reklama
Klara M
Fanka BB :)
Niby takie małe ale jak już się uwezmą to koniec - normalnie pudziany. :-)
A żebyś wiedziała C się nie rozdrabnia, całą siłę jaką ma... Laura drobinka a ma moc, a C to nawet z wyglądu jak Pudzian
agniecha83
cześć dziewczynki
Ostatnio coś rzadko tu wpadam ale to niestety jest spowodowane powrotem do pracy. W pracy spoko, już się chyba przyzwyczaiłam, no i tez rozłąkę z Mateuszkiem znoszę lepiej. No i wyszła mu dzisiaj górna dwójka czyli mam w domku małego wampirka bo ma na dole dwie jedynki a na górze prawą trójkę no i lewą dwójkę.
Idę poczytać co tam popisałyście.
Ostatnio coś rzadko tu wpadam ale to niestety jest spowodowane powrotem do pracy. W pracy spoko, już się chyba przyzwyczaiłam, no i tez rozłąkę z Mateuszkiem znoszę lepiej. No i wyszła mu dzisiaj górna dwójka czyli mam w domku małego wampirka bo ma na dole dwie jedynki a na górze prawą trójkę no i lewą dwójkę.
cześć dziewczynki
To rzeczywiście musi wyglądać zabójczo :-)
witam
u nas pobudka o 6, ja już po śniadanku idę zapodać kawkę i jakieś ciacho, kurczę przez tą pogodę to trochę kg przybędzie, jak się więcej w domu siedzi to tylko jeść się chce, hihihih
Miłego dnia
Witam i ja - dziś pobudka 6.20 - więc znośnie :-)
Wczoraj upiekłam ze starszą babeczki czekoladowe i teraz właśnie wołają do mnie - chyba nie dam im czekać ;-)
Mnie zostało tylko wyprać krzesełko do karmienie bo wygląda koszmarnie ale strasznie mi się nie chce - to chyba ta pogoda
aga23
Witam i ja
Dziś pobudka 0 8.15 całkiem całkiem. Widzę ze nietylko mój synuś szczypie jeszcze do tego bardzo kopie. Kurcze skąd ta siła ?? To tak boli hehe.
Maluszek na podłodze a ja zaraz ide po kawkę.
Haha wczoraj z męzem do północy oglądaliśmy dzieciaki na youtube. Odlot totalny dosłownie płakaliśmy jak dzieci ze śmiechu. C to nawet stwierdził ze dla bezpieczenstwa to sie zastanowi nad paroma sprawami m.in. nad rowerkiem nad zjeżdzalniami itp.itc heheh
Ale niebede taka i Wy sie pośmiejcie
YouTube - Wypadki dzieci
YouTube - wypadki dzieci
Dziś pobudka 0 8.15 całkiem całkiem. Widzę ze nietylko mój synuś szczypie jeszcze do tego bardzo kopie. Kurcze skąd ta siła ?? To tak boli hehe.
Maluszek na podłodze a ja zaraz ide po kawkę.
Haha wczoraj z męzem do północy oglądaliśmy dzieciaki na youtube. Odlot totalny dosłownie płakaliśmy jak dzieci ze śmiechu. C to nawet stwierdził ze dla bezpieczenstwa to sie zastanowi nad paroma sprawami m.in. nad rowerkiem nad zjeżdzalniami itp.itc heheh
Ale niebede taka i Wy sie pośmiejcie
YouTube - Wypadki dzieci
YouTube - wypadki dzieci
Witam mi również mały zrobił pobudkę o 6, teraz się bawi,
dziś pogoda troszkę ładniejsza słoneczko widać ale nadal wiatr,
aga23 no to praktycznie dzieli nasz kilka kilometrów Leszno ma my po środku
A mam pytanko zabieracie swoje dzieciaczki na basen, chciałam już zabrać małego kilka razy ale obawiam się jak to będzie, w wannie uwielbia się kąpać, nawet nad morzem już się zamoczył
A co do malutkich dzieci, kuzynka urodziła 2 tygodnie temu Majkę i byliśmy zobaczyć słodziutka
A teraz czekamy na córeczkę mojej siostry ma termin na 4 października, a ma już 2 chłopaków 6letniego Kacpra I 3 LETNIEGO ALANKA
Chciałam coś jeszcze napisać ale zapomniałam
Miłego Dnia j już mamy 1 wrzesień
WIW MAM PYTANIE A JAKI MACIE TEN SAMOCHODZIK CO MAŁY SIĘ ODPYCHA
BO JA MYŚLAŁAM A CZYM TAKIM TYLKO MAM STRACHA CZY MAŁY SOBIE KRZYWDZI NIE ZROBI
dziś pogoda troszkę ładniejsza słoneczko widać ale nadal wiatr,
aga23 no to praktycznie dzieli nasz kilka kilometrów Leszno ma my po środku
A mam pytanko zabieracie swoje dzieciaczki na basen, chciałam już zabrać małego kilka razy ale obawiam się jak to będzie, w wannie uwielbia się kąpać, nawet nad morzem już się zamoczył
A co do malutkich dzieci, kuzynka urodziła 2 tygodnie temu Majkę i byliśmy zobaczyć słodziutka
A teraz czekamy na córeczkę mojej siostry ma termin na 4 października, a ma już 2 chłopaków 6letniego Kacpra I 3 LETNIEGO ALANKA
Chciałam coś jeszcze napisać ale zapomniałam
Miłego Dnia j już mamy 1 wrzesień
WIW MAM PYTANIE A JAKI MACIE TEN SAMOCHODZIK CO MAŁY SIĘ ODPYCHA
BO JA MYŚLAŁAM A CZYM TAKIM TYLKO MAM STRACHA CZY MAŁY SOBIE KRZYWDZI NIE ZROBI
Załączniki
Ostatnia edycja:
Aga pierwszy filmik mi się podobał drugi już mniej - bo chyba więcej urazów i jakoś mi się udzieliło
Katia - idź raz na basen z małym - tam gdzie jest brodzik i zobacz - tak jest najlepiej. Ja chodziłam ze starszą i to uwielbiała ale to dość indywidualna sprawa.
Katia - idź raz na basen z małym - tam gdzie jest brodzik i zobacz - tak jest najlepiej. Ja chodziłam ze starszą i to uwielbiała ale to dość indywidualna sprawa.
reklama
hej hej Babonki ;-)
dzisiaj naszczeście ladny dzionek sie zapowada :-)
ja wczoraj uspypiając Amele sama zasnełam i spałam od 18.30 do 20.40 potem chwile poogladałam Włatcy móch i poszłam o 22.30 spowrotem spac wiec o 5 rano już miałam oczy jak 5 zł i nie chciało mi się spać hihihih :-)
dzisiaj naszczeście ladny dzionek sie zapowada :-)
ja wczoraj uspypiając Amele sama zasnełam i spałam od 18.30 do 20.40 potem chwile poogladałam Włatcy móch i poszłam o 22.30 spowrotem spac wiec o 5 rano już miałam oczy jak 5 zł i nie chciało mi się spać hihihih :-)