reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

Bry.:)
Agbar, ja pamietam, jak w zeszlym roku w gaciach po domu latalam. Firan tez nie mielismy, ale mieszkalismy na drugim pietrze.:-)
Minnie, trzeba zakasac rekawy i juz. Uwierz, ze z dzieckiem bedziesz jeszcze lepiej zorgaznizowana! Ja bedac w 7 miesiacu ciazy zapisalam sie na studia podyplomowe. 2 tygodnie po porodzie bylam na uczelni. I wszystko sie dalo! Ty tez dasz rade. :tak:
Czechow, dobrze, ze to sprawdzilas. Moja kolezanka miala operacje...
Wiw, pozdrowienia. :-)

reklama
dziewczyn własnie się zastanaiwma nad rozłożeniem spacerwóki tylko nie pamiętam czy x landery sie rozkładają na lezenie ? wie może któraś?

[B pisze:
czechow;[/B]5527941]Ja mam taki i jestem straszliwie z niego zadowolona - to pierwszy lepszy sklep więc na pewno znajdziesz taniej --- jeśli chcesz mogę spytać mojego m. w którym internetowym kupowaliśmy i dam ci znać

Ekspres do kawy NIVONA CAFE ROMANTICA 730 - automatyczny : Sprzęt gastronomiczny, urządzenia gastronomiczne, sprzęt kuchenny : Sklep

Dzięki z opisu o coś takiego mi chodzi, a ta tacka na dole nie lata, bo to często jest taki cienki plastik albo aluminium jak by nie do końca dopasowane i rusza się na prawo-lewo? nie znam tej firmy, jaka to produkcja?

Lekko wystający i miękki (i wkurzający mnie ;-) ) możesz sprawdzić sobie brzuch kładąc się na plecach i podnosisz klatkę piersiową i głowę jak do brzuszka tak zostajesz i wkładasz wyprostowane palce pionowo trochę nad pępkiem jak masz "dziurę" to mięśnie się rozlazły

ja to nie mogę znaleźć pępka bo mi go zasysa:-)

Dzięki z opisu o coś takiego mi chodzi, a ta tacka na dole nie lata, bo to często jest taki cienki plastik albo aluminium jak by nie do końca dopasowane i rusza się na prawo-lewo? nie znam tej firmy, jaka to produkcja?

Ekspres mamy jakieś 3 3,5 roku tacka nie lata - więc jest okej. Co do firmy to mój m jest maniakiem przed kupnem zawsze sprawdza co jest polecane, jakie są opinie o tym produkcie / firmie. To liebherr - więc jedna z najlepszych firm na świecie z dziedziny agd

ja to nie mogę znaleźć pępka bo mi go zasysa:-)

he he he --- piękny opis... kurcze stara się robię po Gabryśce nie miałam takiego brzucha flaczeje normalnie

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ekspres mamy jakieś 3 3,5 roku tacka nie lata - więc jest okej. Co do firmy to mój m jest maniakiem przed kupnem zawsze sprawdza co jest polecane, jakie są opinie o tym produkcie / firmie. To liebherr - więc jedna z najlepszych firm na świecie z dziedziny agd

Ekspresy ciśnieniowe w RTV EURO AGD
tu można trochę opinii poczytać - choć ja myślę, że to pracownicy sklepu piszą ;-) dlatego wole popytać np. tu.

reklama
Czechow dzięki, mój m tak samo ma palmę na tym punkcie stąd się pytam, wraca za około tydzień to mu zapodam tego kaworoba:))))acha.. on ma młynek i sam miele?

co do pisu brzuch to perfekt:))))) ja chyba wtarłam tony kremów ujędrniających i mój jest ok ale z d... i udami coś mi się stało bo takiego celulitu to w życiu nie miałam a w ciąży to chyba tylko pięty miałam wolne od tej przypadłości!!!!

Do góry