reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

reklama
łaaał :szok: ale nadziargałyście :-D

Ja dzisiaj odpadłam :dry:

Przez tą wichurę zerwało linię i nie mieliśmy cały dzień prądu :no:

Tera się poprawię bo chcę wygrać tą wycieczkę maluchem :-D

Lubie takie spontany!

Kurczę zapomniałam o tym maluchu hihihi ja tez chcę wygrać

My ostatnio sprzedaliśmy M jeździł nim na rybki pomalował go nawet na moro :) i wszyscy się za nim oglądali i nawet szybko się sprzedał heheh

I ja się też dziś dopiszę, bo ruda zołza mnie wkurzyła. :-p

Edytko, trzymaj się dzielnie. Pomocy powinnaś szukać. Przemyśl to. Dla mnie to nie jest normalne, że ktoś ma myśli samobójcze. Wchodź częściej na forum, to skutecznie je Tobie wybijemy. Szukaj sobie małych celów do zrealizowania, które sprawią Tobie przyjemność.

I tyle sobie popisałam, bo mnie moja paskuda woła.

własnie przed chwilą wylazlam z wanny - z pianą i olejkami i romantyczną muzyczką, to są moje antydepresanty, podladowalam bateryjki no i wy tez mnie podladowalyscie dzieki kobitki ze moge sie wyzalic a nawet wyplakac to pomaga. Pozdrawiam.

Edyta fajnie że się zrelaksowałaś, urządzaj sobie częściej takie przyjemności a co! niech M trochę dzieciory poniańczy!

Rox
ja też mam ochotę na dłuuuugą kąpiel, ale nie chce mi się tyłka sprzed lapka ruszać :dry:

To weź więcej wody wlej to i może ja się zmieszcze :-D:-D

To robicie kąpiel zbiorową? Mi się też chce w wannie moczyć, ale u nas jest jakoś zimno w mieszkaniu. :-(

Kurczę tyle się wcześniej namachałam poźniej K zaczął jęczęć net mi zaszfankował i skasowałam moje wypociny:angry:

edyta trzymam kciuki żeby się wszystko ułożyło, ale dobry lekarz terapia dużo dużo rozmowy, bo obcemu zawsze łatwiej się wygadać i wypłakać no i odpowiednie leki,bo ja uważam że na depresje i nerwicę "syrop z cebuli" nie pomoże, wiemcośo tym bo sama korzystałam z pomocy psychiatry po wypadku samochodowym, który bardzo przeżyłam. Masz dla kogo żyć dziewczyno i niczego nie udawaj, że wszystko jest ok jak nie jest bo się zamęczysz musisz sama ze sobą czuć się ok wtedy będziesz spokojniejsza i twoje dzieci szczęśliwe i mąż.

Też bym chciała się zrelaksować w wannie ale..... mam kabine prysznicową:crazy:i dupka blada

Dobrej nocki

reklama
Do góry