reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

reklama
Kochane bardzo wam proponuje film na you tube tytuł "16-letnia matka" jest tam 9 części każdy tak z 9 minut :tak:bardzo piekny ja z M go oglądaliśmy i się popłakaliśmy ach trafia do serc bardzo piekny:tak:

patrysia86 kurde,ależ mi płakanko popłudniowe zapewniłaś :-) już dawno na żadnym filmie tak się nie popłakałam. nie można mi takich rzeczy pokazywać :-(

Zazdroszcze Wam dziewczyny,że już coś czujecie :-(ja z moim szczesciem pewnie w 20tygodniu się doczekam jakiegokolwiek puknięcia. Ale za to pojutrze go zobacze :-D mam wizyte i pierwszy raz idzie z nami mój D ;-)

Dziewczyny RATUNKU!!!, Nie umiem wkleić zdjęcia, faceci wybyli z domu a ja się męczę od 2 godzin , zawsze ich nie ma jak są potrzebni, te wszystkie opisy to dla mnie czarna magia może macie jakieś prostsze sposoby.:zawstydzona/y:

Dziwne uczucie baardzooo:-) a za pierwszym razem też tak miałaś???:-)

w pierwszej ciaży nie zwracałam na takie puknięcia uwagi nie wiedziałam że to to co tylko czekałam na kopniaczki gdzie czułam w 20 tc ale teraz już rozpoznaje :tak:

PAULA oj tak piękny film i na bank jak ktoś obejży to się popłacze ja z M popłakaliśmy się jest to wzruszający film ale piękny:tak:

Witajcie:-)
A ja dzisiaj zaniemogłam, cały dzień jak placek przeleżałam w łóżku z wyjątkiem robienia obiadu, tak się źle czuję. Zazdroszczę wszystkim mamą, które czują już ruchy swoich pociech, gratulacje:-D

Ja mam w karcie ciąży wpisane że powinnam poczuć po 28 lipca wiec mam nadzieje że wszystko ok i dzidziuś rośnie zdrowo bo jeszcze ruchów nie czuję :no:

ASIAX

Instrukcja wklejania zdjęcia przez FOTOSIK :
1.Wchodzisz na stronkę fotosik.pl
2.Klikasz na napis "Dodaj Zdjęcia"
3.Klikasz na napis "Przeglądaj" i wybierasz zdjęcie z komputera
4.Po wybraniu zdjęcia na dole klikasz napis "Wyślij"
....zdjęcie się wgrywa i pojawiają się kody
5.Szukasz napisu "Kody na forum dyskusyjne" i kopiujesz kod pod którym pisze Zdjęcie 500px na forum
6.Wklejasz kod w okienko na forum i zapisujesz

Instrukcja wklejania zdjęcia przez IMAGESHACK :

1.Wchodzisz na stronkę Imageshack.us
2.Klikasz napis "Browse" i wybierasz zdjęcie z komputera
3. Po wybraniu zdjęcia klikasz napis "Start upload!"
4.Kopiujesz link z dołu gdzie pisze "Hotlink for forums (1) "
5.Wklejasz w okienko forum i zapisujesz.

reklama
Do góry