reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

kaamaa, macy ja mam ogromną wannę :-) i ciepło w łazience ;-) i swieczki .. mogę jeszcze jakieś płatki różane załatwic :-D

chodźcie do mnie - zrobimy sobie SPA :-D

to ja już lecę do Ciebie Rox tylko poczekaj,szampana jakiegoś zakupię,nie wlewaj jeszcze tej wody bo za nim dojadę to...woda ostygnie,świeczki się wypalą,a płatki wymydlą...:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
reklama
rox,kamma, macy, Dawno mnie tu nie było a tu wesolutko:-D ale cisza teraz, mam nadzieję że nie potopiłyscie się w tej wannie po pijaku?:-D:-D:-D;-)
jeszcze jakiegoś niewolnika zciagnijcie zeby w Was olejki powcierał;-) jak spa to po całosci:-);-)

Kurka, nie było mnie kilka godzin, a tu tyle się działo!!!!!!!!:szok: Rox, poruszasz tłumy!!!:-D
I na kąpiel się nie załapałam:-(Będziecie powtarzać częściej? Bo ja bardzo chętna jestem:tak:Uwielbiam kąpiele... W dzieciństwie często dostawałam ochrzan, że za dużo wody napuszczam:-) No i mogę tak codziennie:-) No i jakby nie mówić-mam do Rox tylko 100km;-) ! I też bym coś przywiozła oczywiście-tylko jeszcze nie mam pomysłu...

Edyta,
szpital psychiatryczny to nie jest taka zła sprawa-naprawdę potrafią pomóc! W zeszłym tygodniu bliska mi osoba wyszła po prawie dwóch miesiącach leczenia z takiego właśnie szpitala. Była tam z powodu zaburzeń psychotycznych, ktoś tam zdiagnozował też depresję. I pomogło. Jeśli więc byłaby potrzeba, żeby Cię przebadali, żeby dobrze zdiagnozować i przepisać wreszcie odpowiednie leki-nie bój się i idź! Byłam sporo razy w odwiedzinach w psychiatryku(bo to nie pierwszy pobyt tej osoby) i naprawdę jest ok, pielęgniarki miłe, można kumpele znaleźć, po niektórych w ogóle nie widać,że coś im dolega.Pomyśl o sobie, Kobietko. I nie męcz się dłużej! I lekarza też koniecznie znajdź dobrego!Ja też mogę polecić kogoś w Poznaniu, ale to chyba za daleko...

Miłego dnia Babeczki, kończę, bo Mały mi marudzi...

widze dzisało sie tu wczoraj ooooj działo :-D
ale dobze ze ja nie pojechałam do Rox...bo bym tylko w kompleksy wpadła jakby mi te wielkie cycki w wanne wywaliła to gdzi etam ja z moimi maluszkami :-D

edyta mam nadzieje ze jakoś sie z tego wszystkiego wyciagniesz i ze najdziesz metode która Tobie pomoze ale tak jak dziewczyny pisały niema co czekac i się nie leczyc (jakkolwiek ) bo to samo nie przejdzie... trzeba wziąźć sie za siebie dla dzieci chociazby ! idz do lekarza - ze sie zawiodłas na jednym konowale to nie znaczy ze reszta tez Ci nie pomoze ! głowa do góry i będzie na pewno dobrze ! a Kaje bym posłuchała - moze nie leczyuła depresji - ale ma kobieta doświadczenie w wychodzniu z ciezkich sytacji i chorób - nie ma co sie negatywnie nastawiać ! jak C leki nie pomagają i xle sie po nich czujesz to dlaczego nie chcesz spróbować czegoś innego? chcesz tkwic w tym stanie całe zycie? bez sensu - poprostu brakuje Ci troszku silnej woli...bo taka metoda jaką proponuje Kaja wymaga wiele zaparcia i siły !! w kazdym razie zycze obyś wyszła z dołka !

Paula witamy znowu hihi :-) fajne ze sie kolejne styczniówki poznały - a dlaczego niema tu jakiejś koło mnie? co ?

Dzień dobry!!

Paula cześć!! :tak::-)

Rox mi ostatnio się śniło takie winko ;-) Nawet je piłam!! :tak: Jak chcesz to Ci wyślę :tak: Napijesz się z dziewczynami :tak: tylko muszę znaleźć promocję ze snu, a było po 4,39 zł :-D:-D:-D

Edytko ściskam mocno i całym sercem jestem z Tobą!! :*

Idę, bo małża mam ;-)

e: Tysi czego koło Cię?? :-) ja nie kumata jakaś się zrobiłam :-)

Ostatnia edycja:
hej

A u nas piękne słoneczko świeci:-)

Rox[/B] rzeczywiscie na MM jedna to nie wie ile dokładnie lat ma jej mąż:-D

Szkoda ze w mojej okolicy tez nikogo nie ma, bo chetnie bym poznała

A my wczoraj Konia trojanskiego ogladaliśmy:)

hihi paula_zg hihihi koło mnie nie ma kogoś kto miałby ochote na spotkanko ;p ja tez zawsze w ciązy mówiłam ze dziecko mi na mózg uciska i nie kumata jestem ;p ;p ;p zwłaszcza na uczelni na egzamionach :-D
Rox tyle babeczek koło mnie a jakoś nie możemy sie spotkac .....

reklama
Helloł :-)

Paula o jacie jakie komplementy od samego rańca, potrafisz człowieka dowartościować :-)

A tak poważnie to bardzo polecam takie znajomości, niby tylko wirtulanie się znamy a jak przychodzi do spotkania to wydaje się jakbyśmy od zawsze się znały.

Rox to widzę że strasznie interesujące te filmy były :-D na maxa Cię wciągnęły.

A na MM to fakt co jakiś czas łapiemy się na trollu no cóż forum otwarte więc każdy może opowiedzieć swoją historię :-D

Tysi to zapraszamy z Paulą na Podlasie, z nami nie ma nudy, gwarantuję!

Co jest z tym wiatrem pytam się? cholercia wieje i wieje :wściekła/y:

A co do pobudek to Julka budzi się ok 6 daję jej do przytulenia kocyk i dalej idzie kimać.

Do góry