jola.24
Fanka BB :)
Boooosshhheee co za dzien wróciłam z tego miasta choc ledwo.
Najpierw jezdzilam w kolko bo nie mialam gdzie zaparkowac, potem Olek sie jakiegos faceta na poczcie przestraszyl i zaczął wrzeszczeć(byłam przy okienku) , potem w sklepie musialam go nosic a ten sciagal szystkie ubranka z wieszaków i mial nieziemski ubaw przy tym, potem zatrzasnęłam kluczyki w samochodzie facet mi szybe wyjal i wlazl do srodka i wrocila....jestem w domu...wkoncu 13-ty, jak widac na zalaczonym obrazku nie tylko piątek jest pechowy
Podwójne gratulacje dla Tymcia
Tysiolek ja bym pojechala do lekarza ale ja panikara to nie ma sie o sugerowac.
Ide kawy sie napic...aha i wystąpił u mnie dziś syndrom LENIA PATENTOWANEGO i pierwszy raz Olusiow ubranek nie wypprasowalam tylko w suszarke wrzucilam i poskladalam....T będzie ze mnie dumny.... zawsze chcial zebym to zrobila
Najpierw jezdzilam w kolko bo nie mialam gdzie zaparkowac, potem Olek sie jakiegos faceta na poczcie przestraszyl i zaczął wrzeszczeć(byłam przy okienku) , potem w sklepie musialam go nosic a ten sciagal szystkie ubranka z wieszaków i mial nieziemski ubaw przy tym, potem zatrzasnęłam kluczyki w samochodzie facet mi szybe wyjal i wlazl do srodka i wrocila....jestem w domu...wkoncu 13-ty, jak widac na zalaczonym obrazku nie tylko piątek jest pechowy
Dziękujemy za życzonka!
U nas też padało 10 minut ale nie powiem coś się chlodniej zrobiło bo jakiś wiaterek jest ale cudow nie ma
Ogłaszamy, że w dzień urodzin 6 miesiąca mamy też ząbka na dole!! :-):-):-)
Co do pór posiłkow to my też w większości cyc więc ciężko połapać ale deserek owocowy jakoś kolo 11.00 i obiadek w południe, czasem kaszka wieczorem ale upały i wiyjazd nad morze też pozmieniał wszystko.
Podwójne gratulacje dla Tymcia
Tysiolek ja bym pojechala do lekarza ale ja panikara to nie ma sie o sugerowac.
Ide kawy sie napic...aha i wystąpił u mnie dziś syndrom LENIA PATENTOWANEGO i pierwszy raz Olusiow ubranek nie wypprasowalam tylko w suszarke wrzucilam i poskladalam....T będzie ze mnie dumny.... zawsze chcial zebym to zrobila