reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2010 !!

reklama
Witajcie moje kochane:-)

Ale czasu brak teraz, tyle załatwiania i wogóle to chodzimy wieczorem spac , rano wstajemy i tak wkółko. A za tydzie jeszcze chrzciny:baffled:

Zuzce kolejny zebol wyszedł , czyli mamy już 4 i 2 zaraz bedą:-)Nocki koszmarne znów, pobódki co 2 godziny, ale w dzień jest mega grzeczna :-) no czasami coś jej nie pasuje.

Zycze wszystkim pieknego weekendu:-)

Witam pięknie!
Miłego dnia życzę a zapowiada się wspaniale. Niestety plaży rox to ja nie widzę, za to brudne okna, które w tym słońcu aż się proszą je umyć :))

Witam.

U mnie w nocy było pogotowie... Najprawdopodobniej nabawiłam się zapalenia płuc... I wszystko wskazuje na to, że przez kleszcza, którego złapałam ze 3 tygodnie temu. Mam skierowanie do szpitala, idę w poniedziałek. Jeszcze jutro chrzest, nie wiem jak go przetrzymam. W życiu tak się nie czułam... Dostałam wczoraj antybiotyk i tylko modlę się żeby jakimś cudem przeszło mi samo, choć lekarze mówią, że pewnie nie przejdzie... W życiu nie byłam w szpitalu za wyjątkiem porodów, jestem przerażona, nawet nie wiem jakich badań mam się spodziewać.
Jeszcze dzisiaj na 17 jedziemy na nauki przedchrzcielne do naszej parafii, moja mama wzięła urlop, będzie z dzieciakami, tylko pytanie ile mnie będą trzymać.

Ostatnia edycja:
Hej ho, hej ho, do prasowania by się szło...ale mi się nie chce :-D

Ech, miałam wczoraj prasować, ale teściowie przyjechali, za to dzisiaj pranie wyschnęło, więc mam jeszcze więcej prasowania :dry:

A jutro jedziemy z M w góry :tak::tak::tak: Emilka zostaje z teściami, będę musiała im ładnie na kartce spisać, co, kiedy i jak.

Black, to Ci się ładnie zwaliło wszystko :-( Mam nadzieję, że szybko Cię wypuszczą, pewnie będą Ci robić badanie krwi, może prześwietlenie płuc itp.

Black - a czy coś się dzieje z miejscem w które ugryzł cię kleszcz - pytam czy masz czerwone miejsce wokół ukąszenia?

Trzymaj się cieplutko - mam nadzieję że będzie dobrze.

Czechow mam w okół niego dość duży swędzący rumień, a dokładnie w miejscu ukąszenia nie duży bąbel. Dopiero wczoraj się dowiedziałam, że w takim przypadku powinnam dostać jakiś lek/ antybiotyk... Nigdy w życiu nie miałam kleszcza, zielona byłam kompletnie w tym temacie.

reklama
Witam

Black bardzo Ci współczuję mam nadzieje że to nie od kleszcza i szybko wyzdrowiejesz !

Malwina łączę się w bólu z nieprzespanymi nockami tylko mój dziś co 15 minut się budził i o 4:00 stwierdził ze wyspany do 5:00 buszował do tego Emilka coś niespokojnie spała ...koszmar normalnie !

Do góry