reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

reklama
Rox :-):-D:-D:-D i wszystko w temacie :-D

to widze wszystkie tu mniej wiecej oscylujemy w granicach 24-15 no prosze jakie piękne i módziusie z nas mamonki

Rox wiesz Ty co ? ja starsza sie wydaje? to teraz mnie uraziłach phiiii.........

Jestem i ja co byście nie pomyślały że sobie konkurs odpuściłam :-D
Nie było mnie wcześniej bom se kapuśniok gotowała,pierwszy raz zresztą ale spoko nawet dobry wyszedł.:tak:

Co do latek to ja w sierpniu 26 skończę:-),a herbatki tej truskawkowo-śmietankowej też bym z chęcią spróbowała.

Piszecie o tych spotkaniach a ja biedna chyba na odludziu bo kto koło Łodzi z Was bywa?

Zapomniałam wczoraj napisać że byłam z małym na huśtawkach ale mu się podobało,fakt że krótko bo strasznie wiało ale słoneczko świeciło i wyszliśmy bez wózka,Antek spacerował ze mną za rączki ale chyba go girki zabolały bo wołał na rączki.:-D

paula_zg zainspirowałaś mnie wczoraj swoim filmem i proszę siedziałam do 3 rano i swój tworzyłam a dziś oczy na zapałki i druga kawa nie pomaga.Robiłam juz wcześnie sobie takie filmiki ale raczej komuś np.na imieniny dzień taty ale zawsze się zbierałam by zrobić taki o moim szkrabie i jak mnie wzięło to masz do 3 siedziałam a jeszcze nie skończyłam.

Tysiolek co do dydoli to uważam że liczy się jakość nie wielkość.:-D
Rox przepraszam to przez ze mnie pewnie w tej wannie usnęłaś,ale kochana ja zabłądziłam i nie dotarłam,następnym razem se gps-zakupię.:-D:-D:-D

A i babeczki trochę się martwię bo mój maluch od jakiegoś czasu łapię się za gardło tzn.szczypię się za nie i nie raz kaszlę tak jak by coś mu tam przeszkadzało.I nie wiem czy on po prostu się tak nauczył czy cos mu może tam urosło(może 3 migdal?) i go drażni? Myślicie że to możliwe?
Czy on po prostu się tak bawi ale żeby szczypać się w szyję? Mojego Z,siostry syn jak był mały to np. jak oglądał bajkę bawił się swoim siusiorkiem i nie mogli go tego odłuczyć aż sam przestał.

Matko jak ja się rozpisałam ale co tam każdy by chciał maluchem pośmigać...;-):-D

rox no wróciłam ale nie wiem czy się jeszcze łapie bo ja tez z innej kategorii wiekowej:-D:-D:-D a drzewo to u mnie zawsze aktualne i wina też nie brak;-)

ej ej bo dostaniesz upomnienie za pisanie nie prawdy ;-) przeciez też jesteś w naszej kategroii wiekowej

Tysiolek zaraz zaraz co to znaczy 24 -15 lat ???? ;-) nu nu ;-) ja 24 dawno temuuu skończyłam 15 też ,, ćwierć wieku tez ;-) se wypraszam ;-)

Chyba mentalnie :-D

reklama
Wlasnie kawusie sobie piję. Obiad ugotowany, pranko pierze pralka a zmywarka myje naczynia. A więc jestem kobitki.
A propos wieku kobitki to konczę 28 latek, Ale ze mnie stara krowa jest.:-)
Paula - sliczna fotka corusi!!!
topoleczka - udanego wypadu w gory!
Tysiolek - jestem godna podziwu i dla Ciebie i dla Rox studia i roczniak!!!! Ja jak sie bronilam bylam w 6 miesiacu ciazy i tez jakos poszlo gladko.

Do góry