reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2010 !!

reklama
K**wa krew mnie zalewa jak takie rzeczy słucham :wściekła/y:
MAtka w Ciechanowcu zostawiła 15-miesięczne dziecko w samochodzie przy -14C. Płacz usłyszała przechdząca obok Kobieta, zadzwoniła po plicję a mamuska zjawiła się dopiero po godzinie. Na koniec zwyzywała Tą babkę która uwolniła dziecko. szok:szok:

Witam kobietki!
Już normalnie wysiadam,nie wiem co jest z moim małym znowu w nocy ciągle się budził i płakał,dawałam mu wodę do picia i pomagało na jakaś godz. i potem znowu to samo i tak w kółko aż w końcu w stałam o 5 i zrobiłam mu kaszki zjadł oczywiście łyżeczką i spał do 7,potem woda i lulał do 9.On zawsze miał problemy ze spaniem juz od malutkiego ale teraz to masakra jakaś jest i nie wiem juz co może być przyczyną.Szkoda mi go bo przeciez męczy się biedny bo co to za spanie,a i ja juz nie mam sił,bo odkąd sie urodził to ja jeszcze nie miałam okazji pospać 3-4 godz. ciągiem.Gdzieś czytałam że dziecko może się tak budzic jak ma jakąs infekcje dróg moczowych czy coś takiego i myslałm już żeby jechać zrobić mu badania: krew,morfologię i chyba tak zrobię.

A co do trj wyrodnej matki co dziecko na mrozie zostawiła to bym chyba taką udusiła.

Witam wieczorkiem,
kaammaa straszna bezmyślność, brak słów na takie "matki" i ciekawe gdzie się podziewała, jak by skruchę walnęła ale awanturę robić? Powinni się zastanowić czy może dziecko wychowywać bo może gdzie indziej będzie mu lepiej puki małe jeszcze!!!

justy
a może Antoś z głodu się budzi skora jak piszesz że to picu albo łyżeczce kaszki zasypia, jakie mleko dajesz? Może ostatni posiłek później dawaj a może na śpiocha za nim sama się kładziesz?

paula a jaką macie choinkę sztuczną czy prawdziwą? Ja mam żywa i już stoi na tarasie, mały ja raz dotknął i się ukuł więc mam już problem z głowy, dziś w sklepie zobaczył sztuczną choinkę , zaczął wyciągać rączki a potem za nim dotknął to szybko cofnął, zapamiętał że kuje i dobrze a zabawki tez powieszę tylko te n ie tłukące;)

Paula bardzo możliwe że to przez zmianę mleka:tak: Zacznij dawać znowu Nan i po paru dniach daj zupkę buraczkową, będziesz wiedziała czy to mleko czy zupka.

My też rozwiązalismy problem ze spaniem. Kiedy J miała silny katar podłożyłam jej 2 ręczniki pod głowkę.I teraz budzi się 1-2 razy:-)

A propos jaką poduszkę mam jej kupić? są jakieś specjalne?

My choinkę będziemy mieć żywą (prosto z lasu). M zrobi w rogu specjalną półkę żeby J nie dosięgnęła i po kłopocie. Tylko niestety będzie musiała być trochę mniejsza niż zwykle.

reklama
Hej.
Ja na szybko.
Po pierwsze- impreza udana. C zadowolony z prezentów, tortu, wszystkiego :)
Chwycił mi za kielicha, ale sobie tłumaczę, że taki ładny to sama bym chwyciła;-):-D
A na poważnie- dostał za to wielkie owacje i się rozpłakał bo się przestraszył, ale spoko- szybko opanowaliśmy sytuację:-)
Dziękujemy za życzonka z serducha.
Wieczorem postaram się dokładniej nadrobić, jak mnie mąż na kompa wpuści ;-)
Mamy tonę zdjęć do wywołania i mówi, że nie ma kiedy tego "obrobić" bo wciąż Mu kompa okupuje:zawstydzona/y:
Wiw my jesteśmy drugim, albo trzecim roczniakiem, ale tak na podium się załapaliśmy ;-) Dziękujemy za życzonka.
Miłego dnia kochane i mało problemów przy ząbkowaniu, szybkiego wychodzenia :tak:

Do góry