reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2010 !!

reklama
Witam porannie :)
Pieknie, pięknie... aż strach, że ponoć to ostatnie dwa dni - szkoda.... tak fajnie z słoneczkiem i ciepełkiem.
Black - zdrówka, dwa dni to krótko ale może najostrzejsza faza minie, to pewnie katar co? Też z nim walczę a Tymka chronię i się udaje - aconitum napellus - polecam.

Miłego dnia!

Witam :tak:

Black dobrze ze tu pisać wystarczy ;) dużo zdrówka dla was !
i gratuluję małej ząbka ! :tak:

Bećka może faktycznie zmieć łyżeczkę ? a może chętniej by mały jadł z całego tzn warzywa do rączki ?ja np mojemu tak daję brokuły kalafior to co dość łatwo rozdrobni i zje

Black, zastosuj atak na choróbsko - mega dawka wit. C plus domowe sposoby, a wieczorem Polopirynę, wypoć się i powinno być ok, ja zawsze siebie tak leczę.
A pamiętam któreś święta Bożego Narodzenia, też mnie coś połamało, zastosowałam moją metodę i nawet nie musiałam bardzo się przykrywać, żeby się wypocić, b z lewej miałam M, z prawej przytulił się do mnie pies, na kolanach spał kot, a na udach miałam lapka. W życiu się tak nie wypociłam, ale już wieczorem po prysznicu czułam się jak nowo narodzona :-D

Wiw, ja np. chrupki daję małej jak jeszcze jest w piżamce, wtedy jak zje, to ją myję, przebieram i jest git :-D
U nas śliniaczek jest od razu ściągany, te ceratkowo-frotte odpadają, bo mała je ściąga, zakładam teraz te plastikowe, one są większe i szersze, ale i tak wytrzymują kilka pierwszych kęsów. Ona po prostu nie lubi śliniaków i kropka.

Black tak jak pisze Pasi wypoć sie - idz spac w dresie, owiń sie kołderką, Polopirynka i heja na drugi dzień będzie lepiej :-) ewentualnie ja na chorobe zawszepije herbate z miodem, cytryna i łyczeczką Amolu :-) pomaga :-)
wiw ja ubieram Amele do jedzenia w stary kaftanik ale spodnio tez sie przewaznie oberwie - Amela tez lubi popychac sobie jedzenie w buzi rączką, potem rozsmarowac sobie wszystko na buzi a na końcu wytrzec w ubranko hehehehe :-D

kurde jutro mamna 16 wesele kumpla, a rano już jade wkoncu ze Szwagrem sesje slubna zrobić wiec coś mi sie wydaje ze bede padnięta jutro na tym weselu bo pare godzin sesji ze szwagrem potrafi wykonczyc ehhhhhh...i znowu cały dzień i pół nocy bez Amelki :-(

reklama
Do góry