reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2010 !!

Ja znowu szybciutko bo jeszcze w pracy.
Dzieki dziewczynki za odpowiedz odnosnie fotelikow.
Jolcia ja to sobie nie wyobrazam jak taki fotelik do 36 kg czyli w zalozeniu producenta do ok 12 lat tak? Wyglada po takich hmm...8 latach;-)
My zdecydowalismy ,ze bedziemy kupowac ten do 18kg.
Minnie gdzie ty u diabla ten deszczyk mialas???????DAWAJ mi go tuuuuuuuu!!!!:-D

Mam dokladnie takie samo zdanie patrzac na mojego bratanka 10-cio letniego. Tez kupujemy do 18kg
....a i chcialam napisac ze T z Olusiem przyjechali do mnie wprzerwe i kupilismy puzle na podloge i krzeselko do karmienia jak wroce do domku to wam sie pochwale.... a tymczasem pa pa

reklama
kto nie ma jeszcze szczęki? widzę że Pasi i Justyś ktoś jeszcze szczerbaty?

Nadineczka my tez zupełnie szczerbate jestesmy - tzn ja mam jeszcze kilka ale Mała ni hu hu :-) górna prawa jedynkla jest widoczna ale cały czas w błonce dziasełka - nie wiem kiedys ię wkońcu przebije - ale na dole cisza :-) wiec się nie mart nie jesteś sama :-)

Kaja tez nie przepadam za klimą - ewentualnie w aucie - ale w domku lubie miec okna i drzwi pootwierane i czuć przeciąg na pleckach hihi :-)
ja tam nie narzekam - uwielbiam taki upał - fakt w pierwsze 2,3 dni cierpie ale potem organizm mi sie przestawia i nawet mało co się poce :-) noooo chyba ze M się do mnie przylepi a on tak grzeje ze nie jedna farelka przy nim wysiada ! :szok:

Mari_anna dlaczego jeszcze tylko 3 tygodnie tego raju?

jola.24 ja jeszcze nie mysle o wymianie - po piersze - Amela ma dopiero 7 kg to jeszcze za mała do nastepnego po dwtugie - nie wystaje jej głowa - jeszcze ma jakieś 5 cm zapasu wiec po co się spieszyć z nastepnym - ale fakt - tez kupie raczej te do 18 kg bo niech mi nie pasuje to co zrobie? a tak będzie mozńa kupić następny :-)

no nic..dziecko już wykapane, uspine przez tatusia - ja wykapana , jedzonko zamówione hihi - mam mega ochote na tortelinie z łososiem i sosem śmietanowym - M zamówiłam a sobie sałatke ale troszkę mu tego makaronu powyrzeram hyhyhy - ja całego nie chciałam bo za dużo kalorii :crazy::rofl2: i czekamy na meczyk :-) już jestem ciekawa czy faktycznie Hiszpania typowana wygra czy będzie niespodzianka :-)

Miłego wieczorku Kochane :-) i wiaterku chłodnego zycze :rofl2:

Witam się wieczorkiem:-)
myweekend spedzilismy u rodzinki nad morzem dogadaując szczegóły chrztu, wreszcie udało nam się ustalić datę na 1 sierpnia, a dziś już w domku napuściliśmy wody do baseniku i nasze maleństwo miało super uciechę, dziś też inauguracja i pierwsza noc Kostka w jego pokoju a nie w sypialni rodziców:szok:

... no to lece nadrabiać co się działo i zaraz wracam:-)

Kaja ,Tysiolek pozyczcie troche przeciagu...ja okna zamykam bo chlodniej ,....jak otworze to mi jakies kurtwa afrykanskie powietrze sie do domu pcha...Nawet nie gotujemy od kilku dni bo to bylo by samobojstwo....grillujemy wiec sobie i salatki wpierdzielamy;-)

Najlepsze dla maluchów Klary i agabar77:-):-):-)

nadineczka u nas też ciągle zębów brak, choć od kilku dni Kostek bardzo marudny, ciągle w pada w płacz i ma trudności z zasypianiem :confused: nie wiem czy to nadchodzące ząbki czy reakcja na upały:baffled:
od 2 dni dołączył też do maluchów śpiacych na brzuchu i teraz cały czs tak się układa (a pomyśleć ze 2 miesiące temu nie chciał leżeć na brzuchu ani minuty!!!)
za to często ulewa bo jak tylko się przekręca z pełnym brzuniem to wiadomo...
no i zaczą budzić się w nocy :baffled: uspakaja go butelka z woda więc może to jednak upał a nie zęby????:confused: ciężkie nocki teraz mamy:-(

fotelik już zmieniliśmy, ja też jestem zdania że jak coś jest do wszystkiego to do niczego! Zdecydowaliśmy się na romera do 18 kg, dobrze wypada w testach i miał miększy i wydajem mi się lepiej trzymający zagłówek niż maxi cosy

heloł babeczki!!!

A my cały weekend poza domem.
Wczoraj bylismy się pożegnać Z tesciami bo wyjezdzali dzisiaj na urlop na 3 tygodnie, a dzisiaj bylismy u moich i na zakupach.
Kupilismy Z strój kąpielowy i ponton w którym dzisiaj się kąpała. Ale jej się podobało:szok:

M poszedł do kumpli oglądac mecz, chociaż nie lubi piłki:rofl2:

a ja nadrabiam bb:-)

Tysiolek - arbait, arbait, arbait. Wstawanie o 6 rano i powroty do domu o 17, zakupy, potem kąpiel Małego, gotowanie obiadu na następny dzień, spanie o 22 itd... a w weekend nadrabianie zaległości w domku.

Nasdineczka my tez szczerbaci:tak:

Dorcia nam sie po 2 nic nie działo z kupalkami:tak:

A ja lubim latoooooooooooooo,zeby ty:tak:lko za tydzien nad morzem było ładnie.

reklama
Asiax fenkju, pojechałam i kupilam jeszcze dwie puchy jedynki, a kupka ładna była na wieczor jak mu matka zapodała krem z śliwek z jabłkami:)
co upału to ok jak jest na dworze ale nie w domu u młodego 30 stopni nadal dmuchawa chodzi ale to chyba nic nie daje
D E S Z C Z U!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

Do góry