reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2010 !!

Witojcie
Za wiele nie napisze bom padnieta.
Na aktywnosc z mojej strony pryjdzie czas w tygodniu.....ale czytam, czytam.....nie obgadywać mnie!!:errr:

Ps Łłłłło matko morka co sie Marianowi porobiło????

reklama
Hej ho, hej ho, do łóżka by się szło ;-)
Zaraz idę, tylko się przywitam, powiem, że dzień był bardzo zajęty, wyszorowałam całą łazienkę, wzięliśmy pod uwagę psa (kąpiel, ząbki, pazurki), zrobiłam ciasto, które nie wyszło :baffled:, ale jutro zrobię je jeszcze raz, z pewnymi modyfikacjami ;-), a potem byczyliśmy się na ogródku u sąsiadów :tak: O jak mi pifffko dzisiaj smakowało :-D
No to zmykam do mężulka, dobranoc mamusie :-)

Ja tez wpadłam tylko się przywitać a właściwie pożegnać już dziś.
Niestety ostatnio rzadko bywam bo czekamy na ząbka a to czekanie dla małego chyba musi byc bolesne bo marudna z niego straszna,tak że wybaczcie nieobecność.

Wszystkiego naj dla solenizantów Sto lat!

Witam się znowu pierwsza!!!!!

a Wy dziołchy śpicie?;-)

Wpadłam teraz , bo nie wiem co dzisiaj bedziemy robić, bo nie mamy zadnych planów
No ale jest tak gorąco ze pewnie bedziemy w domku

A my z klimatyzacją mamy około 30 stopni, a gdyby klimy nie było to ja nie wiem chyba cały dzien w wannie:-)

druga druga druga:-)

Klarusia nasza Ty kochana wśystkiego najlepśego w dniu "18" urodzin :-D

gorąco, upał buuu do dupy ja nie chce lata:wściekła/y:

nawet dzieciątko mi źle śpi o mnie nie wspomnę a o moim chłopie tym bardziej (tylko że on wtedy szaleje:zawstydzona/y:):-p

miłego dzionka

kto nie ma jeszcze szczęki? widzę że Pasi i Justyś ktoś jeszcze szczerbaty?

Ale duchota - moja też dziś pobudna 7:30 bo sypialnia od wschodu i gorącoooooo wrrrr - teraz Miśka leży przy balkonie w samej pieluszce i bawi sie firanką, bo tam wiaterek wieje i jest jej chyba lepiej - poza tym ma nowy sposób zasypiania - przytyla się do tych firan, szarpie żeby odpiąc z żabek choć trochę i sie wtedy owija i zasypia i wczoraj to nawet 2h tak spala :) mama zabrała jejj gazety taty więc chyba na drzemkę się wybiera;)
kocham lato, ale kurcze klimy w domu nie mam, a by sie przydała;P
laseczki miłego dnia!

Klara ty urodzinowa dziś?? No to wszystkiego najlepszego i pociechy z synusia (i męża)!!!;))

Hejka!
Ja nie narzekam... ale też nie mieszkam w bloku to może nie mam wyobrażenia. Nie mam klimatyzacji mam duzy orzech :-D ale klimy nie lubię. Czuję się jak w puszce wówczas, w Atenach rok temu w hotelu chłodno ale co za przyjemność miec zamknięte okna i drzwi szczelnie i siedziec? Jakaś staroświecka jestem:-D Lubię powiew wiaterku, natury - nawet jeśli ona gorąca :-p
nadineczka:szok: wolisz mrozy jakie były w styczniu:confused:.
Tymek chyba zaczyna ząbkować bo marudny bardziej a po wieczornej kuleczce chamonille przespał pieknie całą noc - znaczy ulżyło biedakowi.

Polecam lody i mrożoną kawę, miłej niedzieli!

Witam się znowu pierwsza!!!!!

a Wy dziołchy śpicie?;-)

Wpadłam teraz , bo nie wiem co dzisiaj bedziemy robić, bo nie mamy zadnych planów
No ale jest tak gorąco ze pewnie bedziemy w domku

A my z klimatyzacją mamy około 30 stopni, a gdyby klimy nie było to ja nie wiem chyba cały dzien w wannie:-)

A włączyłaś klimę? ;-) ;-) ;-) (albo jest uszkodzona albo za mało wydajna) A ja nie mam klimy w domu i mam 23 st ;-) ;-) ;-)

Juz zdążyliśmy wrócic z kościółka a teraz kawa i Makłowicz.

Polecam lody i mrożoną kawę, miłej niedzieli!

Ja pije gorącą kawę i zagryzam tiramisu ;-) (kupionym w promocji w PIP - pycha).

Klara - spełnienia marzeń.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witajcie !
Jak dobrze ze jest bb i Wy kochane,bo inaczej byłabym skazana na samotność.Mały śpi a Z pojechał do teściowej i zostałam sama,ale to może i dobrze odpocznę psychicznie od tego mojego dziada:-D.
Chociaż z drugiej strony to jestem na niego z zła bo jeden dzień wolnego ma to zamiast spędzić go z nami to on do mamusi pędzi:wściekła/y:a szyszka mu w d...!

Klara wszystkiego co najlepsze i sto lat !

Ja też popijam kawkę i wcinam sernik na zimno ale nie mojej produkcji tylko zakupiony.

Nadineczka tak my również szczerbaci jeszcze,ale oby jak najszybciej to się zmieniło

Miłej niedzieli laseczki.

reklama
Witam się w upalny dzionek, dobrze że chociaż w domu da się wytrzymać.
Smaka mi narobiłyście na lody, dobrze że mam i nie muszę do sklepu lecieć.
Wczoraj robiliśmy grilka, mięsko zostało to obiad mam z głowy.
Moje dziecko ma wilczy apetyt i to w taki upał, je co 2 godziny i na śniadanko musi być już kasza, bo mlekiem się nie najada i nie dość że przesypia całe nocki to wczoraj w dzień spał 2x po 2 godz, 1x godzinę, i 1x 30 min i na noc zasnął o 20, dzisiaj też śpi już drugi raz.

Klara - 100 lat, pociechy z synusia i cierpliwości do męża!

Najlepsze życzenia dla wszystkich półroczniaków!

Miłej niedzieli życzę.

Do góry