reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2010 !!

reklama
Witam :)

a ja ma parasolkę baby desing travel kupiłam na roczek Emilki i teraz korzysta Dominik :)

co do sąsiadów ja też mam nie ciekawych nie oddzywam się do nich i tyle taki to blok wcześniej mieszkałam też w bloku ale zupełnie inni ludzie tu jeden drugiemu po złości robi :/

Hej!
My dziś od rana gości mieliśmy,moja ciocia wpadła z swoja córka a moją siostrą,tak w odwiedziny wpadły,nawet mama moja na herbatke weszła więc dzis dzień towarzyski mieliśmy, może mało walentynkowy ale miły.
Za to mój syn wcale nie zachowywał się dziś na walentynkowego dżentelmena bo tak rozrabiał że szok.
Ja posiadam spacerówkę Hucka ale to wielka landara więc nie pomogę.

Dziołszki mam prośbę naskrobcie no co Wy swoim maluchom dajecie do żarełka(obiad,śniadanko,kolacja)bo mi się pomysły wyczerpały a weny brak.

A tak swoją drogą to znowu produkcja stanęła co jest kobitki? rox może trzeba znowu jakis konkurs ogłosić?:-D

Witam witam!
Pogodynka mówi,że dzisiaj nie warto nigdzie wyjsc bo tak zimno jest.Więc ten dzień przeznaczę na pranie kombinezoniku małego.:-)

Witam

My od rana lekarza zaliczyliśmy K pokasłuje i jakiś katar się szykuje podwyższona temp, ale osłuchowo ok więc syropki dajemy no i przy tym ząbki dwa idą więc może to od tego.
Właśnie zasnął to i ja idę bo od 6na nogach.

Miłego dnia

reklama
Do góry