reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2010 !!

Bry.:)
Agbar, ja pamietam, jak w zeszlym roku w gaciach po domu latalam. Firan tez nie mielismy, ale mieszkalismy na drugim pietrze.:-)
Minnie, trzeba zakasac rekawy i juz. Uwierz, ze z dzieckiem bedziesz jeszcze lepiej zorgaznizowana! Ja bedac w 7 miesiacu ciazy zapisalam sie na studia podyplomowe. 2 tygodnie po porodzie bylam na uczelni. I wszystko sie dalo! Ty tez dasz rade. :tak:
Czechow, dobrze, ze to sprawdzilas. Moja kolezanka miala operacje...
Wiw, pozdrowienia. :-)

reklama
dziewczyn własnie się zastanaiwma nad rozłożeniem spacerwóki tylko nie pamiętam czy x landery sie rozkładają na lezenie ? wie może któraś?

[B pisze:
czechow;[/B]5527941]Ja mam taki i jestem straszliwie z niego zadowolona - to pierwszy lepszy sklep więc na pewno znajdziesz taniej --- jeśli chcesz mogę spytać mojego m. w którym internetowym kupowaliśmy i dam ci znać

Ekspres do kawy NIVONA CAFE ROMANTICA 730 - automatyczny : Sprzęt gastronomiczny, urządzenia gastronomiczne, sprzęt kuchenny : Sklep

Dzięki z opisu o coś takiego mi chodzi, a ta tacka na dole nie lata, bo to często jest taki cienki plastik albo aluminium jak by nie do końca dopasowane i rusza się na prawo-lewo? nie znam tej firmy, jaka to produkcja?

Lekko wystający i miękki (i wkurzający mnie ;-) ) możesz sprawdzić sobie brzuch kładąc się na plecach i podnosisz klatkę piersiową i głowę jak do brzuszka tak zostajesz i wkładasz wyprostowane palce pionowo trochę nad pępkiem jak masz "dziurę" to mięśnie się rozlazły

ja to nie mogę znaleźć pępka bo mi go zasysa:-)

Dzięki z opisu o coś takiego mi chodzi, a ta tacka na dole nie lata, bo to często jest taki cienki plastik albo aluminium jak by nie do końca dopasowane i rusza się na prawo-lewo? nie znam tej firmy, jaka to produkcja?

Ekspres mamy jakieś 3 3,5 roku tacka nie lata - więc jest okej. Co do firmy to mój m jest maniakiem przed kupnem zawsze sprawdza co jest polecane, jakie są opinie o tym produkcie / firmie. To liebherr - więc jedna z najlepszych firm na świecie z dziedziny agd

ja to nie mogę znaleźć pępka bo mi go zasysa:-)

he he he --- piękny opis... kurcze stara się robię po Gabryśce nie miałam takiego brzucha flaczeje normalnie

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ekspres mamy jakieś 3 3,5 roku tacka nie lata - więc jest okej. Co do firmy to mój m jest maniakiem przed kupnem zawsze sprawdza co jest polecane, jakie są opinie o tym produkcie / firmie. To liebherr - więc jedna z najlepszych firm na świecie z dziedziny agd

Ekspresy ciśnieniowe w RTV EURO AGD
tu można trochę opinii poczytać - choć ja myślę, że to pracownicy sklepu piszą ;-) dlatego wole popytać np. tu.

reklama
Czechow dzięki, mój m tak samo ma palmę na tym punkcie stąd się pytam, wraca za około tydzień to mu zapodam tego kaworoba:))))acha.. on ma młynek i sam miele?

co do pisu brzuch to perfekt:))))) ja chyba wtarłam tony kremów ujędrniających i mój jest ok ale z d... i udami coś mi się stało bo takiego celulitu to w życiu nie miałam a w ciąży to chyba tylko pięty miałam wolne od tej przypadłości!!!!

Do góry