reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2010 !!

Macy.......doszły mnie słuchy (ale nie powiem Ci kto mi powiedział.....ni hu hu ) że w natarciu drugi zabek - toz to podwójna zdrada, cios w serce .......
ehhh ide spac bom zdradzona i nieszcześliwa :-D

p.s .....jeden dzień starsza...to prawo ma do jednego ząbka, ale do dwóch? oj oj oj.....

reklama
Gratuluję zębali:-) Moje dziecię jak miało te dwa kły coś koło 4/5 miesiąca tak ni huhuhu ni ma nic. Dwa wielgachne sterczą a na horyzoncie nic :tak:

Gratuluję ząbków, u nas chyba też idą górne jedynki. Pogoda pochmurna ale w weekend wraca lato - superowo!

Miłego dnia!

Witam

U nas nocka koszmarna , wstawała co godzinę i juz nie daje rady niestety, spię na siedząco!!!Zazdroszcze Wam ze wasze dzieci tak spią. Jak długo to bedzie jeszcze trwało??? Mąż w pracy i nie mam nikogo zeby się w dzień przespać, a Z śpi w ciągu dnia tylko 30 minut takze tez nici.

Wszystkim zycze udanego dnia

Witam.
Wybaczcie, nie nadrobię. W poniedziałek spalił nam się laptop, na szczęście dysk i zdjęcia i filmiki Fafli udało się uratować :-)
A wczoraj padł nam komp stacjonarny, dysk zdechł. tez na szczęście mieliśmy jeszcze jeden dysk, z mojego panieńskiego kompa, więc komp działa, ale trzeba było na nim wszystko poinstalować na nowo, sterowniki, grafikę, wszelkie programy... Dzisiaj dalej z nim walczymy :-)

HEj

U nas od tygodnia K budzi się w nocy z wielkim rykiem nie wiem o co choszi? I ostatnio w dzień też mu się zdarza z płaczem wstawać:eek:

Malwina bidulko ty nasza, czy Z co godz cycula ciągnie czy tak po prostu się budzi? Sił dużo Ci Życzę.

Widzę że zębole się sypią a u nas ciszaaaaaaa GRatulacje dla wszystkich zębolików

Miłego dnia

Jeszcze pytanko mam czym myjecie butelki dzidziolów? specjalnym płynem czy normalnym?

Ostatnia edycja:
Dziękuje bardzo dziewczyny za słowa otuchy

Poprosiłam siostre ktora ma swoje dziecko , aby wzięła Z na noc do jutra co bym się wyspałą.

A Z budzi się ja ją przytulam, daje pić i idzie dalej spać na godzinkę i tak w kółłko, czasem jest noc ze potrafi 3 godziny przespać ciurkem a pozniej co godzinę , 2 się budzić.
I nie wiem dlaczego, kąpana jest o stałych porach, jedzonko dostaje co 4 godziny, codziennie wychodzimy na spacer....Wszystko zwalam na zęby , bo wychodzą jej dwójki i jedynki na dole.Ale czy to to????

Dziękuje bardzo dziewczyny za słowa otuchy

Poprosiłam siostre ktora ma swoje dziecko , aby wzięła Z na noc do jutra co bym się wyspałą.

A Z budzi się ja ją przytulam, daje pić i idzie dalej spać na godzinkę i tak w kółłko, czasem jest noc ze potrafi 3 godziny przespać ciurkem a pozniej co godzinę , 2 się budzić.
I nie wiem dlaczego, kąpana jest o stałych porach, jedzonko dostaje co 4 godziny, codziennie wychodzimy na spacer....Wszystko zwalam na zęby , bo wychodzą jej dwójki i jedynki na dole.Ale czy to to????

A może daj jej mleczko, ja bym też chciała żeby K przesypiał nocki bez jedzenia daję mu pić ale i tak kończy się na butli ok 3, 4 rano i później śpi do 7 lub 7.30 ostatnio. No chyba, że to zębole tak jak piszesz.

reklama
Do góry