliwiec i pyskacz
Dobrej nocki Mamuśki i Maluszki :-)
Dobrej nocki Mamuśki i Maluszki :-)
monia1110
Fanka BB :)
obiecanki-cacanki
ale jak tu sie nie skusić jak wokół tyle cudeniek dla maluszków
Ja musze wszystko kupywać wszystko od zera, bo jestem jak to sie nazywa " pierworódką" a większość koleżanek ma już odchowane z pieluch swoje pociechy
No mie to troszke przeraza bo bede musiala kupowac wszystko razy dwa, narazie tylko ogladam sobie i nie kupuje, sama neweim dlaczego moze zeby nie zapeszac ale trudno sie powstrzymac ehhhh jeszcze troszke poczekam przed pierwszymi zakupami
caroline.g
Lutowa Mamuśka '10 ;)
hehhee widzę że mamy podobnie ja mam termin na 31 stycznia (urodziny mojej mamy i mojego taty). Jeśli maleństwo poczeka 6 dni i urodzi się 5 lutego, to w urodziny mojego brata. Jeśli 7dni, 6 lutego, to w urodziny mojego kuzyna a jeśli 9 dni, 8 lutego, to w urodziny mojej chrzestnejW każdym razie, zapowiada się kolejny wodnik w rodzinie
kefir/maślanka = chodzi mi o wapń ostatnio nie pijam mleka i zupełnie nie jem jogurtów, więc muszę jakoś się domineralizować
no proszę, Ty masz o wiele więcej dat "do wykorzystania" :-)
w każdym bądź razie, tak jak napisałaś: "zapowiada się kolejny wodnik w rodzinie" :-)
ok, myślałam, że tym kefirem/maślanką to chodzi o coś innego :-) ja zjadam przynajmniej jeden jogurt dziennie
monia, no Ciebie czekają mega zakupy!! Ale w UK to ciuszki super i taniutkie!No mie to troszke przeraza bo bede musiala kupowac wszystko razy dwa, narazie tylko ogladam sobie i nie kupuje, sama neweim dlaczego moze zeby nie zapeszac ale trudno sie powstrzymac ehhhh jeszcze troszke poczekam przed pierwszymi zakupami
reklama
Cześć dziewczyny :-)
u mnie leje całą noc do teraz ;-)
ja muszę ciuszki też przejrzeć
choć moja mama już mi coś kupił bo chyba bardziej jest na nie nagrzana niż ja
już mi kupiła 3 bodziaki , 3 sweterki i butelkę i moja mała ją oglądała i mówi to dla dzidziusia położyła mi na brzuch i mówi do brzucha "weź sobie dzidziuś do domku" i mówie do niej co sie tak nagrzewa na kolory niebieskie ;-)
Co do mleka to ja specjalnie jakoś nie pije jem jogurty serki bardziej przetwory a moja mała wcale nie pije już z 1,5 roku ;-)
u mnie leje całą noc do teraz ;-)
ja muszę ciuszki też przejrzeć
choć moja mama już mi coś kupił bo chyba bardziej jest na nie nagrzana niż ja
już mi kupiła 3 bodziaki , 3 sweterki i butelkę i moja mała ją oglądała i mówi to dla dzidziusia położyła mi na brzuch i mówi do brzucha "weź sobie dzidziuś do domku" i mówie do niej co sie tak nagrzewa na kolory niebieskie ;-)
Co do mleka to ja specjalnie jakoś nie pije jem jogurty serki bardziej przetwory a moja mała wcale nie pije już z 1,5 roku ;-)