Kubiaczka
Fanka BB :)
a no i jak wyszłam z gabinetu to czułam taką mieszankę złości, frustracji, było mi smutno i przykrobo ja chciałąm dużo, zobaczyć i dużo wiedzieć i w ogóle...tak długo czekałam na badanie.
Ale to nic, pod koniec sierpnia jadę z mamą do jej ginekologa do Olsztyna, on jest podobno super. Tam na pewno dokładnie zbada mi dzidzię i będę dużo wiedzieć:-)
Współczuje nieciekawej wizyty u ginekologa.
Jak byłam u Ginekologa pierwszym i drugim razem to robił mi usg tylko przez brzuch, a na nim mniej widać. Po pierwszej wizycie się denerwowałam, że nie ma pęcherzyka a po drugiej, że 6 tydzień a pęcherzyk jeszcze pusty…
Kto wie, czy gdyby zrobił mi USG dopochwowe od razu to czy nie było by widać pęcherzyka na pierwszej wizycie, a zarodka na drugiej. Ile nerwów by mi to oszczędziło
Nemi z tego co wiem zalecają lewy bokale ja 1 ciążę spałam caluśką na prawym nie umiałam na lewym boku nawet minutkę pospać a teraz mam na odwrót tylko na lewym zasypiam ;-);-)
No to już całkiem poszaleli… Ja myślałam, że ważne jest aby nie spać na brzuchu i plecach. To, że spać trzeba tylko na lewym boku to nie słyszałam….