reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

Hej!
Antos śpi od 20,Z pojechał dziś znów do swojej mamy a ja z moja byliśmy u cioci,więc mieliśmy dziś dzień towarzyski.

Nareszcie oficjalnie mogę się pochwalić że mój syn w końcu zaczął chodzić JUPI!
No i podzielę się z Wami fajną nowina,otóż moja koleżanka która nie mogła mieć dzieci jest w ciąży,udało im się po 2 in vitro tak bardzo się cieszę jak bym to ja zaciążyła heheh SUPER ! już planuje co jej dam po Antosiu.

reklama
My dzisiaj odpuściliśmy spacerek, ale Ksawik za to babcie odwiedził. Teraz śpi, pozniej obiadek i oczywiscie zabawowe wariacje!:-)
Miłego weekendziku kobitki!:-)

Hejka

u nas też szaro buro za oknem ale za jakąś godz jak młody wstanie i zje to jedziemy do moich rodziców a jutro do babci mojej na urodziny, także weekend poza domem.

Miłego weekendu dla wszystkich i słonka..chociaż się nie zapowiada:(

p.s. ostatnio kupiłam pampersy sleep&play... porażka nigdy więcej, cienkie jak papier.

Topoleczka pączki z ziemniaków są lepsze od zwykłych bo mogą stać parę dni i nie wysychają tak jak zwykłe chociaż u nas są zjadane w ciągu dwóch dni:) jak chcesz to przepis napiszę.

Poproszę:-)

No niemożliwe!;-)

A u nas dzisiaj ponuro i na spacer nie chce mi się tyłka ruszyć... Mój mąż znów sobie gdzieś tam wyjechał coś załatwiać, więc siedzimy z Małym w dwójkę w domu. Nie lubię takich weekendów:-( Na dodatek mój M ma dziś imieniny... I teściowa ma się zjawić z niezapowiedzianą wizytą, o której się dowiedziałam od siorki męża i jej też nie ma... Mało fajny dzień...

Sleep&play'e są kiepskie-też tak myślę. I nie lubię ich nierozciągliwych boczków. Z tego samego powodu jakoś nie podpasowały mi Huggiesy. W tym tygodniu moja teściowa kupiła Małemu pieluchy DaDa z Biedronki i normalnie w pozytywnym szoku jestem-nieźle chłoną, mają rozciągliwe boczki. Moim zdaniem lepsze od Huggiesów:tak:I tańsze. Ale i tak jestem fanką Pampersiaków:tak:

Ja też uwazam, że Dada są naprawde ok. Mały pupci nie ma odparzonej.:-) Pamperki sleep & play delikatnie mowiac sa do niczego.
Mój Ksawik mnie dzisiaj zadziwił spał aż .... 2,5 h. Normalnie w szoku jestem!:szok:

Justys gratki dla małego !

Ja te pampersy też mam i na co dzień używam Dada i sto razy bardziej jestem zadowolona z tych drugich tylko nie wiem czemu ja z córą sleep używałam i jakoś mi tak nie wadziły jak teraz ale zaczęłam jak miała 1,5 roczku ale to było lato i trenowałyśmy wtedy z nocnikiem więc może dlatego tak szybko się pełna pielucha nie robiła a kupowałam je wtedy ze względu na to że są delikatniejsze i wydawało mi się że takiego grubego pampka na lato nie będę jej zakładać ;) dla mnie huggisy też do niczego za sztywne i za grube heh

Jeszcze co do Huggiesów: wydawało mi się, że to, po Pampersach, najpopularniejsze pieluszki. A zdziwiłam się, bo sporo osób wypowiada się o nich średnio pozytywnie. I chyba znalazłam odpowiedź. Na każdej pieluszce jest data 2007, więc jeśli producent od 2007 roku nie zmienił wyglądu pieluszki, to nic dziwnego, że jest nie na czasie;-)

reklama
Do góry