reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2010 !!

reklama
cześć dziewczynki :)

Ostatnio coś rzadko tu wpadam ale to niestety jest spowodowane powrotem do pracy. W pracy spoko, już się chyba przyzwyczaiłam, no i tez rozłąkę z Mateuszkiem znoszę lepiej. No i wyszła mu dzisiaj górna dwójka czyli mam w domku małego wampirka bo ma na dole dwie jedynki a na górze prawą trójkę no i lewą dwójkę.
Idę poczytać co tam popisałyście.

cześć dziewczynki :)

Ostatnio coś rzadko tu wpadam ale to niestety jest spowodowane powrotem do pracy. W pracy spoko, już się chyba przyzwyczaiłam, no i tez rozłąkę z Mateuszkiem znoszę lepiej. No i wyszła mu dzisiaj górna dwójka czyli mam w domku małego wampirka bo ma na dole dwie jedynki a na górze prawą trójkę no i lewą dwójkę.
Idę poczytać co tam popisałyście.

To rzeczywiście musi wyglądać zabójczo :-)

witam
u nas pobudka o 6, ja już po śniadanku idę zapodać kawkę i jakieś ciacho, kurczę przez tą pogodę to trochę kg przybędzie, jak się więcej w domu siedzi to tylko jeść się chce, hihihih

Miłego dnia

witam
u nas pobudka o 6, ja już po śniadanku idę zapodać kawkę i jakieś ciacho, kurczę przez tą pogodę to trochę kg przybędzie, jak się więcej w domu siedzi to tylko jeść się chce, hihihih

Miłego dnia

Witam i ja - dziś pobudka 6.20 - więc znośnie :-)

Wczoraj upiekłam ze starszą babeczki czekoladowe i teraz właśnie wołają do mnie - chyba nie dam im czekać ;-)

Mnie zostało tylko wyprać krzesełko do karmienie bo wygląda koszmarnie ale strasznie mi się nie chce - to chyba ta pogoda

Witam i ja :)

Dziś pobudka 0 8.15 całkiem całkiem. Widzę ze nietylko mój synuś szczypie :zawstydzona/y: jeszcze do tego bardzo kopie. Kurcze skąd ta siła ?? To tak boli hehe.

Maluszek na podłodze a ja zaraz ide po kawkę.

Haha wczoraj z męzem do północy oglądaliśmy dzieciaki na youtube. Odlot totalny dosłownie płakaliśmy jak dzieci ze śmiechu. C to nawet stwierdził ze dla bezpieczenstwa to sie zastanowi nad paroma sprawami m.in. nad rowerkiem nad zjeżdzalniami itp.itc heheh

Ale niebede taka i Wy sie pośmiejcie
YouTube - Wypadki dzieci
YouTube - wypadki dzieci :D

Witam mi również mały zrobił pobudkę o 6, teraz się bawi,
dziś pogoda troszkę ładniejsza słoneczko widać ale nadal wiatr,

aga23 no to praktycznie dzieli nasz kilka kilometrów Leszno ma my po środku :)

A mam pytanko zabieracie swoje dzieciaczki na basen, chciałam już zabrać małego kilka razy ale obawiam się jak to będzie, w wannie uwielbia się kąpać, nawet nad morzem już się zamoczył:)

A co do malutkich dzieci, kuzynka urodziła 2 tygodnie temu Majkę i byliśmy zobaczyć słodziutka :)
A teraz czekamy na córeczkę mojej siostry ma termin na 4 października, a ma już 2 chłopaków 6letniego Kacpra I 3 LETNIEGO ALANKA :)

Chciałam coś jeszcze napisać ale zapomniałam :)

Miłego Dnia j już mamy 1 wrzesień

WIW MAM PYTANIE A JAKI MACIE TEN SAMOCHODZIK CO MAŁY SIĘ ODPYCHA
BO JA MYŚLAŁAM A CZYM TAKIM TYLKO MAM STRACHA CZY MAŁY SOBIE KRZYWDZI NIE ZROBI

Załączniki

• och.jpg
    och.jpg
    25,6 KB · Wyświetleń: 42
Ostatnia edycja:
Aga pierwszy filmik mi się podobał drugi już mniej - bo chyba więcej urazów i jakoś mi się udzieliło :sorry2::baffled:

Katia - idź raz na basen z małym - tam gdzie jest brodzik i zobacz - tak jest najlepiej. Ja chodziłam ze starszą i to uwielbiała ale to dość indywidualna sprawa.

reklama
hej hej Babonki ;-)

dzisiaj naszczeście ladny dzionek sie zapowada :-)
ja wczoraj uspypiając Amele sama zasnełam i spałam od 18.30 do 20.40 potem chwile poogladałam Włatcy móch i poszłam o 22.30 spowrotem spac wiec o 5 rano już miałam oczy jak 5 zł i nie chciało mi się spać hihihih :-)

Do góry