reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2010 !!

reklama
Witojcie :-) Strzelę se w łeb chyba albo napiszę knigę "moje życie z robalami". Już mam załamkę. Chałpę to niedługo będę miała sterylną:wściekła/y: Z mołami się użeram już któryś miesiąc a odkąd się tak uffowato zrobiło przybyły do mej kuchni takie malutkie corne chrząszcze:angry: Za diabła nie wiem co to jest ale dzisiaj zrobiły mega nalot i już nie jeden czy dwa ale dziesiątki:wściekła/y: Przez okno chyba welazły albo cuś:crazy: Zaczynam się jak zawodowy kiler :sorry2: Tyle tych poczwar zabijam:blink: Kupuje rajdy srajdy i wsio na nic :wściekła/y:

Na śmierć to póki co zabijam ja:rofl2: I siem tu nie śmiać bo jestem weri groźnos:tak: Tylko pisać mi co to są ? :-) Może to są dzieci od mołów?:-D Albo moły niedorozwinięte?:happy:
Kurka zalazłam do kiczena na minutę i już cztery morderstwa popełniłam! Ratunki zaraz mnie trafi pierun!!!!

Ostatnia edycja:
Uff, ale fajna pogoda. Chyba jakaś masochistka zemnie bo ja taką uwielbiać, tylko, ze .... no właśnie HELP małej zsypało całe plecy( a raczej górna cześć) + ramionka, małe czerwone kropeczki. Brzuch , buzia i ręce czyste. Czy to może być od słońca ? Miała moze tak któraś z Was?

Mój K ostatnio był zsypany tylko , że brzuch, ramionka i uda z tyłu i tak miał przez 3 dni, byłam z nim u lek i kazała wykapać w kali i ładnie zeszło.

Ale mnie mój M wku....przed chwilą:angry: on wiecznie czegoś szuka, i zawsze na mnie zgania, że to napewno ja mu gdzieś przełożyłam, to się chyba już nie zmeni, ale mnie to wnerwia:crazy:

życzę spokojnej Nocki

pobudka:-)
widze, ze ja znowu tu pierwsza:-p co robicie, karmicie dzieciaczki:-p

Melduje, ze Olus po razpierwszy od miesiąca nie dokuczał mi w nocy:-Dalbo mama była tak zmęczona, ze nic nie słyszała;-):-p
Na noc dostał całą butle kaszy 180 ml , spał do 3-ciej. Potem wypił 120 ml mleka i spał juz do 6-tej.
A wcześniej nie chciał jesc w nocy.....

Agagsm- gratki dla przyjaciółki.
Jeszcze odnośnie spania- to śpimy przy zgaszonym świetle, ale na początku-chyba dobre 3 miesiąca musiała świecic się lampka. Mama nie widziała, czy dziecko śpi:-D:-p
morka- powodzenia, w tej nierównej walce z robalami;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Dzien dobry!
MOja dzis rekord pobila...o 20 dostala kaszke i do 6 spala!!!!! normalnie szok! jedzac sniadanko dzis mi przysypiala wiec jak zjadla mialam nadzieje na jeszcze troche snu i co? polozylam ja prawie juz spiaca i wariuje w lozeczku mala cwaniara :) nie ma zamiaru spac dalej cholerka :) ale pewnie ja sie zdaze rozbudzic i ona zasnie...zawsze mame tak w konia robi...Wczoraj w ogole moje dziecie jakies niedokarmione bylo...jadlo jak nigdy :) nic tylko sie cieszyc.

Milego dzionka wam zycze
czlapie po kawe.

Do góry