reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2010 !!

Boooosshhheee co za dzien:wściekła/y: wróciłam z tego miasta choc ledwo.
Najpierw jezdzilam w kolko bo nie mialam gdzie zaparkowac, potem Olek sie jakiegos faceta na poczcie przestraszyl i zaczął wrzeszczeć(byłam przy okienku:sorry2:) , potem w sklepie musialam go nosic a ten sciagal szystkie ubranka z wieszaków i mial nieziemski ubaw przy tym, potem zatrzasnęłam kluczyki w samochodzie:wściekła/y::wściekła/y: facet mi szybe wyjal i wlazl do srodka:no: i wrocila....jestem w domu...wkoncu 13-ty, jak widac na zalaczonym obrazku nie tylko piątek jest pechowy:nerd:

Dziękujemy za życzonka!
U nas też padało 10 minut :baffled: ale nie powiem coś się chlodniej zrobiło bo jakiś wiaterek jest ale cudow nie ma :rofl2:
Ogłaszamy, że w dzień urodzin 6 miesiąca mamy też ząbka na dole!! :-):-):-)

Co do pór posiłkow to my też w większości cyc więc ciężko połapać ale deserek owocowy jakoś kolo 11.00 i obiadek w południe, czasem kaszka wieczorem ale upały i wiyjazd nad morze też pozmieniał wszystko.

Podwójne gratulacje dla Tymcia
Tysiolek ja bym pojechala do lekarza:sorry2: ale ja panikara to nie ma sie o sugerowac.

Ide kawy sie napic...aha i wystąpił u mnie dziś syndrom LENIA PATENTOWANEGO i pierwszy raz Olusiow ubranek nie wypprasowalam tylko w suszarke wrzucilam i poskladalam....T będzie ze mnie dumny.... zawsze chcial zebym to zrobila:-D:-D:-D

reklama
Babki już po chrzcinach oświećcie tępotę ale coś się kupuje Małej? jakoś "świecę" czy cóś?
w sumie to podpytaj się chrzestnych czy kupują chrzestny świecę a chrzestna szatkę do chrztu powinna kupić ale jak nie wiedzą to nie kupią ;) jakby co możesz ty wybrać co Ci się podoba i kupić :)

kurcze martwie się wiecie..... wykapaliśmy Amelke i ni z tąd ni z owąd płacz przerwźliwy, zaczeła isę mocno slinić i tak dziwnie sapac bużką, oddycha buxka a nie noskiem a niby ma czysty nei wiem co jest?! M próbuje ja uśpic ale boje sie bo tak chwilami jakby tchu jej brakło..myślicie ze jechac na Izbę czy poczekac co bedzie? wykąpałam ją w nowym płynie do kapieli, ale chyba tak szybko by jakas reakcja alergiczna nie wyszła co?
a nie zachłysnęła sie czy coś ? albo wzięła bo buzi rączkę i gorzkie coś było a może się przestraszyła czegoś bo mój ostatnio się boi jak woda leci i wpadł w paniczny płacz :sorry2:jakby co podjedz do przychodni dyżurującej tam gdzie należycie

Aga23 zdrówka dla małego....podróż 24h masakra :szok:

Jola współczuję :sorry2:ja też jakiś taki dzień pechowy mam

Ostatnia edycja:
Nadineczka kup jej dwa bronki :-D
Jola to cię faktycznie trzynaście złapało:happy:
Kaja sto lat dla Tymka:-)
Ja małą uspałam a teraz znowu rycy i pieron wie o co jej kaman:sorry2:

Kaja to drugie gratulacje...
Jolcia777 posłałam maila :)
Jola24 co z dzień, ale pech...
Tysi ja bym poobserwowała małą, jak w godzinę od tej akcji jeszcze takie sinienie i problemy z oddechem bym jechała na IP...

a ja muszę się za pakowanie zabrać.... bo w czw. nad morze w nocy gnamy....

Tysiolek nie wiem co Ci poradzić ale jak się nie uspokoi przez jakoś godzinkę to ja bym jechała bo to jednak jest oddychanie.

