reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2010 !!

Sylwia - namiocik superancki
Roxeen - świnka ze mnie bo zapomniałam napisac - GRATULACJE ! BARDZO ŁADNE OCENY OBY TAK DALEJ
U nas o 5.20 na termometrze było 28 stopni

reklama
Witojcie kobity

Mam nadzieje, ze jeszcze zyjecie i komary z Was wszystkiego nie wyssaly :-D

U nas dalej pada. "Dziad" moj zaspal dzis do pracy. A mial sie dzis isc pytac o podwyzke.
To znaczy obudzilam go jak zwykle i poszlam dalej w kime, on niestety tez :nerd:

Dziecie me jakies wybredne sie zrobilo. Dynia z ziemniaczkami jest juz bee, wcisnelam tylko pol sloika, kleik ryzowy tez beee, zjadl pare lyzeczek. A w nocy budzi sie na jedzonko punktualnie o 0.30. I nie moge zrozumiec do tej pory, czemu ladnie przesypial, a teraz sie budzi :confused:

Mam dzisiaj mega lenia.

Roxeen - gratuluje udanych zaliczen

Paulina - super wiesci

bibik - tego z kreacjami za zeba nie slyszalam :-)

Kacha - szukaj, a znajdziesz :-D

Milego dzionka

Dziewczyny dzięki za linki, czechow ten wygląda torszkę jak puszka, nie chcialam tak zabudowanego, sylwia - ten od ciebie link już wygląda ciekawie choc myślałam o jeszcze mniejszym daszku, taki o połowe mniejszy. Baseny są takie no ale basenu z daszkiem nie chce.
Pewnie go kupie jak nic innego nie znajdę choć mam obwy czy pod tym nie będzie za gorąco. Coś na plaży trzeba mieć. Bo w sumie to nie wiadomo od czego się bedziemy chornić od słonca bardziej czy od wiatru. Ot... polska plaża. :tak:
Matko dzis kolejny upał - no fajnie, ale czemu zaraz u nas skrajności muszą być.:baffled:
Jakoś się trzymajcie!

edit: nie wiedziałam, że na allegro jest taki dział plażowy ;) już widzę dużo takich namiocików bardziej odkrytych, dzięki sylwia.

Ostatnia edycja:
Dziewczyny dzięki za linki, czechow ten wygląda torszkę jak puszka, nie chcialam tak zabudowanego, sylwia - ten od ciebie link już wygląda ciekawie choc myślałam o jeszcze mniejszym daszku, taki o połowe mniejszy. Baseny są takie no ale basenu z daszkiem nie chce.
Pewnie go kupie jak nic innego nie znajdę choć mam obwy czy pod tym nie będzie za gorąco. Coś na plaży trzeba mieć. Bo w sumie to nie wiadomo od czego się bedziemy chornić od słonca bardziej czy od wiatru. Ot... polska plaża. :tak:
Matko dzis kolejny upał - no fajnie, ale czemu zaraz u nas skrajności muszą być.:baffled:
Jakoś się trzymajcie!

Może rzeczywiście trochę - wszystko zależy czego szukasz - na allegro jest tego od pyty więc na pewno znajdziesz coś dla siebie.

witam sie

Dziewczyny jak Wy to robicie ze od samego rana macie czas na BB????
Ja dopiero teraz siadłam na chwilę , bo Z ma pierwszą drzemkę

A my wczoraj zakupiliśmy klimatyzator, bo normalnie jeszcze wieczorem było ponad 30 stopni w pokoju, a teraz juz o niebo lepiej, zwłaszcza ze dzisiaj jeszcze cieplej:szok:

nocka jak zwykle 4 pobódki:szok:chyba sie musze do tego przyzwyczaic, ze córka nie chce zeby mama się wyspała:no:

Idę zjesc sniadanie i posprzątać, bo za duzo czasu nie mam az 40 minut!!!

Miłego dzionka:-)

aha

Roxeen podziwiam i gratuluje
bibik ja słyszałam ze jak mama znajdzie zęba to nowy fartuch jej sie nalezy:-)
Paulina to dobrze ze wszystlo dobrze:-)

Matko kochana, jeszcze nie ma 10.00 a w domu już 27 stopni, a ze mnie się leje.
Gdyby nie to, że idziemy dzisiaj do lekarza, to w ogóle nie wychodziłybyśmy z domu.
Ale jestem w szoku. Wczoraj zaszłam do przychodni zapytać, czy waga już działa, spotkałam naszą słynną lekarkę i powiedziała, że dawno nas nie widziała, żebyśmy dzisiaj przyszły to nas zbada. No i super, bo szczepienia mamy dopiero w lipcu a nie zachodziłyśmy do przychodni, bo nic nam się nie dzieje, ale zajrzeć na małą nie zaszkodzi :-)
I w końcu się dowiem, ile klopsik waży :-D

właśnie - morka złaź i podaj coś do picia od wiw bo o suchym pysku siedzie. Normalnie jakbym sobie szklanke zimnego piwa wypila to szok. Muszę to obmyslec... w koncu T spi dlugo po pierwszym zasnieciu to moze by sie jakos dalo, nie?
no i co skusiłaś się? ;-)

gorąco bleee rozwieszając pranie sama się w nie owinęłam bo takie fajne zimne :-)
poczytałam ale nie chce mi się pisać bo klawiatura mokra ale wsio w miarę ok więc na razie pa pa

aha czy ubierając kieckę naszym córcią to pod spód zakładacie coś jeszcze czy tylko samą pieluchę? to jak jej się zawinie kieca to będzie wsio widać ;))))))

reklama
DZIEŃ DOBRY:-)

O mamooo jaka duchota:baffled:

Zdrówka dla dzieciaczków BIBIK:-(
GRATULUJE kolejnych zebolków:-)

A co do pampersów 3 do 4 ja widze różnice:tak:są szersze w pasie(nieobciskają tak Alanka i śmiało jeszcze za luźne jak nie teges zapne)szersze w nóżkach i nieco dłuższe:tak:

Ostatnio duuużo byliśmy na dworzu była u mnie koleżanka tak więc miło spędziło się czas a potem miałam na nowo wgrywane Windowsa i musze wszystko na nowo wgrywac:baffled:

Alanek śpi mi całą noc z czego ja happy na maksa:-)
Dominiś słówka super łapie dogadać się idzie z nim już słownie:-)

No to tak po krótce co u nas:-p

Do góry