aga23
Fanka BB :)
dziekujemy za zyczonka!!!!!
Dziewczyny robiłyscie moze same dzieciolkom deserki z owoców?bo mojej niuni tarte surowe owoce nie smakuja zastanawiam sie czy je gotowac czy jak?????podopowie ktos??????PLIS;-)))
Ja robiłam deserki nawekowałam chyba ze 40 słoiczków takze zime przerzyjemy z deserkami a potem znowu swierze warzywka i owocki.
Robiłam kilka rodzai : 1.banan 2.banan-marchew-jabłko 3.Marchew z jabłuszkiem 4. Samo jabłuszko 5. Banan -nektarynka. I cos z agrestem na potem
Wszystkie owocki trzeba rozgotowac do miekkosci najdłuzej gotuje sie marchew , jabłuszko pare minutek banan i nektarynka w mgnieniu oka ;-) Potem zmiksowac przełożyc o słoiczków i zawekowac . Powodzenia bo pracy niemało Ale warto
e zapomniałam Wam napisac w Pl niby panuje ospa . Moja siostra ma ja własnie od wczoraj i jej 2 tyg córeczka. Oliwka lezy w szpitalu z moją mamą a siostra niemoze z nią przebywac. Heh lekarze mysleli ze mała ma pęcherzyce a siostra zapalenie piersi. Ale zmienili zdanie jak wracała od lekarza zemdlała na chodniku wózek z Oliwia sie przewrócił ale naszczescie tak ze nic sie jej niestało i niewypadła z niego. Jacys przechodnie zadzwonili po erke bo niemogli jej ocucic i w szpitalu stwierdzono właśnie ospe. Masakra a starsza córka Amelka ma 2 latka tez z ospa w domu od tygodnia.
Ostatnia edycja: