reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

a moja rodzinka sie rozchorowała :-( to co julka tak wymiotowala okazało sie grypą żoładkową. Dopadła starszego syna i małza, ciekawe czy ja tez sie załapie?

reklama
Ja zaraz zmykam spać,dziś byliśmy w 3 miejscach bo chciałam małemu kupic kurtkę i czapkę na wiosnę ale nie miałam jakoś chyba weny na zakupy.Jedynie kupiłam mu w lupeksiku fajowy szlafrok.Jutro obiadu nie robię Z musi dłużej w pracy zostać a my z Antosiem mamy jeszcze rybkę z dziś,mam nadzieję że jutro będzie ładna pogoda i cieplusio bo chcę się z małym do koleżanki wybrać i na huśtawki go zabrać.

edyta
zdrówka dla Ciebie i całej rodzinki,dobrze że to nie był rota wirus i że małej przeszło.
DOBRANOC!

Witam :)

a my mamy psa i karma Dominika nie interesuje na razie ;) Emilka o tym czasie miała szał na noszenie karmy i rzucanie psu układała sobie nawet na poręczy od fotela łańcuszki z karmy ;) ale nigdy do buzi nie wzięła
Dominik jak na razie nie ma takiego szału na psa woli ucieczki i wspinaczki na co tylko idzie i grzebanie w każdym niedozwolonym miejsc ;)

i muszę się pochwalić wzięłam się za te nasze nocki ograniczam spożycie picia Dominika w nocy na wieczór szykował wszystko mój mąż herbata i o 23:00 mleko teraz robię ja herbata ograniczona do samiuśkiej wody
pierwszy dzień pobudki jak zawsze :/ pił jak zawsze choć pogniewany na wodę , drugi dzień ciut lepiej budził się na małe łyczki dostał mleko jak zawsze 23:00 a wczoraj poszedł spać 19:00 i tu uwaga pobudka 20:00 łyczek wody pobudka 22:00 łyczek wody i spał do 5:00 !!! normalnie cieszę się jak głupia nie obudził się nawet na mleko hihi ;) jedynie co to Emilka w nocy mnie obudziła bo chciała siusiu a coś ją tknęło żeby przyjść po mnie normalnie to chodzi sama :)
no i mam nadzieje że nie zapeszę i będzie coraz lepiej :)

Miłego dnia dziewczyny ja zmykam zaraz na kurs i potem na chwilkę wpadam do domu uściskać dzieciaczki i do 19:30 w pracy siedzę :(

Edyta zdrówka dla was ! ja ratowałam się coca colą przy jelitówce wszystkich wzięło mnie jakoś potraktowało delikatniej

no i mnie tez wziwło :eek: czuje sie okropnie , musiałam małza z pracy sciągac bo sama se nie poradze z dziecmi. Jak ja latam do kibelka to oni zaraz broją, zwłaszcza J :-D. Coca-colą sie leczyłs:szok:

kurcze edyta zdrówka życze - tak Gosia ma racje na grype żołądkowa najlepsza jest coca-cola taka wygazowana naljelpeij ! ale nie ma cos ie oszukiwac swoje trzeba w kibelku oddać niesttey :-( szybkiego powrotu do zdrowia życze !
Gosia ciesze sie razem z Tobą postępami w spaniu D :-) super ! wiem jak to cieszy bo jak Amela mi sie w nocy nie budzi to tez jestem szczesliwa jakbym w totka wygrała !
ja tez Ameli ograniczałam i teraz jest tak ze obudzi sie koło 24 na wode i potem dopiero około 5 na mleczko a czasem nawet mleczka nie chce. chodzi spac około 19, i wstaje około 6.30 czasem zaszaleje do 7 ! :-) a jak tam prawko? jak czujesz sie za kierownicą?

dzisiaj znowu śliczna pogoda - Amleka własnie zasneła, jak sie obudzi, to mykamy na spacerek :-) pieknie jes t ! :-) oby juz tak zostało :-)

a my już zaliczyliśmy poranny spacerek i mały właśnie zasnąl:-)
Asienka u nas identycznie jest ze wstawaniem i drzemka:-)
Za godzinke muszę lecieć do lekarki po recepte na bebilo pepti bo okazało sie że mały jest uczulony eh szkoda gadać.
Ale śliczna pogoda i dziś znowu małego wezmę na prawie cały dzień na dwór.
A u nas nocki ok tylko Bartuś przez sen jęczy i popłakuje na zęby:-(Ale nie jest tragicznie nie wybudza sie.
edyta7709 zdróweczka kochana dla całej rodzinki

reklama
A u nas nici ze spacerku! Naszykowałam się juz prawie mamy wychodzić,patrzę a tu kluczy nie mam,Z do pracy zabrał ech szkoda gadać.Wróci ok 16 to wtedy wyjdziemy no i postanowiłam że jak Z wróci z pracy to zaraz ma jechac klucze dorobić żeby więcej niespodzianek nie miała.

Do góry