Babki już po chrzcinach oświećcie tępotę ale coś się kupuje Małej? jakoś "świecę" czy cóś?
chrzestni kupują:tak:
Melduje sie i ja :):)

Dojechalismy do PL cali i zdrowi ale niemal ugotowani :szok: Normalnie podroz zajmuje nam 11 godzin a teraz az 24 :szok::szok::szok: Damian strasznie płakał bo gorąco nie było czym oddychać. A teraz meczymy sie z 3-dniówką :no::no::no: Gorączka prawie pod 40 stopni juz 2 dzien i dzis okropna wysypka ale lekarz mowi ze do jutra powinno byc ok.
ojej to nieciekawie:sorry2:
juuuuhuuu pada u nas !
ale powietrze cudowne - wszystkie okna mam pootwierane na maxa i chłone to zimne powietrze mmmmmm wspaniałości - nie myślałam ze tak z deszczu moge się cieszyć hihih

kurcze martwie się wiecie..... wykapaliśmy Amelke i ni z tąd ni z owąd płacz przerwźliwy, zaczeła isę mocno slinić i tak dziwnie sapac bużką, oddycha buxka a nie noskiem a niby ma czysty nei wiem co jest?! M próbuje ja uśpic ale boje sie bo tak chwilami jakby tchu jej brakło..myślicie ze jechac na Izbę czy poczekac co bedzie? wykąpałam ją w nowym płynie do kapieli, ale chyba tak szybko by jakas reakcja alergiczna nie wyszła co?
jechałabym bez zastanowienia:sorry2:

Dziękujemy za życzonka!
U nas też padało 10 minut :baffled: ale nie powiem coś się chlodniej zrobiło bo jakiś wiaterek jest ale cudow nie ma :rofl2:
Ogłaszamy, że w dzień urodzin 6 miesiąca mamy też ząbka na dole!! :-):-):-)

Co do pór posiłkow to my też w większości cyc więc ciężko połapać ale deserek owocowy jakoś kolo 11.00 i obiadek w południe, czasem kaszka wieczorem ale upały i wiyjazd nad morze też pozmieniał wszystko.
gratulacje:-D
Tu też chciałam się przywitać bo dopiero do was dołączyłam:blink:
Kaja sto lat dla Tymcia!
andzia76 baaardzo zazdroszczę deszczu!

My od 1,5 tygodnia tylko na butelce i teraz to wygląda tak: 8- butla 180, 12- kaszka na 150ml, 15:30- butla 150, 18- słoiczek (obiadek lub deserek), 20- butla 180 z kleikiem. I śpi do 8 rano z kilkoma pobudkami na picie.
witaj:-)

Aaaaaa Alan jest dzisiaj marydnyyyyy:baffled:troche pośpi i dalej marudzimy:baffled:ząbki upał?ja chce mojego spokojnego Alanka:sorry2:

Nadia jeszcze ci do świecy - to chrzestny kupuje, ale trza mu powiedzieć, bo nasz by nie wiedział...
a szatkę mama chrzestna, ale też jej trza powiedzieć....
Morka widzę, że Bunia rządzi....
Aga23 współczucia...
Nuluska witaj raz jeszcze!!

A ja kupiłam sama szatkę i świece, chrzestni przyjdą na gotowe....;-) u mnie ta imprezka za 3 tygodnie

Tysiolek, i co z małą?

U mnie sie napadało az 15 min i po deszczu.. a ja okna dzis pucowałam:dry:

Do chrztu chrzestny kupił i szatkę i świecę.

aga23 to podróż mieliście...ale wkońcu na miejscu:-)
patrysia masz cudnych facetów:-)
KlaraM udanego pakowania;-), ja wolę pakować niż rozpakowywać..
Tysiolek daj znać co z Amelcią

Dobrej Nocki Wszystkim

Mam jszcze pytanie się nie śmiać please..do mam które śpią w pokoju z dzidzią czy śpicie przy zapalonej lampeczce czy w ciemnościach całkowitych:sorry2:???

Ostatnia edycja:
reklama
Aga 23 witaj odpoczywaj!
Tysiolek jak Amelka oby to nie było nic poważnego!
Nadineczka! jejku co wy ją tak skracacie?:) u nas chrzestna szatkę a chrzestny świecę, z tymże szatkę zamawiałam ja ajej wysłaąłm mailem nr konta do wpłaty:) tak chciała bom ja wybredna:)
Kaja gratulujemy ząbka!

Do góry