reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2010 !!

reklama
Witajcie!
My dzisiaj po szczepieniu. Mały waża 12 kg. Niby taki niejadek, ale jakos wazy w miare przyzwoicie. Lekarka pozwolila mi podawac Multi Sanostol. Wydaje mi sie, ze on jednak w jaksms sensie pomaga, bo maly jak widzi lodowke to krzyczy aaaaammmmmm.
Gosia - Duzo zdrowka dla Twojej pociechy. Wiadomo juz co spowodowalo wysypkę?
katia - Gratulacje dzidzi w brzuszku. :)
becka - my jak widzisz mamy 6 zeboli i czekamy w bolach na reszte!

U nas też 8 ząbków, reszta przedziera się w bólach:-)

Dziewczyny, czy miały Wasze dzieciaczki drzazgę? Bo mojej wlazła w środek dłoni od wewnątrz, nie można było jej wyjąć, a teraz zebrała się ropa i nie wiem co robić?

Evi skoro sama nie możesz jej wyciągnąć i jest już ropka idź do lekarza on to napewno szybko i sprawnie usunie;-)
My na szczęście mamy już 16 ząbków ale nie do końca wyrosły jeszcze wszystkie jednak powiem wam że 4 i 3 to była tragedia !życzę jak najmniej bólu dla waszych maluchów;-)

Witam wieczorowa porą:)

Dziś cudne słonko, więc oprócz drzemki cały czas na dworku, do południa zaliczyliśmy skansen w Sierpcu, byłam tam z 10 raz ale K pierwszy i był bardzo zadowolony ,zwierzaków sporo, no i przejażdżka bryczką:)
wkońcu basen rozstawiliśmy i jak jutro się nagrzeje woda to będziemy się moczyć..oczywiście jak pogoda będzie:)

Evi ja bym łapkę wymoczyła w ciepłej wodzie z mydełkiem i sama bym spróbowała wyjąć ale jak juz jest ropka to może idź do lek.

Dobrej nocki

hej
u nas też ślicznie wczoraj mieliśmy grilla to Bartek szalał na ogródku i był mega brudny:-D
u nas pojawił sie problem z zasypianiem tzn widzę że mały odpływa ale rekoma i nogami broni sie żeby tylko nie zasnąć!od kilku dni robi to samo.męczy sie tak do około 21 i wtedy po wielkich trudach zasypia ale nie śpi dłużej zawsze wstaje o 6.wydaje mi sie że to przez nadmiar wrażeń

No i skończyliśmy z tą drzazgą na ostrym dyżurze. Wyglądało, jak zakażenie, więc spanikowałam i pojechałam do szpitala z małą. Lekarz oczyścił ramkę, zabandażował i ma być ok:-)

Cholerka wczoraj wieczorem napisałam tu do Was i chyba nie wysłałam bo dziś wchodzę a mojego posta brak wrrrr

U nas dziś pogoda do bani i w domku siedzimy zaraz ma przyjechać na kawke siostra Z z rodzinką to bedzie wesoło,mają dwójkę dzieciaczków chłopaków +mój Antoni i już czuję że ta trójca to mi chałupkę do góry nogami przewróci heheh.

Evi dobrze że pojechałaś z małą,niecg się szybko rączka goi.

i ja Witam

u mnie wczoraj byli goście D chyba pierwszy raz w życiu miał drzemkę o 16:00 normalnie chodzi o 11:00 nie mogłam go uśpić aż padł u cioci na kolanach

co do wakacji my nigdzie w tym roku nie jechaliśmy D ciężko znosi jazdy samochodem po prostu nie lubi wybieraliśmy się tylko na małe wycieczki jezioro zoo itp i tak czasem z lekka był płacz w aucie :/

co do uczulenia kiepsko schodzi nie wiem co mogę dać ? czym smarować ?

reklama
Hej

Dzis pogoda fatalna, do południa jeszcze jako tako i na dworku troszkę byliśmy a po południu wariowaliśmy w domu:)
wzięłam się za porządki w szafkach i szufladach, dwa worki śmieci uzbierałam heh, K mi dzielnie pomagał...wszystko rozwalał:dry:
:dry:

Zastanawiam się nad kupnem małemu tapczanika takiego takiego niskiego, bo skubaniec zaczyna wyłazić z łóżeczka...górą:szok:, mamy łóż. turystyczne, nawet na moment nie mogę go zostawić.

Evi dobrze, że pojechałaś, będzie ok, rączka się zagoi:)

Justys chłopaczyska nie roznieśli ci mieszkania:)?

aguska mój K ostatnio też się przestawia z tym zasypianiem, też widzę że jest zmęczony ale za chiny nie zaśnie wcześniej jak po 22 i jeszcze ze trzy dni temu budził się o 8, czasami 9 a teraz 7, pewnie tak jak piszesz dzieciaczki mają tyle "ciekawych zajęć" na dworku , że szkoda czasu na spanie:) a rano tzraba wcześnie wstać bo szkoda dnia heheh

Gosia k może fenistil w kropelkach? a do smarowania -krem specjalny emolium.

Dobrej nocki

Ostatnia edycja:
Do góry