reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2010 !!

wiw - dziekuję, przemyślę.. :tak: narazie poszukuję na allegro jakiegoś daszku, parawaniku - niech mi ktos pomoże.... Takie wiecie... coby na plazy postawic i cień był dla małego. Ale nic wielkiego, cos mini, żeby nie dygać na plaże tobołkow.
Wybieramy się na północ ale w stronę Gdańska - więc sorki Szczecin innym razem, ale to piwko korci.:-D

reklama
Wiw - wyszłam na chwilę i cuuuuuuuuuuuudny chłodek i gwiazdy widać, ale juz parę komarów do mieszkania przyleciało (mimo zgaszonego światła).
Za tydzień jedziemy nad morze, będą moje ulubione długie czerwcowe dni i mam nadzieję, że wtedy posiedzimy sobie przed domkiem.

Kaja_10,Mari_anna U mnie w tamtym roku nawet pół komara nie było a teraz masakra ale ja się owadom nie poddaje:))) miłego urlopu życzę i wieczorów jak dzisiejszy:tak:
a ja na początku lipca do Gdyni jadę troche muzy posłuchać i mam nadzieję że aura dopisze:-) a piwko zimne i dobre wina to u mnie zawsze;-)

wiw - dobrze wiedzieć ;)
A w Gdyni to nie Heineken Festiwal?
Mari_anna to podobnie będziemy wypoczywac, ja też już chcę nad morze... jeszcze równe 2 tygodnie. Choć we własnym domu to ja też super się czuje.

Spadam spać. Dobrej nocki! Bez komarów - polecam siatki na okno, u nas M czarne pozakładał i szok.. ich w ogole nie widać. Nawet mam na wielkich drzwiach wyjściowych na ogród zrobionee i tez łatwo wyjśc tak zrobił a komarow niet.

Kaja_10 zazdroszcze braku komarów , mój m nie bardzo do majsterkowania się przykłada:(
A jak do Gdyni to tylko na Opener-a :)))) Też spadam do łóżeczka, dobrej nocki:-)

wiw - dziekuję, przemyślę.. :tak: narazie poszukuję na allegro jakiegoś daszku, parawaniku - niech mi ktos pomoże.... Takie wiecie... coby na plazy postawic i cień był dla małego. Ale nic wielkiego, cos mini, żeby nie dygać na plaże tobołkow.
Wybieramy się na północ ale w stronę Gdańska - więc sorki Szczecin innym razem, ale to piwko korci.:-D

A co myślisz o takim sprzęcie SPIDERMAN namiot domek (1060509063) - Aukcje internetowe Allegro
Może nie spiderman ale tego jest sporo, do koloru do wyboru. Lekkie to i się sprawdza

Ja kupowałam swój mini namiot w ikei ale nie mogę znaleźć na ich stronie.

I ja z wieczorka się dołączam.:-)

macy, czechow dało mi do myślenia to o Actimelach i znalazłam coś:
1) ciekawego...:blink:
https://www.babyboom.pl/forum/zdrowe-dziecko-f24/danonki-i-actimel-13467/
2) szokującego...:szok:
Actimel i Red Bull | atrapa.net
Actimel szkodzi zdrowiu?
roxeen superancko! Kciukasy dalej trzymam...:tak::-)
jol gratuluję ząbka!!! :-)A kto znalazł? Jak Ty to ładniusia sukieneczka się od małża należy... Zabobony ale ja za pierwszy zębuś Ksawka dostałam i to taką kreacje, że ho ho!!!:-D
jola filmik ostry. :eek:Jestem kierowcą i lubię sobie czasem "wcisnąć" ( w granicach rozsądku) ale to co obejrzałam to już przegina! To nie kierowcy tylko kamikadze!!!:wściekła/y: Na autostradę to boje się wyjeżdżać ze względu na innych nie na siebie. A wiadomo jacy debile akurat też będą jechać?:confused: Film "Oszukać przeznaczenie" mnie tak nastawił. :sorry2:

A dziś nocka długa przede mną. :-(O godz 1 Ksawek antybiotyk, o 3 Natek antybiotyk, 3:30 zawieść siostrę na lotnisko bo do mamci na urlop leci. Zdążę się położyć to znów pobudka na mleczko i leki. Piękne jest życie mamuśki!!!;-);-)

