reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2010 !!

hej hej Babonki ;-)

dzisiaj naszczeście ladny dzionek sie zapowada :-)
ja wczoraj uspypiając Amele sama zasnełam i spałam od 18.30 do 20.40 potem chwile poogladałam Włatcy móch i poszłam o 22.30 spowrotem spac wiec o 5 rano już miałam oczy jak 5 zł i nie chciało mi się spać hihihih :-)

Hej,

U nas paskudnie = pada, zimno i wieje.

lecem bo się karaluch obudził

reklama
Witam

Zuzia ucina sobie pierwszą drzemkę a ja ogarniam bb:-D:-D:-D

Przerzuciła się z pobódek co godzinę , na pobódki co 2 godziny w nocy...zawsze to lepsze hehe

U nas od rana pada deszczyk niestety:wściekła/y:

A my wstajemy zazwyczaj o 7.11!!!!:-D:-D:-D

Miłego dzionka, lece sniadanko zrobić

i ja sie witam w ten deszczowy Okropny dzionek:(
Dzis miałam wizyte na bezrobociu dobrze że mnie mój Zbyszek mogł zawiesc bo pada okropnie.Mój Nikodem ma nowa umiejetnośc.....Bije brawo i ma przy tym tyle uciechy .
A co DO jego siły to najlepiej lubi ciagac mnie za włosy jak go przebieram.Mimo że mam krutkie to zawsze konczy sie wyrwaniem kilku wlosków.

A teraz ide bo przyszła do nas kupa i trzeba ją wyzucic:))

Witam u nas te słoneczko, więc promyki przesyłam:-)

nika co do ciągniecia za włosy to wiem coś na ten temat, nigdy nie lubiłam ich związywac a teraz jest to pierwsza czynnośc bo inaczej rwie je garsciami (nie przesadzam):no:

U nas pobudki jak zwykle 6,30 ale po mleczku mały dalej spi do 9tej , wiec super. Niestety od powrotu z wakacji budzi się w nocy na picie:szok: a własciwie zaczął jak były te upały i tak mu zostało:-( Od wczoraj postanowiłam coś z tym zrobić i wstaje tylko go ululac ale wody już nie daje , mam nadzieje że za kilka dni sam zasnie jak się obudzi i jakoś wrócimy do cudnego przesypiania całych nocy:confused:

Katia, my mamy samochodzik złomek z jakiejs bajki, nic ładnego ale mały szaleje, więc cos w tym jest. Dostał od kuzynki , która ma 2 latka , więc chyba wiedziała co kupuje:-D
Zabawkidoris.eu

u mnie tez leje i to juz drugi dzien, a zmi pomyslow brakuje na zabawy w domu-moze macie jakies?
w domu zimno tzn 22 stiopnei ale ostatnimi czasy ponizdej 26 nie schodzilo wiec teraz marzniemy. Fiolcia dzis spala pierwszy raz w spiworku a nad ranem jeszcze do tego pod kołuderką bo miała chłodny kark. myslalam ze si ebedzie kwurzala na spiworek aona wrecz przeciwnie, przespala nocke bardzo dobrze i na brzuszek tez dala rade sie obrocic;-)

co do włosów to moja sie nimi bawi delikatnie,jak za mocno złapie i powiem "ałła" to puszcza i za chwilke znowu sie bawi ale juz nie ciągnie.

Jak Lulek się znudzi już zabawkami i mną:) i Nie chce juz leżec na podłodze to wtedy polecam butle dobrego mleka leżaczek i bajki "Przyjaciele z podworka" Oj jak tylko włącze je to Nikodem aż piszczy z radości:)

POLECAM i ile wplnego czasu przy tym:)

moje dziecko jest zupelnie nie zainteresowane zadnymi bajkami filmami niczym..jedyne co to reklamy ja interesuja....najulubiensze to Tchibo, reklama jakiegos napoju energetyzujacego i reklama z Borysem Szycem klikajacym....no coz...mam wybredne dziecko nie? :) a tak po cichutku sie przyznam ze i ja kocham reklame Tchibo.

Nie wiem ile oglądają wasze maluchy tv ale przed pierwszym rokiem życia to wysoce niezdrowe dla wzroku. Źle wpływa na siatkówkę oka oraz na nerwy wzrokowe. Nawet później niezdrowe jest oglądanie telewizji więcej niż 20 minut (3 latki)

reklama
Bez przesady nie dajmy sie zwariowac!
Ja słyszałam od swojej połoznej do dzidziolka ze najnowsze badania wykazały że dzieci do 3 miesiaca powinny byc chowane "3xc" czyli ciemno cicho i ciasno!
I to będzie najzdrowsze!
Wyobrazacie sobie takie trzy miesiace bo ja nie!!!
Wszystko jest dla ludzi tylko w odpowiednich dawkach.

Do góry