reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

reklama
No babeczki pisałyście tu niedawno że każda prawie w przedziale wiekowym 20-30 latek a tu cisza jakbyście po 60-ce były i spać z kurami chodziły hehhehe.
gdzie ta produkcja ?

Mały śpi a ja zabieram sie za kończenie filmiku o moim brzdącu,Z dopiero po 22 z pracy wraca więc mam chwilkę dla siebie.
Umówiłam się na poniedziłek do chirurga prywatnie na wycięcie tego mojego wrastającego pazura,zabieg 300 zł ale nie wiem czy nie zdrefię bo na samą myśl jest mi słabo i zastanawiam sie jak to będzie po,bo Z w pracy a Antos się raczej sam sobą nie zaopiekuję ale iść musze bo już stąpnąć na to noge nie mogę bo mnie tak napiernicza.

edyta7709 sama?to gratulacje:-)
u nas to zawsze jest flacha i mały na ręku mi zasypia czasem jeszcze pomarudzi to chwile go polulam góra 5 minut i śpi:-)A ostatnio zawsze o 3 w nocy si budzi popatrzy sobie na sufit i po 5 minutach zasypia wtedy musze dać mu tylko smoka.
Właśnie kobietki a wy gdzie?

Moja Julka też usypia się sama po odłożeniu do łóżeczka 5 min i dzieciaka nie ma :-D

Eeeee to Wy tu same stare dooopy jesteście :-D joke :-p

Gówniarowato przy Was się czuje :-D

Hejka

No własnie zeby nie było ze nikogo nie ma;-)

rox fajny macie sposób na usypianie:-)Słodko

A u nas Zuzia zasypia sama. tzn kłade ją do łóżeczka dostaje butle i czasem zasypia odrazu a czasem po 5, 10 minutach. Ale nie wchodzę do niej, bo dopiero robi się ambaras i płacz.

Pogoda się zepsuła , a nawet przymrozek był.

reklama
Helloł

Jakieee piękne słoneczko, wiosna! :-)

Ja mam 20 lat a czasami odnoszę wrażenie że 4dychy na karku mam :dry:

Rox
"bezczelnie młoda" brzmi strasznie lubieżnie :-D

Do góry