reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2010 !!

Minnie1, wierzę że źle Ci z tą sytuacją, szkoda że nie masz tam nikogo do pomocy :( A może jak mały podrośnie to będziesz miała możliwość skończenia studiów?

Tak wogóle to się witam, wczoraj cały prawie dzień mnie nie było, byłam u rodziców i na dłuuugim spacerze z synkiem i siostrą. Nie wiem czy Wam mówiłam ale mam siostrę która ma 10 lat. Taka duża różnica wieku między nami :) Ale jak ona potrafi się zająć Matim, jak fajnie się z nim bawi. chyba do nikogo więcej (oprócz oczywiście mnie :)) Mati się tak nie uśmiecha. Życzę miłego dnia

reklama
O witam! Nawet nie było aż tyle do nadrabiania....
Nie popiszę za dużo bo C jak zwykle absorbujący no i pogoda zachęca do latania....
Morka gratki dla Buni i też mnie takie sentymenty nachodzą- czas leci nieubłaganie...
Agagsm gratki dla bystrej Michalinki- Boże jak ja lubię to imię!!!

Agniecha kciuki zatem dalej trzymamy.....

Minnie- kurczaki..... tulę...a może da się jeszcze skończyć te studia a teraz dziekański?

Muszę uciekać!!!! Miłego dnia!!!

Witam, ja się załamałam, wczoraj byłam u neurologa i powiedziała że nie może dać mi zwolnienia bo nie ma podpisanej umowy, także wracam do pracy i wyć mi się chce, no może jeszcze wezmę z tydzień urlopu jak się uda, żeby nie zostawiać małego z babcią od razu, tylko niech się do niej przyzwyczai przez kilka dni.

Morka- 100 lat dla Buni!!!
Klara - Miki też śmiga w kojcu, ma tam dużo miejsca, nauczył się przewrotek z brzucha na plecy i nauczył się robić tak jak Michalinka, zgina nogi i jakby szykował się do raczkowania, tylko klata za ciężka.
Minnie - poczekaj aż Michałek będzie troszkę starszy, wtedy łatwiej będzie z kimś go zostawić,nie poddawaj się. Mam koleżankę którą mąż zostawił z dwójką małych dzieci, nie miała rodziny do pomocy, wynajęła nianię, studiowała i pracowała, to fakt że miała mało czasu dla nich, ale dała radę, a mężulek nawet alimentów nie płaci, wyjechał do Australii i tyle go widzieli

ASIAX, to od kiedy wracasz do pracy? A nie da się od jakiegoś innego neurologa zwolnienia wykombinować? Rozumiem Cię, że wyć Ci się chce, ja wracam w połowie sierpnia i już ciągle o tym myślę :(

hej Kobitki pizez maluda na kolanach wiec sorki za błedy :-)
kurcze wywypało mojego bobasa po miesie... i co? mam teraz całkiem odsawic?
aga i ktoras kiedys pisała o wciaganiu dolnej wargi? co to znaczy? bo mała zaczeła wciagac?

ASIAX współczuje ze do pracy musisz wrócić :-(

a mi sie nudzi, Mati poszedł sobie o 9 na pierwszą drzemkę i dalej śpi:szok: Miałam zabrać się za sprzątanie itp ale stwierdziłam, że za max pół godziny sie obudzi więc nie zaczynam nic robić, no i tak sobie siedzę, już się uczesałam, pomalowałam i czekam i czekam i czekam :-)

Witam upalnie!
Wielka burza nad ranem a teraz znow skwar. Juz mam wodę w basenie nalaną, sezon czas zacząc.
Asiax - no właśnie tak jak pisze agniecha... moze do innego lekarza? Poza tym co za kobieta, nie mogla wcześniej ci tego powiedziec?:-(
Tysiolek - może mięso a może jakiś inny składnik słoiczka, przeanalizuj spokojnie, narazie oczywiscie odstawić.:tak:
Klara - ja cię podziwiam, że tobie się chce latać w te pogodę, mnie się chce siedzieć pod parasolką z drinkiem :-D no ale... to tez trza zweryfikować :rofl2:

Mam pytanie czy któraś z was ma net z jakiejs sieci komorkowej? orange, plus, era czy inne?
Napiszcie o kosztach bo lada moment wyjazd nad morze i chce cos na ten czas zakupic.

Bry... ostatnio jestem zalatana i ledwo zipię więc bardzo przepraszam ale nie będę się ustosunkowywać do Waszych postów.

Wczoraj byłam na zajęciach z małą - taki fit ball a zamiast odważników używałyśmy bobasów :-) Było fajnie - dziś mnie wszystko boli ale tak pozytywnie. Babeczka mnie też "zbadała" i okazało się że mam bardzo rozciągnięte mięśnie proste brzucha i nie wolno mi ćwiczyć tych partii bo dostanę przepukliny - babeczka mówiła że bardzo dużo kobiet po porodzie to ma lekarze tego nie badają i kobiety zaczynają ćwiczyć i kończy się to operację na przepuklinę. Muszę ćwiczyć indywidualnie wzmocnienie tych mięśni (pokazał mi co i jak) i dopiero jak wszystko wróci do normy to mogę ćwiczyć normalne brzuszki.... A któraś z Was ćwiczy pilates - on jest zabroniony w takich przypadkach jak mój.

A tak w ogóle to mój piękny chce mnie wywieść do Rabki - nie wiem jak sobie poradzę z 2 dzieci ale lepsze to niż siedzenie u teściowej... tylko nie wiem czy tam nie jest wszystko zalane --- muszę sprawdzić

Hello Lasencje,

Tysiolek - nic to nie znaczy - zobaczyła, ze może i teraz przez jakiś czas będzie tak robić ;-). A skoro ją wysypało po mięsie to odstawić!!
Asiax - leć biegiem do innego neurologa i zanim sie zapiszesz zapytaj czy może takie zwolnienie wystawić- -żebyś na próżno nie leciała.
Minnie - ciężko będzie jak cholera, ale dasz radę - pomyśl o satysfakcji potem. Teraz byłoby łatwiej dokończyć studia - bo z marszu, a potem ponownie sie to wbijać... a Miki zawsze będzie absorbujący - ja bym stawała na uszach i próbowała teraz - najwyżej sie nie uda, ale bym próbowała
.

U mnie panowie sie kręcą na balkonie od wykonawcy bloku - kują fugi i kładą nowe - pyłu od groma..... jak pójdą to podwijam rękawy i do roboty!!!

Parno przeokrutnie. Stasiowi nawet w body chyba za gorąco. Jak wstanie to na samą pieluchę poleży.

Kaja - agagsm pisała o necie z TAK TAKA - ona chyba ma - to chyba najlepsza opcja na krótki czas urlopu czy tez wakacji w plenerze. Ja w domu mam z kabla, ale na wyjazdach z ERY. O kosztach Ci nie napiszę bo nie wiem ;-)

e:
czechow - a jaki masz brzuch - opona wystająca? bo ja taki mam i nie jest miękki tylko twardy - i zastanawia mnie to trochę...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Właśnie problem w tym że w okolicy jest jeszcze tylko jeden neurolog prywatny i jak dzwoniłam to zapisy dopiero za 2 tyg, a zwolnienie i tak chciałam tylko do końca czerwca, więc mi się nie opłaca, jakoś będę musiała to przeżyć.

Dzisiaj moja rocznica obecności na BB - KOCHAM WAS !!!

Do góry