reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2010 !!

Gratuluje wszystkim zębatym- zębolów. A my nadal bezzębni.
bećka- ja butelki myję zwykłym płynem do naczyń
malwina- ja miałam to samo. Wypróbowałam chyba wszystko.Zeby się wyspać, to musiałammałego brac do siebie do łózka. Wtedy, gdy się budził, to szybko zasypiał, a i ja byłam bardziej wypoczęta, bo go wystarczyło przytulić i było ok. Tylko troche było nam ciasno w łózku. Poza tym zwróc uwagę, czy go nic nie boli? Jak z apetytem? Bo u nas okazało się, ze go tez bolały uszka i dlatego dawał tak popalić w nocy.
Poza tym, odkąd mały śpi na twardej poduszce, to tez mniej się budzi. W moim łóżku dopiero ląduje koło 4-5 rano.

reklama
Ja też myję butelki zwykłym płynem.
Wczoraj Fafla znowu się obudziła z płaczem przed północą, zauważyłam, że ona zaczyna płakać przez sen, później otwiera oczy, ale nie bardzo mnie widzi. Dopiero po jakimś czasie przytulania zaczyna się do mnie uśmiechać. Nie wiem, dlaczego się budzi, już drugi tydzień tak.

Wszystkim dziękuję za uznanie dla naszych zębów. :-)

Tysiolek się nie przejmuj, zanim wyjdzie druga jedynka, trochę to potrwa. Ta też wychodziła dwa tygodnie, jak nie dłużej. Mała się bardzo męczyła.
Malwina, młoda też mi źle śpi. Mam nadzieję, że trochę tej nocy będziesz spała.

3 minuty temu siostra wzięła zuzię a ja juz tesknie jak bym jej tydzien nie widziała:-(

Babie to nie dogodzisz

Macy a spisz razem z mała???

WITAM:-)
GRATULUJE KOLEJNYCH ZĘBOLKÓW!!!:-D

My zębolków jeszcze nie mamy ale za to moje dziecie z okazji ukończenia 7 miesięcy(wczoraj skończył Alanek już 7 miesięcy matulu jak ten czas leci jeszcze troche i roczek nam się będzie kłaniać :))robi kosi kosi papuszka papuguje za mamusią hihi iii nauczył się sam wstawać w łóżeczku:-)coraz więcej postępów no tylko te zębolki coś w tyle hihi:rofl2:

Pogoda no i u nas nie ciekawa :baffled:ale czekam na ten weekend ma się poprawić:happy:

Myślę sobie o urodzinkach Dominisia bo są tuż tuż:tak:prezent już mamy wymyślony oto on na bank się spodoba Dominisiowi bo wiem jak uwielbia takie cacka:-Da to jest rzecz praktyczna i na dłuugie chwile:-)pewnie i Alanek później się załapie
:-p SMOBY Quad X-Bee Spiderman rowerek +super gratis (1184560375) - Aukcje internetowe Allegro

MALWINA współczuje:sorry:a teraz nie tęsknij a korzystaj ze snu;-)

Malwina... spisz?;-)
Pati... to On juz 3 lata konczy?:szok: super prezencik;-) ja juz wiem, ze Paulinka na 3 urodzinki dostanie rowerek:-D ale to dopiero w czerwcu:-p

Heloł babolki

Widze ząbki na tapecie:):) U nas tez błyszczą tylko dwie jedynki na dole i kuniec na razie. Współczuje tych nocek...matko jakby mj łobuziak zczął się mi teraz budzić to chyba bym po ścianach chodziła...

Miłego dnia kobitki

Pati, do urodzin Dominisia jeszcze prawie dwa miesiące, Ty Matko Polko! ;-)
Malwina, nie. Już nie, bo młoda najchętniej by ciągle przy cycku wisiała.

reklama
Malwina... spisz?;-)
Pati... to On juz 3 lata konczy?:szok: super prezencik;-) ja juz wiem, ze Paulinka na 3 urodzinki dostanie rowerek:-D ale to dopiero w czerwcu:-p
taki już duży chłopczyk z Dominisia:-)rowerek też super sprawa:-)Dominiś swój trójkołowiec na razie meczy:-D
Pati, do urodzin Dominisia jeszcze prawie dwa miesiące, Ty Matko Polko! ;-)
Malwina, nie. Już nie, bo młoda najchętniej by ciągle przy cycku wisiała.
dla mnie to jak za tydzien:-pa tak po cichu ja nawet już myśle o roczku Alanka:rofl2::-D

Do góry