reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

reklama
Topoleczka nie daję nic przeciwbólowo bo to to już w prawdziwej ostateczności podam ,mieliśmy kiedyś granulki homeo ale on nie płacze w nocy on się budzi ja go przytulam czasem daję mu wodę i idzie spać bez problemu dalej tylko że budzi się tak dość często czasem 6 razy czasem 10 ale nie żeby płakał że go coś boli wiec nie widzę potrzeby coś mu dać nawet żelem mu nie sparowałam bo nie wiedziałam że ten ząbek się przebił dziś przypadkiem palcem obleciałam dziąsła i tam już spory ząbek :)
a dwójki to ja tam nie widzę nawet dziąsło się ma normalnie no ale poczekamy zobaczymy może coś nagle sie pojawi :)

a u mnie siostra ma termin na połowę maja :)

nic zmykam się myć i kłaść bo z rana na jazdy a potem od razu pojadę do pracy i do wieczora w pracy :(

Cześć Wam, oj nie było mnie troszkę bo i w rozjazdach i jakoś nie zawsze jest sens włączać kompa bo gabi ni epozwala.
Asieńka jak to u was jest z ząbkami nic się nie pojawia? bo u nas cisza, już sama nie wiem skad takie opóźnienia z tymi zębolami. Jak Ksawus radzi sobie zjedzeniem?

Mały nieraz pluje mi od wiekszych kawałków. Makaronu dużego w zupce nie podziubie widelczykiem, wiec go traktuje chwile blenderkiem i mam malutkie makaroniki. Tylko drobny makaron z Lubelli daję małemu w całości, sa to takie kuleczka oraz gwiazdeczki.
Takiej typowej blenderowskiej papki jemu nie daje, bo by sie facet nie najadl!:-)

My też blendera nie używamy. Używaliśmy może z dwa/trzy razy:tak:Tymek też kawałeczki jadł bardzo wcześnie, mimo, że dwa ząbki mieliśmy prawie do końca grudnia.

A ja jeszcze używam ale tylko do mięska, bo kawałeczki nawet maleńkie mu nie podchodzą pluje, więc się cieszę że te mięsko zjada w takiej postaci niż jak by nie jadł wcale.

becka - u nas podobnie, co trzeba ukryc trzeba potraktowac blenderkiem. U Ksawka to np. marchewa (to pewnie wdziecznosc za to ze prawie cala ciaze pilam sok marchewkowy z Marwitu)

reklama
Witam
Dawno mnie tu nie było, bo chorubsko za chorubskiem u nas:-(. Teraz wkoncu syn od miesiąca poszedł do szkoły i juz po 3 dniach zaprowadzania J znowu chora:szok: ja oszaleje z tymi chorobami.

Do góry