reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2010 !!

lo matko u młodego w pokoju 33stopnie, polożyłam go u nas w sypialni z wiatrakiem jak chcę koniec upałów, godzinę siedzieliśmy na balkonie bo byl cień i wiaterek a potem ewakuacja:(
dziś robię NIC nie sprzątam, bo robiłam wczoraj, światlo w lodówce, ale że m mi kasę wypomniał a zarabia teraz 5 razy tyle co ja, to kij mu w oko mogę dziś być głoddna mam wafle ryżowe, marchewki i jogurt hhi ciekawe co on będzie jeść bo ja kasy nie mam

reklama
:-Dwitajcie laseczki po weekendzie:-D
Najlepsze życzenia dla pół-roczniaków:tak::-D

Mały dziś marudził od 2-giej w nocy. Zresztą marudzi co noc:no: pobudki mam co 15-30 minut. Dostanie smoka, pośpi trochę i znów pobudka.
Dziś rano miałam szkolenie w pośredniaku. Mały po raz pierwszy został u "obcej" osoby (naszej znajomej):-p i chyba mu się podobało bez mamy i taty :-p:-D:-D:-D
Po powrocie położyliśmy się do łóżeczka i odsypialiśmy nocke. Spałam ponad 2 godziny i dopiero co się obudziłam:-p:-D
Zaraz zbieramy się na jakieś zakupy. Jak tu iść w taki upał.... ale w lodówce tylko "światło" i pingwiny harcują:-p

Dzień dobry :-)

Wpadam na chwilkę, stresu się dzisiaj najadłam, bo nam lapek padł i już myślałam, że wszystkie zdjęcia zrobiły baj baj.
Na szczęście M zreinstalował system i teraz bawię się ustawieniami, bo oczywiście wszystko posprzątane, na nowo trzeba instalować, no i uparłam się, że dzisiaj zrobię do końca porządek ze zdjęciami, żeby już nie musiała się stresować.
Weekend mega robotny, chyba mi coś na głowie siadło, żeby cały weekend zapierdzielać, ale za tydzień wyjeżdżamy, więc będę odpoczywałą :-)
Wczoraj zaliczyliśmy pierwszy samodzielny obrót na brzuszek :tak::-) I stópki coraz częściej są w łapkach :-)
A poza tym Hiszpania wygrała hurrraaa :tak::tak::tak:

Pasi - gratulacje obrotowe.

My chyba zaczniemy stosować różne rady dot snu, bo Staś nawet jak noworodkiem był to tyle razy w nocy nie wstawał....

rozpływam się nienawidzę lata!!!!!!

Polcia też ma problem głównie w nocy nie może spać i tak się bidulka męczy :-(

miłego deszczyku gdzieś, kiedyś ...

Widze ze dzieciaczki mają problem ze spaniem w nocy w te upały,Moja tez kreci sie , wierci spac nie moze

Dziewczyny moze ktoras wie jak długo mozna sie starac o 1000 zł z gminy za urodzenie dzieckaDo 12 miesięcy od urodzenia????

reklama
Malwina zgadza się do 12 miesiecy od urodzenia bobasa także maszjeszce sporo czasu :-)

ja juz okupiona po zakupach, wymęczona ide sie kąpac i przed tv z M jakiś filmik obejżeć :-)

Pasi dobrze ze zdjęcia uratowane :-) nagraj szybko bo nigdy nie wiesz kiedy lapik znowu padnie - złosliwe sa te rzeczymartwe niestety :-)

aha a ja się zastanawiam nad kupieniem blendera i nie wiem czy kupić sam blender czy np taki z bajerkami ?! co uważacie?
BLENDER PHILIPS HR 1372 KRUSZY LÓD 700W P-ń 24h (1120098728) - Aukcje internetowe Allegro

Do góry