reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

Witajcie Paczusiowo!
My dzisiaj zaliczyliśmy dłuższy spacerek, a popoludniu z M pojechaliśmy na zakupy. Oczywiscie rowniez lumpa zaliczyłam, kupiłam sobie spodnie do latania po domu, a dla malego bluzeczki i nowa kurteczke. Jak tu nie wziasc nowa i jeszcze lekka, taka przejsciowka. Sadze, ze mały na jesien wlozy, ale co sie odwlecze to nie uciecze!:-)

reklama
Witam porannie,

widać wyraźnie na naszym forum, że jak Rox nie motywuje, to ludziom się nie chce pisać...:-( Rox, gdzie jesteś?????????????????? Może ten rajd maluchem nadal jest aktualny?

My już po śniadanku. Ja siedzę przed kompem, a Tymuś kultywuje swoją ulubioną zabawę ostatnimi czasy tzn.przewraca konika bujanego na bok i przechodzi przez niego na 100 różnych sposobów:tak: Może akrobatą zostanie?:-) Poza tym innym jego ulubionym zajęciem jest zjadanie wszystkiego, co znajdzie... Już o tym pisałyście, ale nie pochwaliłam się, że mój syn wydłubuje ze ściany takie plastikowe zatyczi z gwoździkiem, które podtrzymują kabel od jego lampki i wkłada je do buzi:szok: Dobrze, że jeszcze się nimi nie uszkodził... Mój mąż musi jakoś inaczej kabel mu do ściany przymocować, bo jak kabel wisiał, to Tymek wciągał go do łóżeczka i bałam się, że wokół szyjki może sobie owinąć... I tak źle i tak niedobrze...

Miłego dzionka:-) U nas słonko, więc zapowiada się fajny spacerek:-D

i ja Witam

Topoleczka nie Winogrady tylko przy wojska polskiego a niestachowskiej jest warmińska a tam się trenuje naukę jazdy a potem wyjechaliśmy w małe uliczki na koniec , w poniedziałek jedziemy w okolice Strzeszynka i potem Kiekrz czyli tam właściwie też spokojniej jak się wyjedzie z Podolan a w środę będę ruszać na gorszą trasę czyli lechicka i potem do mojej pracy się odwiozę :)

a Tymuś to jak Dominik tylko on uwielbia na coś się wdrapać i na tym stać krzesła łóżko zabawki na wszystko się wdrapuje i do wszystkiego wchodzi jak już wejdzie np w miskę to sto razy z niej wychodzi i do niej wchodzi i sto razy się przy tym obala ;)

zmykam się szykować do pracy :)

hej kobietki
u nas pogosda taka sobie -2 pochmurno dużo wilgoci ale pewnie na spacerek obowiązkowo wyjdziemy.
Bartuś też przechodzi teraz etep :gdzie można jeszcze wejsć?I podobnie jak u was wwchodzi na coś potem schodzi i tak kilka kilkanaście razy.A ostatnio dorwał moja ładowarke do tel i wbił sobie końcówke w glowe!krew sie nie lała na szczęście ale ślad jest.

Witam

Ja już mam obiadek gotowy, posprzątane, K właśnie zasnął, później idziemy na spacerek bo na weekend brzydką pogodę zapowiadają więc korzystać trzeba ze słonka.

Topoleczka pączki z ziemniaków są lepsze od zwykłych bo mogą stać parę dni i nie wysychają tak jak zwykłe chociaż u nas są zjadane w ciągu dwóch dni:) jak chcesz to przepis napiszę.

Miłego dnia

Widziałam już w tamtym roku tą miseczkę i zapomniałam o niej, dobrze że przypominasz teraz się przyda muszę zamówić.

reklama
Do góry