reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2010 !!

Ja bardzo lubię mleko, chociaż najlepsze jest to w postaci jogurtów, wiele osób ma nietolerancję laktozy i w ogóle nie trawi tego cukru mlecznego, to też duży problem, bo mleko jest do wielu produktów dodawane.

reklama
Aniu, super, bardzo się cieszę! Czy nastawienie też masz bardziej pozytywne?

Dziękuję bardzo za zainteresowanie :-) Tak, moje nastawienie jest bardziej pozytywne:-) ale teraz troszkę boli mnie brzuch, może to już ze zmęczenia, ale już jest o niebo lepiej!!! :-D

Witam wszystkie mamy :-)
Postanowiłam do Was dołączyć, mimo, iż jestem od was dużo starsza i mam bagaż dość nietypowych doświadczeń.
Mam syna 16 letniego, który jest niepełnosprawny - to efekt porodu i dużo by opowiadać.
Ciężko mi nagle przestawić się na myślenie, że Pan Bóg wystawia mnie na drugą próbę bycia mamą. Czuję sięświetnie, jestem w 13 tygodniu.
Czasem czuję się jakbym była w ciązy pierwszy raz - 16 lat temu były inne opcje i moja mózgownica inna :-)
Chętnie czasem z wami porozmawiam, może się dowiem czegoś " na czasie" lub też podzielę sięswoim doświaczeniem

pozdrawiam was serdecznie :-)

Witamy bardzo serdecznie :-D

W końcu moje dziecię padło, czasami się zastanawiam skąd on ma w sobie tyle energii :sorry: Mój mały kochany złośliwiec i pyskacz :-D

Dobrej nocki Mamuśki i Maluszki :-)

obiecanki-cacanki:-D
ale jak tu sie nie skusić jak wokół tyle cudeniek dla maluszków:laugh2:
Ja musze wszystko kupywać wszystko od zera, bo jestem jak to sie nazywa " pierworódką" a większość koleżanek ma już odchowane z pieluch swoje pociechy

No mie to troszke przeraza bo bede musiala kupowac wszystko razy dwa, narazie tylko ogladam sobie i nie kupuje, sama neweim dlaczego moze zeby nie zapeszac ale trudno sie powstrzymac ehhhh jeszcze troszke poczekam przed pierwszymi zakupami :happy:

hehhee widzę że mamy podobnie :-Dja mam termin na 31 stycznia (urodziny mojej mamy i mojego taty). Jeśli maleństwo poczeka 6 dni i urodzi się 5 lutego, to w urodziny mojego brata. Jeśli 7dni, 6 lutego, to w urodziny mojego kuzyna :-Da jeśli 9 dni, 8 lutego, to w urodziny mojej chrzestnej:-D:-D:-D:-DW każdym razie, zapowiada się kolejny wodnik w rodzinie:-D:-D:-D

kefir/maślanka = chodzi mi o wapń :tak:ostatnio nie pijam mleka i zupełnie nie jem jogurtów, więc muszę jakoś się domineralizować:-D

no proszę, Ty masz o wiele więcej dat "do wykorzystania" :-)
w każdym bądź razie, tak jak napisałaś: "zapowiada się kolejny wodnik w rodzinie" :-)

ok, myślałam, że tym kefirem/maślanką to chodzi o coś innego :-) ja zjadam przynajmniej jeden jogurt dziennie

No mie to troszke przeraza bo bede musiala kupowac wszystko razy dwa, narazie tylko ogladam sobie i nie kupuje, sama neweim dlaczego moze zeby nie zapeszac ale trudno sie powstrzymac ehhhh jeszcze troszke poczekam przed pierwszymi zakupami :happy:
monia, no Ciebie czekają mega zakupy!! Ale w UK to ciuszki super i taniutkie!

czesc dziewczyny!
zagladam tu czasem do Was ale czasu brak na pisanie!
mamy remont i na nic czasu. jak sie troche ogarne bede zagladac czesciej!
pozdrawiam wszytskie styczniowki!:tak:

Ja jeszcze nie kupuje bo musze wszystkie ciuszki po Nicoli posortowac . Co do mleka to ja go nie pijam ale jem duzo serow i jogurtow.Unas pogoda dalej do kitu wiec zapowiada sie dzien nudow.Zycze udanej niedzieli.

reklama
Cześć dziewczyny :-)
u mnie leje całą noc do teraz ;-)

ja muszę ciuszki też przejrzeć:tak:
choć moja mama już mi coś kupił bo chyba bardziej jest na nie nagrzana niż ja :-D

już mi kupiła 3 bodziaki , 3 sweterki i butelkę i moja mała ją oglądała i mówi to dla dzidziusia położyła mi na brzuch i mówi do brzucha "weź sobie dzidziuś do domku" :szok::-D i mówie do niej co sie tak nagrzewa na kolory niebieskie :confused2:;-)

Co do mleka to ja specjalnie jakoś nie pije jem jogurty serki bardziej przetwory :tak:a moja mała wcale nie pije :no: już z 1,5 roku ;-)

Do góry