reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

Kobietki ale mi źle...........!!!!!!!!!!!!!!!:szok::szok::szok::szok:
Tak sie pokłóciłam z męzem że szok!!!!!!!! Ciągle tylko siedzę i płaczę!!!!!!!!!!!!! Nie wiem co to będzie........ale poleciały takie słowa, że nie mogę się uspokoić.....nie chcę się kłócić i chcę żeby dobrze było!!!!!!! Boże takiej kłótni to chyba jeszcze nie było!!!!!!!! Przez tą kłótnie tak bardzo boli mnie brzuch, że już wytrzymać nie mogę ;-( Do dupy te życie.......!!!! Aż całą twarz mi zapuchła...od 9:30 non stop płaczę!!!!!! Nie będzie dobrze:no::no::no::no: Żyć mi się nie chce!!!!!

reklama
Tak sie pokłóciłam z męzem że szok!!!!!!!! Ciągle tylko siedzę i płaczę!!!!!!!!!!!!! Nie wiem co to będzie........ale poleciały takie słowa, że nie mogę się uspokoić.....nie chcę się kłócić i chcę żeby dobrze było!!!!!!! Boże takiej kłótni to chyba jeszcze nie było!!!!!!!! Przez tą kłótnie tak bardzo boli mnie brzuch, że już wytrzymać nie mogę ;-( Do dupy te życie.......!!!! Aż całą twarz mi zapuchła...od 9:30 non stop płaczę!!!!!! Nie będzie dobrze:no::no::no::no: Żyć mi się nie chce!!!!!
Widze ze nie jestem sama ja tez mam ciche dni tzn ja sie nie odzywam mam dosc mijania sie moj M wstaje laskawie o 12 pije kawe i wychodzi , przychodzi o 12 w nocy kiedy ja sie weic wszystko na mojej glowie , caly dzien z Nicol nie mam nawet do kogo geby otworzyc ile tak ,mozna oprucz tego , zapytal dzisiaj czy chce z nim jechac do Will. Jak mam jechac jak cala dolna warga w opryszce i wygladam jak potwor mam dosc.:wściekła/y:

ojenka tak mi przykro:sorry2:ale spróbuj sie uspokoić dla dzieciątka nie stresuj się tak mocko chociaż wiem emocje robią swoje:sorry2:tulam:sorry2:

Kochana nie przejmuj sie-zobaczysz ze wszystko sie ułoży. Weź pod uwagę że teraz wszystko przeżywasz bardziej i jeśli nie byłabyś w ciązy ta kłótnia aż tak bardzo by Cię pewnie nie dotknęła...wiem co mówię bo ostatnio przeżywałam to samo, też padły ostre słowa gł. z mojej strony ;-). Musisz troszkę odpuścić bo tylko się dodatkowo nakręcasz!!

Czesc dziewczyny postanowiłam i tu do was napisać.Widze ze macie teraz temat wizyt u gina:-)ja też mam wspanialego lekarza:-)zawsze o wszystko moge zapytac,wszystko wytłumaczy,jednym słowem jestem baaardzo zadowolona.Chodze juz do niego ponad 4 lata i nie chce innego.Najgorsze w tym wszystkim jest to czekanie w poczekalni,po prostu tłumy pacjetek i kolejka jak nie wiem ale warto:-)
Mo j gin mnie ostetnio zaskoczył,powiedział ze bedziemy mieli syna,ze widzi płec z kazdej strony,byłam po prostu w szoku ale on słynie z tego ze sie nie myli wiec nie do konca ale wierze:-)

Ania ja też ostatnio miałam takie spięcie, że myślałam że może lepiej będzie jak się po prostu rozstaniemy. Powiedzieliśmy sobie takie rzeczy, że szok, ale emocje opadły pogadaliśmy. To trudny czas dla obojga przyszłych rodziców, wiem że łatwo radzić ale chyba potrzebujemy więcej dystansu do wszystkiego. Trzymaj się kochana:tak:

hej hej

U nas znów sie zaczeły wariacje nocne:zawstydzona/y: Mała boi sie łozeczka... nie wiem co sie jej znów stało chociaz minionej nocy juz było lepiej, bo obudziła sie ok 22:30 a godzine pozniej juz zasneła i spała do 7:tak: Wdzien tez juz spi góra godzina, masakra...

Zaczełam brac w koncu te tabletk od ginki i i cholerka brzuch mnie z nich boli... ale to podobno normalna reakcja:zawstydzona/y: od wczoraj leze ile sie da, bo ciagnie okropnie i czasem zakłuje:zawstydzona/y: no a po tych 2 tabletkach latam siusiu co godzine bo sa moczopędne:-p

A ja własnie leczo robie... w koncu papryka staniała to se moge pozwolic;-)i wczoraj w koncu zjadłam fasolke!!! Mniam:tak:

Aniu... trzymaj sie, badz dzielna!!! Kłotnie niestety sie zdarzaja i to szczegolnie w naszym stanie, wiem ze to tylko słowa, ale... bedzie dobrze:tak:

Dziewczyny, bo ja sie pogubiłam w tym temacie kremów na rozstepy... zna któras z was jakis dobry, a tani? Bo cena musteli mnie przeraziła:zawstydzona/y:Ja juz niestety mam cały czas w rozstepach, uda i piersi tez, ale nie chce ich jeszcze wiecej:zawstydzona/y:

reklama
Asiowo - czytałam na necie opinie o tych kremach i najtaniej wychodzi.. .oliwka dla niemowląt, wcierana w mokrą, rozgrzaną kąpielą/prysznicem skórę ;-)

Do góry