reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2010 !!

pamiętacie jak robiłam słoiczki? te niedobre? i spalony blender i prawie spalony mikser? i stos naczyń do mycia? haha żaden słoiczek nie nadaje się do spożycia:)

E: dziewczyny co mają x-landera czy wasze dzieci też tak się pocą na pleckach? tą wkładkę idzie wyjąć czy może coś podkładacie?

Ostatnia edycja:
reklama
Dorcia my mamy x-lander i nie poca nam sie plecki jak już to głowka jak śpi - ale ja mam zawsze podłozona albo tere albo jakis cieniutki kocyk :-)

cześć :)

najserdeczniejsze życzenia dla dzieciaczków kończących 7 miesięcy no i dla Anulki która skończyła już 8 miesiączków. Ale ten czas leci :)
Kaja, jutro nasze dzieciaczki świętują :)

idę się kompciać bo coś zmęczona jestem. Mam nadzieję że dzisiejsza nocka będzie lepsza bo w ta noc Mati budził się co chwilę. Jak tak będzie w następnym tygodniu to będę do pracy chodzić jak zombi. Zaglądałam młodemu dzisiaj do buźki i już dobrze widać dwie jedynki na dole i przeraziłam się jak zobaczyłam co się dzieje na górze, dziąsła rozpulchnione i wydać cztery białe punkciki które jeszcze się nie przebiły. Jeśli mu idą cztery na raz to ja dziękuję i współczuję jemu i sobie.

Do jutra kochane pa

agniecha - to życze na jutrzejsze 7 miesięcy aby któreś z tych ząbków się przebiło i aby biedulek nie męczył się z tym.
Dorciaa - pamiętam twe gotowanie hihihi, ojej... szkoda, że nic sie nie nadaje.
Klara - jak ty tak dużo produkujesz to opłaca ci się kupić w sklepie kilka nowych, pustych małych słoiczków i juz. Ja się przyznam, że gotuję już małemu praktycznie z nami, tylko dokładam wcześniej lub sobie kombineren potem w blenderze. Mięsko osobno gotowalam to fakt ale warzywa razem w sumie choć włoszczyzne typową mam limitowaną od babci. Dziś była cukinia i pomidorek z zaufanego sklepu i smakowało, że hej.

Dociaa ja mam też x-landera i mam zawsze pieluszkę pod głową taką flanelową i jest ok.

Witam kobietki

Powoli zaczynam sie budzic..:eek::errr:
ehh Adaś dziś o 6:00 chlusnął więc już jestem na nogach. Zjadł mleko o 5 potem przez sen wiercił się i stękał (wiec cos mu juz na brzuszku było) aż w końcu zwrocil.:-(

Wszystki dzieciaczkom obchodzącym dziś 7 miesięcznice wszystkiego najlepszego:yes::wink:

Witam
agniecha kaja sto lat dla maluchów!
Ja zupki gotuję na dwa dni i nie jest to jakiś problem dla mnie, wrzucam warzywa, kaszę, mięsko, gotuje, włączam blender i jest zupka, przyzwyczaiłam się. Myślałam o słoikowaniu ale mam słoiczki po chrzanie od mamy i będą git.Dziecko mi nie śpi po n ocy, znaczy śpi, ale się wierci zębów brak.
Pasi niektórzy rodzice są niereformowalni, ja znam ponad roczne dziecko kąpane w pokoju w wanience za małej dla niemowląt. A i pokój do remontu

Właśnie lunęło i to ostro, a było tak pięknie....

Ostatnia edycja:
Witam i ja... podpinam się pod życzenia Paulinaa i dziękuję. Matko 7 miesięcy temu dokładnie o tej godzinie mialam już serce w gardle. Tymek urodził się o 8.45
A teraz ja piję kawkę a on bawi się klockami ;))

yol_a dzięki

Miłego dnia!

Witajcie
nie idzie mi ranne wstawanie a muszę się przyzwyczaić do rannych pobudek ehhh
za to Jasiowi idzie, wstał o 5 i podziękował za spanie padł chyba koło 7

E: a i u nas wanienka już dawno na strychu młody tak chlapie nogami bez przerwy jakby w niej chodził i kępiemy w dużej wannie narożnej i chlapie po wszystkim chyba go tego nauczylisy i teraz mamy

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry