P
Pająk
Gość
asiax to idz do zwykłego internisty i powiedz w czym rzecz i da Ci na Ciebie zwolnienie, albo do pediatry i na katar u małego ;-) - tylko bedzie 80% płatne.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hej Kobitki pizez maluda na kolanach wiec sorki za błedy :-)
kurcze wywypało mojego bobasa po miesie... i co? mam teraz całkiem odsawic?
aga i ktoras kiedys pisała o wciaganiu dolnej wargi? co to znaczy? bo mała zaczeła wciagac?
ASIAX współczuje ze do pracy musisz wrócić :-(
Hello Lasencje,
Tysiolek - nic to nie znaczy - zobaczyła, ze może i teraz przez jakiś czas będzie tak robić ;-). A skoro ją wysypało po mięsie to odstawić!!
Asiax - leć biegiem do innego neurologa i zanim sie zapiszesz zapytaj czy może takie zwolnienie wystawić- -żebyś na próżno nie leciała.
Minnie - ciężko będzie jak cholera, ale dasz radę - pomyśl o satysfakcji potem. Teraz byłoby łatwiej dokończyć studia - bo z marszu, a potem ponownie sie to wbijać... a Miki zawsze będzie absorbujący - ja bym stawała na uszach i próbowała teraz - najwyżej sie nie uda, ale bym próbowała.
U mnie panowie sie kręcą na balkonie od wykonawcy bloku - kują fugi i kładą nowe - pyłu od groma..... jak pójdą to podwijam rękawy i do roboty!!!
Parno przeokrutnie. Stasiowi nawet w body chyba za gorąco. Jak wstanie to na samą pieluchę poleży.
Kaja - agagsm pisała o necie z TAK TAKA - ona chyba ma - to chyba najlepsza opcja na krótki czas urlopu czy tez wakacji w plenerze. Ja w domu mam z kabla, ale na wyjazdach z ERY. O kosztach Ci nie napiszę bo nie wiem ;-)
e:
czechow - a jaki masz brzuch - opona wystająca? bo ja taki mam i nie jest miękki tylko twardy - i zastanawia mnie to trochę...