reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

reklama
Witajcie!
My dzisiaj po szczepieniu. Mały waża 12 kg. Niby taki niejadek, ale jakos wazy w miare przyzwoicie. Lekarka pozwolila mi podawac Multi Sanostol. Wydaje mi sie, ze on jednak w jaksms sensie pomaga, bo maly jak widzi lodowke to krzyczy aaaaammmmmm.
Gosia - Duzo zdrowka dla Twojej pociechy. Wiadomo juz co spowodowalo wysypkę?
katia - Gratulacje dzidzi w brzuszku. :)
becka - my jak widzisz mamy 6 zeboli i czekamy w bolach na reszte!

U nas też 8 ząbków, reszta przedziera się w bólach:-)

Dziewczyny, czy miały Wasze dzieciaczki drzazgę? Bo mojej wlazła w środek dłoni od wewnątrz, nie można było jej wyjąć, a teraz zebrała się ropa i nie wiem co robić?

Evi skoro sama nie możesz jej wyciągnąć i jest już ropka idź do lekarza on to napewno szybko i sprawnie usunie;-)
My na szczęście mamy już 16 ząbków ale nie do końca wyrosły jeszcze wszystkie jednak powiem wam że 4 i 3 to była tragedia !życzę jak najmniej bólu dla waszych maluchów;-)

Witam wieczorowa porą:)

Dziś cudne słonko, więc oprócz drzemki cały czas na dworku, do południa zaliczyliśmy skansen w Sierpcu, byłam tam z 10 raz ale K pierwszy i był bardzo zadowolony ,zwierzaków sporo, no i przejażdżka bryczką:)
wkońcu basen rozstawiliśmy i jak jutro się nagrzeje woda to będziemy się moczyć..oczywiście jak pogoda będzie:)

Evi ja bym łapkę wymoczyła w ciepłej wodzie z mydełkiem i sama bym spróbowała wyjąć ale jak juz jest ropka to może idź do lek.

Dobrej nocki

hej
u nas też ślicznie wczoraj mieliśmy grilla to Bartek szalał na ogródku i był mega brudny:-D
u nas pojawił sie problem z zasypianiem tzn widzę że mały odpływa ale rekoma i nogami broni sie żeby tylko nie zasnąć!od kilku dni robi to samo.męczy sie tak do około 21 i wtedy po wielkich trudach zasypia ale nie śpi dłużej zawsze wstaje o 6.wydaje mi sie że to przez nadmiar wrażeń

No i skończyliśmy z tą drzazgą na ostrym dyżurze. Wyglądało, jak zakażenie, więc spanikowałam i pojechałam do szpitala z małą. Lekarz oczyścił ramkę, zabandażował i ma być ok:-)

Cholerka wczoraj wieczorem napisałam tu do Was i chyba nie wysłałam bo dziś wchodzę a mojego posta brak wrrrr

U nas dziś pogoda do bani i w domku siedzimy zaraz ma przyjechać na kawke siostra Z z rodzinką to bedzie wesoło,mają dwójkę dzieciaczków chłopaków +mój Antoni i już czuję że ta trójca to mi chałupkę do góry nogami przewróci heheh.

Evi dobrze że pojechałaś z małą,niecg się szybko rączka goi.

i ja Witam

u mnie wczoraj byli goście D chyba pierwszy raz w życiu miał drzemkę o 16:00 normalnie chodzi o 11:00 nie mogłam go uśpić aż padł u cioci na kolanach

co do wakacji my nigdzie w tym roku nie jechaliśmy D ciężko znosi jazdy samochodem po prostu nie lubi wybieraliśmy się tylko na małe wycieczki jezioro zoo itp i tak czasem z lekka był płacz w aucie :/

co do uczulenia kiepsko schodzi nie wiem co mogę dać ? czym smarować ?

reklama
Hej

Dzis pogoda fatalna, do południa jeszcze jako tako i na dworku troszkę byliśmy a po południu wariowaliśmy w domu:)
wzięłam się za porządki w szafkach i szufladach, dwa worki śmieci uzbierałam heh, K mi dzielnie pomagał...wszystko rozwalał:dry:
:dry:

Zastanawiam się nad kupnem małemu tapczanika takiego takiego niskiego, bo skubaniec zaczyna wyłazić z łóżeczka...górą:szok:, mamy łóż. turystyczne, nawet na moment nie mogę go zostawić.

Evi dobrze, że pojechałaś, będzie ok, rączka się zagoi:)

Justys chłopaczyska nie roznieśli ci mieszkania:)?

aguska mój K ostatnio też się przestawia z tym zasypianiem, też widzę że jest zmęczony ale za chiny nie zaśnie wcześniej jak po 22 i jeszcze ze trzy dni temu budził się o 8, czasami 9 a teraz 7, pewnie tak jak piszesz dzieciaczki mają tyle "ciekawych zajęć" na dworku , że szkoda czasu na spanie:) a rano tzraba wcześnie wstać bo szkoda dnia heheh

Gosia k może fenistil w kropelkach? a do smarowania -krem specjalny emolium.

Dobrej nocki

Ostatnia edycja:
Do góry