reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2010 !!

reklama
witam

edyta7709 mój Michaś też ma takie chimerki ma, jak coś nie na jego to wielki ryk, i tupie nogami, a najgorzej to jak mu pogrożę palcem jak coś broi, to wtedy taki ryk że głowa boli:-):-)

co do spania, to mały idzie spać miedzy 20 a 21,
a wczoraj pojechaliśmy z mężem o 18 na zakupy po wszystko co na roczek potrzebujemy, i mały został z moimi rodzicami, wracamy o 21.30 a mały nie jeszcze nie spał, podrywał dziewczyny :-D do mojego brata przyjechał kolega z swoja dziewczyną, i dziewczyna mojego brata i te 2 tak go bawiły :-D:-D:-Dchyba się wprawiały :-D:-D poszedł spać po 22 dopiero a dziś 7.00 pobudka :-)

witam

A ja dzisiaj rano wstawał z całą buzią opuchniętą aż pod oko i czekam do 12 na moją stomatolog

Masakra jakaś

A do tego Zuzka ma straszny zielony katar, a M przeziębiony na Maksa.

Pięknie nam się zaczął nowy roczek

Malwina z takim katarkiem to juz chyba doktora trzeba odwiedzic.

u nas w czoraj w ciagu dnia tylko jedna drzemka byla, ja o 19 juz padnięta byłam a dziecie szalało do 22;-) ona mnie wykonczy;-)

Witam
mam pytanko powiedzcie mi czy wasze maluchy też strasznie się kręcą w nocy?Bo mój to przechodzi sam siebie mi sie wydaje że on poprostu przeżywa cały dzień bo głodny to napewno nie jest chyba że nad ranem i nie płaczę tylko kisi sie w tym łóżeczku a ja muszę kilka razy w nocy wstawać go przykrywać bo się rozkopuje.

hihihi moja J to sie wierci w nocy jak by miala owsiki w d... , luzeczko za małe bo sie obija o szczebelki :-D to chyba normalne ze sie tak wierca w nocy.

hehehe moja tez sie kreci jakmały owsik ! siada przez sen i potem wkłada smoka do buzi i buuuuuuuch nie patrzy gdzie tylko w locie zasypia i pada gdzie popadnie - nawet sie nie budzi jak zaryje o szczebelki :-D czasem mam z niej ubaw :-D tylko szkoda ze ja tez sie podczas tych akrobacji budze :-)

reklama
Do góry