No to niezła rozpiska a wy się wyśpisz w ogóle kobieto?

witam dziewczynki :)
odpisałam na posta i dupa, muszę jeszcze raz.
Mój synek mnie dzisiaj zrobił, wstał o 6, nakarmiłam go, przewinęłam i poszłam z psem na spacer, wracam a moje dziecko śpi :)
u nas nocka super, Mati zasnął o 19 i można powiedzieć że dalej spi
Moje dziecię nawet dobrze znosi te upały, dużo śpi, miał wczoraj dwie drzemki po 2 godziny i dwie po pół. Je normalnie tylko mało coś pije, no ale może nie potrzebuje.
Za to mnie wykańczają te upały, nie da się nic zrobić bo zaraz mokrym się jest, jak ja zazdroszczę tym co maja domek i jakis basenik................

Bry! Melduje ze wszystkie zaliczenia już zaliczone - tearz 4 końcowe egzaminy tak więc istna tragedyja przedemną jak sie nie uda chlastać sie nie bede - najwyzej spotakam sie z uczelnia we wrzesniu ...ponoc student bez poprawki to nie student

zmeczona jestem troszke ale musze sie mocno popchwalic ze z góry na dół 5tki z zaliczeń i jedna 3ka :-D

ahaaaaaaaaaaaaa

KOCHAM LATO I TAKI UPAŁ :-D
syn tez nie protestuje

za tydzień do Was wróce !!obiecuje

gratuluję zaliczeń, zdolna baba z Ciebie :)

Witam sie kobietki wieczorowa pora:)

Adaś z tego co widzę na wynikach anemii nie ma , ma tylko coś tam podwyższone ale czy wszystko oki dowiem się po niedzieli na kontroli. Hemoglobine i RBC ma w porządku.:-)
Dziś znów duchota straszna.:-(Mojemu maluszkowi to coś nie służy , humorek nie dopisuje za bardzo ale dajemy radę. Dziś dużo spędził na dworze na hamaczku który jest w cieniu, dużo pił i spał. :tak:Teraz ja czekam aż pralka wypierze powieszę jego ciuszki i się położę .M nadal w delegacji więc jak ta "słomiana wdowa" każdy wieczór spędzam samotnie jak Adaś śpi.

Miłego wieczoru kochane:)

no to super że anemii nie ma, przynajmniej spokojniejsza będziesz :)

życzę miłego dnia, nie rozpłyńcie się nigdzie w te upały

Witam porannie :-)

Zuzu jeszcze śpi a mnie upał zgonił z wyrka ... okna mamy od wschodu, więc tragedia normalnie ...
ale ale ... zrzędzić nie będę, bo jak już ma być lato, to niech będzie porządne ;-)

Roxeen, gratulacje nasz ty kujonku kochany ;-) no i oczywiście &&& za egz :-)
bibik, nocka masakra :-( zdrówka dla chłopaków !!! oby szybko wszystko wróciło do normy ...
a co do zęba, to ja znalazłam, ale odpuszczę M tą kreację, bo na ewentualny wychowawczy chomikujemy ;-)
kacha_wawa ... &&&, żeby wreszcie się znalazł ten wasz wymarzony domek :-)
kaja, za mną też zimne piwo łazi i odczepić się nie chce :-:)-:)-(

a co do komarów, to u nas masakra ... wokół duży park i ogródki działkowe zalane podczas powodzi, więc mają pasożyty raj ... przed chwilą pogoniłam jednego z główki Zuzu :angry::wściekła/y::angry::wściekła/y:

reklama
Helloł
Kaja ,ja chce kupic takie NAMIOT PLAŻOWY W ETUI na plażę 2 KOLORY KURIER! (1072742879) - Aukcje internetowe Allegro

U nas upałłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłł,ale mnie nie przeszkadza:tak:Wasze szkraby tez sie tak pocą?bo Olinek s:tak:trasznie:tak:
Ja juz chce nad morze ,a tu jeszcze miesiac czekania:baffled:
Kacha wawa trzymam kciuki za ten dom ,bo wiem co to znaczy,ja sie znów przprowadzam 1 lipca do domku z podwórkiem i ogródkiem :-)i bede sie solidaryzowac z Kaja w basenie:-D

Do góry